E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οντισιόν για ποpνό στο Περιστέρι: Τι αποκαλύπτει μέλος της κριτικής επιτροπής

Οι δάσκαλοι, τα ζευγάρια και οι παππούδες...

Δημοσίευση 10/10/2019 | 09:21

Οντισιόν για ποpνό στο Περιστέρι: Τι αποκαλύπτει μέλος της κριτικής επιτροπής

Στα μέσα του Σεπτέμβρη η είδηση ότι απλός κόσμος έκανε ουρά σε γνωστό club στο Περιστέρι προκειμένου να περάσει από κάστινγκ για πρωταγωνιστής σε ερωtικές ταινίες προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Hταν πρωί Δευτέρας και δεκάδες κόσμου βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή γνωστής εταιρίας παραγωγής αiσθησιακών ταινιών που ψάχνει τα νέα ταλέντα της.

Ένας - ένας οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι είχαν υπογράψει αίτηση συμμετοχής και φωτογράφισης, ανέβαιναν στην σκηνή, απαντούσαν στις ερωτήσεις, γδύνονταν, και φωτογραφίζονταν.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι πρωταγωνιστές ερωtικών ταινιών Alex Fire, Γιάννης Μενιδιάτης, Rosa Rozita και η Ίνα και ο Τεό, το γνωστό ζευγάρι πρωταγωνιστών αiσθησιακών ταινιών με διεθνείς διακρίσεις.

Υπεύθυνη του κάστινγκ ήταν η πρωταγωνίστρια Έλενα Χατζή η οποία μαζί με τον Άλεχ Fire μίλησαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για τις απαιτήσεις της κριτικής επιτροπής, για τα νέα ταλέντα στο χώρο αυτό αλλά και για τα ευτράπελα.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Το Ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό ποpνό και μάλιστα το 99 τοις εκατό των αντρών βλέπει ερωtικές ταινίες. Οπότε ψάχναμε να βρούμε κυρίως Έλληνες και για να τους βρούμε έπρεπε να βγάλουμε αγγελία με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Οι ερωτήσεις που κάναμε στους επίδοξους ηθοποιούς ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου. Αφού τους κάναμε να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωtικές τους προτιμήσεις. "Τι σου αρέσει στο σeξ;" "Θα έκανες όpγιο;" "Είσαι ενεργητικός;" "Τι εμπειρίες έχεις";, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τους κάναμε», είπε η Ελένη Χατζή η οποία είναι πρωταγωνίστρια ερωtiκών ταινιών.

Οι συμμετέχοντες ήταν όλων των ηλικιών -φυσικά άνω των 18- και όλων των σωματότυπων και μεγεθών.

«Ήρθαν παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών αλλά η Έλενα τους έκοψε κατευθείαν.Στο κάστινγκ ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα ή τέλεια σώματα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο χώρος δεν τους λύνει το οικονομικό πρόβλημα», είπε ο Alex Fire στην εκπομπή.

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, κάποιοι ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι, άλλοι καθηγητές, κάποιοι εργάζονταν στο Δημόσιο, κάποιοι ήταν άνεργοι, ενώ το… παρών έδωσε ένας πιλότος, ένας φανοποιός κι ένας οδηγός του Μετρό.

Κάποιοι είπαν ότι είναι παντρεμένοι και το ξέρουν οι γυναίκες τους, ενώ οι περισσότεροι δήλωναν πως θέλουν να παίξουν σε τέτοιες ταινίες για να καταφέρουν να βγουν από το οικονομικό τους αδιέξοδο ενώ κάποιοι άλλοι επειδή το είχαν παιδικό όνειρο.

«Ήρθε ένας δάσκαλος του Δημοτικού και τον έδιωξα. Του είπα ότι δεν γίνεται να κάνεις ποpνό και μετά να πηγαίνεις να διδάσκεις σε μικρά παιδιά.
Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας. Η δεύτερη φάση είναι η πράξη.Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδέιξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες», είπε η Ελένη Χατζή .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid 19.04.2026
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid 19.04.2026
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid 19.04.2026
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid 19.04.2026
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid 19.04.2026
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid 19.04.2026
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid 19.04.2026
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid 19.04.2026
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid 19.04.2026
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 19.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ