E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σπίτι της γιαγιάς έκρυβε στη σκόνη μια περιουσία

Μια περιουσία  6 εκατομμυρίων ευρώ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 11/10/2019 | 00:11

Το σπίτι της γιαγιάς έκρυβε στη σκόνη μια περιουσία
christels από το Pixabay

Μια Γαλλίδα δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της όταν ανακάλυψε ότι ο σκονισμένος πίνακας από το σπίτι της γιαγιά...έκανε μια περιουσία. 

Και αυτό γιατί ο πίνακας ήταν μια δημιουργία του προ-αναγγενησιακού «δασκάλου» Τσένι ντι Πέπο ο οποίος δημοπρατήθηκε στις 27 Οκτωβρίου με την αξία του να εκτιμάται στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πίνακας με τίτλο «Ο Χριστός χλευαζόμενος» έχει ζωγραφιστεί πάνω σε ξύλινο πινάκιο από λεύκα και ανακαλύφθηκε τον Ιούνιο τυχαία από την ειδική στις δημοπρασίες Φιλομέν Βολφ κατά την διάρκεια μιας εκκαθάριση σε μια παλιά κατοικία βόρεια του Παρισιού, όπου έμενε μια γιαγιά μέχρι τον θάνατο της.

«Ο πίνακας πάντοτε εθεωρείτο ιδιαίτερο κομμάτι για την οικογένεια, όμως πίστευαν πως επρόκειτο για μία εικόνα», δήλωσε η Βολφ. «Είμαι τόσο τυχερή. Βρίσκομαι στην αρχή της σταδιοδρομίας μου και άλλοι περιμένουν μία ολόκληρη ζωή για να κάνουν μία τέτοια ανακάλυψη!».

Μάλιστα ο πίνακας αποτελεί τμήμα ενός τριπτύχου, με τα άλλα δύο μέρη του «Τη μαστίγωση του Χριστού» και το «Η Παρθένος με βρέφος και δύο Αγγέλους» να βρίσκονται σήμερα στην Πινακοθήκη Φρικ και την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!