E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έμεινε έξι ώρες όρθιος στο αεροπλάνο για να... ξαπλώσει η γυναίκα του

Αληθινή αγάπη ή εγωισμός;

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2019 | 00:13

Έμεινε έξι ώρες όρθιος στο αεροπλάνο για να... ξαπλώσει η γυναίκα του
@pressfrom.info

Το Twitter πήρε φωτιά μετά από μια ανάρτηση του επιχειρηματία Courtney Lee Johnson. Η ανάρτησή του συνοδευόταν από μια φωτογραφία μέσα σε ένα αεροπλάνο. Η λεζάντα έγραφε: «Αυτός ο άνδρας έμεινε όρθιος για 6 ώρες στο αεροπλάνο, ώστε να μπορέσει η γυναίκα του να κοιμηθεί. Αυτή είναι αγάπη».

Η φωτογραφία δείχνει έναν άνδρα όρθιο στον διάδρομο, με την γυναίκα του να έχει ξαπλώσει σε τρείς θέσεις μπροστά του. Η ανάρτησή του απέσπασε πάνω από 16 χιλιάδες likes και πάνω από 3,5 χιλιάδες retweets. Φυσικά, υπήρχαν και πολλά σχόλια, με τους χρήστες του Twitter να διχάζονται.

Λίγοι ήταν εκείνοι που όντως θεώρησαν το περιστατικό ως ένδειξη «αληθινής αγάπης». Οι περισσότεροι δεν είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη πράξη. «Αν αυτό είναι αγάπη, τότε προτιμώ να μείνω μόνος», έγραψε ένας χρήστης. Πολλοί κατηγόρησαν την γυναίκα ως εγωίστρια και πως θα μπορούσε να ξαπλώσει στα γόνατα του. «Πρέπει να ξεχάσουμε την ιδέα της αγάπης που εμπεριέχει πόνο», έγραψε ένας άλλος χρήστης χαρακτηριστικά.

Βέβαια υπήρξαν και οι χρήστες που δεν μπήκαν καν στην διαδικασία του «debate». «Ψέματα. Δεν σε αφήνουν να σταθείς για πέντε λεπτά σε πτήση, όχι για 6 ώρες», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να συμφωνεί γράφοντας «Οι αεροσυνοδοί δεν θα το επέτρεπαν ποτέ αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: thesun.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι όλο το ΤikTok έχει τη φωνή της: Ποια είναι η Δανάη... η Ελληνίδα Dua Lipa

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Έρωτας, καλοκαίρι και pop αισθητική στο νέο single της Danae

Η Madonna άνοιξε το σπίτι της στο Λονδίνο και αποκάλυψε τα πιο προσωπικά της κειμήλια

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Το σπίτι της κρύβει ιστορίες ζωής, οικογένειας και ένα σπάνιο έργο της Frida Kahlo

ΗΠΑ: Ζευγάρι σκαρφάλωσε και αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building – Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Αμέσως μετά τέθηκαν υπό κράτηση από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

«Νυφικό με τον πισινό έξω πρώτη φορά βλέπω» έγραψαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλα στην τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο και δέχτηκε αρνητική κριτική

Δείτε βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη κάνει... αέρα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε πισίνα στο Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα νέο κλιπ από τις διακοπές της Instagrammer στο Μπαλί δημοσιεύτηκε στα social media

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα Χτες
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.