E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε σeξ, πέθανε και το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν εργατικό δυστύχημα

Έπαθε ανακοπή και πέθανε ενώ έκανε σeξ κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού

Δημοσίευση 12/9/2019 | 12:48

Έκανε σeξ, πέθανε και το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν εργατικό δυστύχημα

Μια είδηση που προκαλεί αίσθηση φέρνει στο φως το BBC. Εταιρία στη Γαλλία υποχρεώθηκε να πληρώσει αποζημίωση στην οικογένεια ενός υπαλλήλου της, ο οποίος έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε ενώ έκανε έρωτα κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού με άγνωστη γυναίκα.

Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε ότι ο θάνατός του ήταν εργατικό δυστύχημα και ότι η οικογένειά του δικαιούται να λάβει αποζημίωση.

Η εταιρεία είχε υποστηρίξει ότι ο υπάλληλός της δεν εκτελούσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όταν συναντήθηκε με τη συγκεκριμένη γυναίκα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Ωστόσο, ο γαλλικός νόμος ορίζει ότι ο εργοδότης έχει ευθύνη για όποιο ατύχημα (δυστύχημα εν προκειμένω) συμβεί στον υπάλληλό του στη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, αποφάσισαν οι δικαστές.

Ο υπάλληλος Ξαβιέ Ξ. εργαζόταν ως μηχανικός στην TSO, μια εταιρεία παροχής σιδηροδρομικών υπηρεσιών που εδρεύει κοντά στο Παρίσι.

Πέθανε μέσα σε ένα ξενοδοχείο στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην κεντρική Γαλλία το 2013. Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο θάνατός του οφείλεται σε "μια εξωσυζυγική σχέση με μια εντελώς άγνωστη".

Η εταιρεία όπου εργαζόταν είχε προσβάλει στα δικαστήρια την απόφαση του κρατικού φορέα ασφάλειας υγείας που χαρακτήριζε τον θάνατό του εργατικό δυστύχημα.

Όμως ο φορέας υπερασπίστηκε τη θέση του επιμένοντας ότι η σeξουαλική πράξη είναι μια φυσιολογική δραστηριότητα, "σαν να κάνεις ντους ή να τρως".

Με την απόφασή του το εφετείο του Παρισιού επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση.

Κάθε υπάλληλος που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι δικαιούται να έχει κοινωνική προστασία «καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής του» και ανεξάρτητα από τις συνθήκες, επισήμανε η απόφαση του εφετείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του