E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος για τις σeξι δίδυμες Ρωσίδες που τάισαν άστεγο με σούσι

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε το video

Δημοσίευση 12/9/2019 | 09:05

Σάλος για τις σeξι δίδυμες Ρωσίδες που τάισαν άστεγο με σούσι

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει δύο σeξι δίδυμες Ρωσίδες με «καριέρα» στο Instagram να ταΐζουν με σούσι έναν άστεγο προκειμένου να κερδίσουν ένα iPhone.

Οι 24χρονες Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα αποφάσισαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό της ρωσικής εκδοχής του παιχνιδιού «We Care» το κόνσεπτ του οποίου καλεί τους συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με τα βραβεία για τους νικητές να περιλαμβάνουν εκτός από iPhone και Playstation και άλλα πολυτελή αντικείμενα.

Στο βίντεο φαίνονται οι 24χρονες να περπατούν στο δρόμο όταν ξαφνικά συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο και η μια λέει στην άλλη «τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό».

Στο επόμενο πλάνο οι δύο αδερφές τηλεφωνούν σε εστιατόριο με τον ντελιβερά που εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του ένα πακέτο με σούσι.

Οι δύο αδερφές στη συνέχεια αναλαμβάνουν και να ταΐσουν τον άστεγο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά πραγματικό πρόσωπο.
«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone» έγραψε ένας άλλος με έναν τρίτο να σχολιάζει «πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid 22.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.

«Απίστευτος πισινός!»: Η Σαρλίζ Θερόν είδε τον Ματ Ντέιμον χωρίς στολή και δεν κρατήθηκε

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το «παράπτωμά» της στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Νόλαν, σε συνέντευξή της κατά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η πρώην ποpνοσταρ Μία Καλίφα κέρδισε 650.000 δολάρια ποντάροντας στο Μουντιάλ – Δείτε το στοίχημά της

Tabloid 22.07.2026
Η πρώην πορνοστάρ είχε ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία και εισέπραξε συνολικά 1,65 εκατ. δολάρια.

Μπαρτζώκας: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα του – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη συγκίνησή του

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, Ανδρέα Μπαρτζώκα, έναν από τους 27 πολιτικούς κρατούμενους που απέδρασαν από τις φυλακές Βούρλων το 1955.

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.