E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο

Η αλήθεια για όσα έγιναν στη βίλα του top model

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/8/2019 | 17:22

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο

Για τη Hadid η Μύκονος δεν ήταν ένα άγνωστο νησί κάπου στον παγκόσμιο χάρτη. Την είχε επισκεφτεί και πέρυσι στις αρχές Ιουλίου, καθώς ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια του «Nammos Village», του πρώτου παραθαλάσσιου εποχικού εμπορικού χωριού που συγκεντρώνει τόσο πολλά μεγάλα brands ξεπερνώντας τα αντίστοιχα στο Πόρτο Τσέρβο και το Πόρτο Φίνο.

Τότε είχε αποδεχθεί πρόταση των συνιδιοκτητών του ομίλου Nammos Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ προκειμένου να κόψει έναντι αδρής αμοιβής την κορδέλα των εγκαινίων του εμπορικού. Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι και την Κέιτ Μος είχαν εισπράξει συνολικά αμοιβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ σε ένα event όπου μόνο οι αμοιβές των bloggers έφτασαν τις 400.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν η Gigi Hadid δήλωνε συνεπαρμένη από τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, εκφράζοντας δε σε φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που έπραξε την τελευταία βδομάδα του φετινού Ιουλίου. Μάλιστα επέλεξε να μείνει σε μία από τις ομορφότερες και πιο ακριβές βίλες του νησιού, η οποία ανήκει σε γνωστή οικογένεια αρχιτεκτόνων και κοστίζει για διαμονή μιας βδομάδας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 ευρώ την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου.

Είναι χτισμένη σε ειδυλλιακό σημείο στον Αγιο Σώστη, διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, μια εντυπωσιακή πισίνα και κοιμίζει άνετα έως και 10 άτομα.

Μάλιστα, όσοι ασχολούνται με τα ξενοδοχειακά και το real estate, εκτιμούν ότι η τιμή της δεν είναι υπερβολική, αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαμονή μια βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου κοστίζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Αν και το τοπ μόντελ συνοδευόταν από σωματοφύλακα ο οποίος την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα -τα μεσημέρια στις μαγευτικές παραλίες και τα βράδια στα φημισμένα κλαμπ της Μυκόνου- προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί να υπάρχει φύλαξη και στη βίλα, κάτι που είθισται να ζητούν οι VIP τουρίστες έχοντας καλή πληροφόρηση για την έξαρση της εγκληματικότητας με τις συνεχείς κλοπές και ληστείες από συμμορίες αλλοδαπών που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ευκατάστατων παραθεριστών. «Σε αυτό φέρει μερίδιο ευθύνης ο concierge που την ανέλαβε στη Μύκονο», λένε με νόημα τοπικοί παράγοντες.

Η ανοιχτή μπαλκονόπορτα

Σύμφωνα λοιπόν με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το περιστατικό της κλοπής κοσμημάτων και αξεσουάρ της Hadid, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 103.000 ευρώ, συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Αυγούστου, όταν εκείνη μαζί με την παρέα της και τον σωματοφύλακά της διασκέδαζε σε πριβέ κλαμπ του νησιού. Την κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων διαπίστωσε η ίδια την επόμενη μέρα χωρίς όμως να προβεί σε επώνυμη καταγγελία στο Α.Τ. Μυκόνου, κάτι που έπραξε ένας Αμερικάνος φίλος της έπειτα από δική της παράκληση. Προφανώς η ίδια ήθελε να αποφύγει την ταλαιπωρία και τα διαδικαστικά με την Αστυνομία και να συνεχίσει ανενόχλητη της διακοπές της.

Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι το θύμα της κλοπής ήταν το διάσημο μοντέλο πήγαν στη βίλα και πραγματοποίησαν, ως όφειλαν, εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Ωστόσο φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στη μεταλλική μπαλκονόπορτα του πάνω ορόφου, εκεί δηλαδή όπου το μοντέλο φέρεται να είχε αφήσει εκτεθειμένα πάνω σε ένα τραπέζι τις τσάντες και τα κοσμήματά της, με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν παντού και, κυρίως, σε όσους είχαν πρόσβαση στη βίλα, δηλαδή σε άτομα του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση και καθαριότητα της πολυτελέστατης έπαυλης, ενδεχομένως και σε πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος που βρίσκονταν μαζί της στη Μύκονο εκείνη την περίοδο. Οι κλέφτες πιθανόν να εκμεταλλεύτηκαν το ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της βίλας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Εντύπωση προκαλεί και το ότι η Hadid επέλεξε να κάνει γνωστό το δυσάρεστο συμβάν όχι την ίδια ημέρα, ούτε την επόμενη ή τη μεθεπόμενη αλλά δέκα ημέρες μετά, άγνωστο γιατί.

Η ανάρτηση μάλιστα δεν έγινε στον επίσημο λογαριασμό της με τους 41 εκατομμύρια ακόλουθους. αλλά σε έναν δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram με 84.500 ακόλουθους. τραβώντας το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του TMZ, οι οποίοι επικοινωνώντας με τον πατέρα της Μοχάμεντ Hadid επιβεβαίωσαν την είδηση, ανεβάζοντας τις σχετικές πληροφορίες μαζί με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα τους. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου κάποιοι σχολίασαν ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα με εγκληματικότητα, κριτικάροντας την ανάρτησή της, την οποία θεώρησαν από υπερβολική έως ακραία, τονίζοντας ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται και σε άλλα μέρη του πλανήτη, ενώ άλλοι επιβράβευσαν με τα σχόλια τους την «εξομολόγησή» της, δηλαδή την αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική ζωή των διασήμων που αντιμετωπίζουν τους ίδιους φόβους με τους κοινούς θνητούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

E-Daily 3.Left 22.04.2026
Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του – «Είμαι 63 αλλά τα όργανά μου δούλευαν σαν να είμαι 78»

E-Daily 3.Left Χτες
Φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή Το Πρωινό

Eurovision 2026: Ποιος θα ανακοινώσει το δωδεκάρι της ελληνικής επιτροπής;

E-Daily 3.Left Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2026 και το μεσημέρι της Τρίτης 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το press day στο ΡαδιοΜέγαρο της ΕΡΤ

Κατερίνα Καινούργιου: Το συμβολικό δώρο για την κόρη της, από τον αδελφό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha και ο επιχειρηματίας διανύουν τις πρώτες εβδομάδες με τη νεογέννητη κόρη τους

Ζήνα Κουτσελίνη: Σπάραξε στο κλάμα στον αέρα του STAR

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τρίτης (21/4), σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα

Πανηγύρισε πρόωρα σε μαραθώνιο... και έχασε τη νίκη στο νήμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μαραθωνοδρόμος Τζόσουα Τζάκσον «έκλεψε» τη νίκη από τον Κάρσον Μέλοστο τελευταίο δευτερόλεπτο

Στέισι Καρανικολάου: «Ο πατέρας μου μού μιλούσε μόνο στα ελληνικά, αλλά δεν έμαθα ποτέ να μιλάω»

Tabloid Χτες
Είναι από τις πιο δύσκολες γλώσσες και μόλις βρήκα μια δασκάλα ελληνικών, είπε η influencer και διάσημη φίλη της Κάιλι Τζένερ

Μαρία Μπεκατώρου: Το ξεκαρδιστικό και viral βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ από έξοδό τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάλογος των δύο γυναικών είναι απολαυστικός

Η φορά που ο Elvis Presley ζήτησε ραντεβού και η Cher δεν πήγε ποτέ

E-Daily 3.Left Χτες
Το άγνωστο story πίσω από το ραντεβού Elvis–Cher που δεν συνέβη

Stairmaster, διατροφή και «face ironing»: Πώς διατηρείται σε φόρμα η Victoria Beckham

E-Daily 3.Left Χτες
Τα μυστικά ομορφιάς της και η σκιά της οικογενειακής έντασης στα γενέθλιά της