E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαρισμένη η Μαρία Σολωμού: Φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ...

«Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα»

Δημοσίευση 17/8/2019 | 11:02

Σοκαρισμένη η Μαρία Σολωμού: Φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ...

Tο φετινό καλοκαίρι η Μαρία Σολωμού κάνει τη θεατρική περιοδεία στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά με την παράσταση “Βερβερίτσα”.

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλα όσα συμβαίνουν στις στάσεις που κάνει σε διάφορα θέατρα.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού θέλησε να εκφράσει δημόσια ένα απρόοπτο που συνέβη στα παρασκήνια της επιτυχημένης παράστασης και την σόκαρε.

«Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα. Μετά από 1.500 κουνούπια που μου επιτέθηκαν και μετά τα κατάπια στην παράσταση, συναντήθηκα με ένα φίδι. Φίδι. Αυτό με την γλώσσα, που δαγκώνει και πεθαίνεις και μετά σε κλαίμε. Αυτό το φίδι. Ήταν πολύ κοντά μου, στα πράγματα μου και ήταν μακρύ αρκετά και μετά μας είπαν πως είναι οχιά. Δηλαδή εντάξει. Αλλά φίδι; Φίδι, δεν ξέρω αν βλέπετε παιδιά την εμμονή που έχω. Τα φίδια είναι κάτι που το φαντάζεσαι, τα βλέπεις σε κάτι ταινίες και δεν το βλέπεις δίπλα σου στο καμαρίνι.

Έχω σοκαριστεί. Είμαι σοκαρισμένη με το φίδι. Χθες στην παράσταση παίζαμε με μία ακρίδα. Ακρίδα όχι μικρή, αυτή που είναι μικρό pet, σκύλος μικρός. Πήραμε προφυλάξεις γιατί εντάξει και η ακρίδα δεν είναι εύκολο να έρθει να κάτσει στο κεφάλι. Έπαιζε η ακρίδα στην μία σκηνή, έπαιζε ο Νίκος στην άλλη.

Δηλαδή παρακολουθούσαμε ένα έργο μπροστά μας με μία ακρίδα. Θέλω να πάω σε μία πόλη να φάω μπετό. Να φάω τα σίδερα. Δεν θέλω άλλο φίδι, κάπως φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ. Αυτά…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

Social Χτες
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο