E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο άντρας που... έχασε την παρθενιά του από εξωγήινο

Ο David Huggins πουλά πίνακες που απαθανατίζουν τις διαγαλαξιακές του συναντήσεις

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 6/8/2019 | 00:04

Ο άντρας που... έχασε την παρθενιά του από εξωγήινο

Αυτά είναι τα γεγονότα, όπως τα βλέπει ο 74χρονος David Huggins: αντιμετώπισε τους πρώτους εξωγήινους στην ηλικία των οκτώ. Έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών από μια εξωγήινη γυναίκα που ονομάστηκε Crescent. Για αυτό το λόγο ζωγραφίζει μόνο εξωγήινους!

Ο 74χρονος David Huggins εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV για να αφήσει άφωνους τους παρουσιαστές Holly Willoughby και Phillip Schofield. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, μετά εξομολογήθηκε πως για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με εξωγήινους ήδη από τα 8 του και έκτοτε δημιουργεί έργα τέχνης που απαθανατίζουν τις διαγαλαξιακές αυτές συναντήσεις.

Ο Huggins ζει στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϋ, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς μια εκτεταμένη συλλογή ταινιών sci-fi και θρίλερ σε VHS, σενάρια ταινιών ή πίνακες.

Μεγάλωσε στη Τζόρτζια των ΗΠΑ όπου μια ταραγμένη ζωή στο σπίτι τον ώθησε να το σκάσει για τη Νέα Υόρκη στα τέλη της εφηβείας του. Εκεί σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης. Οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι ιμπρεσιονιστές, όπως οι Pierre-Auguste Renoir και Claude Monet. οι πρώιμες ζωγραφιές του ήταν κυρίως τοπία και πορτρέτα. Στη συνέχεια, το 1987, ο Huggins λέει ότι οι εξωγήινοι του... πρότειναν να κάνει μια οπτική καταγραφή των εμπειριών του και από τότε ζωγραφίζει μόνο αυτούς! 

Έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών από μια εξωγήινη γυναίκα που ονομάστηκε Crescent! Περιγράφοντας την εξωγήινη σύντροφό του, ο David είπε: «Νομίζω πως φορά περούκα, δεν είμαι σίγουρος, έχει όμως μεγάλα μαύρα μάτια και μακριά μαύρα νύχια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»