E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει ολόγuμνη στο Playboy

Και όταν λέμε ολόγuμνη ακριβολογούμε...

Δημοσίευση 11/7/2019 | 15:24

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει ολόγuμνη στο Playboy

Η Κόνι Μεταξά είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο σeξι και καuτά κορίτσια της εγχώριας σόου μπιζ. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά είναι πολυτάλαντη και συνδυάζει την υποκριτική και το τραγούδι. Η Κόνι διαθέτει έναν από τους πιο hoτ λογαριασμούς στο Instagram και κάθε της ανάρτηση γίνεται θέμα... συζήτηση. Η νεαρή σeξοβόμβα φωτογραφήθηκε ολόγuμνη για λογαριασμό του ελληνικού Playboy και παραχώρησε στο περιοδικό και μια αποκαλuπτική συνέντευξη.

Για τη σχέση της με τους άνδρες: Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν.
Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό.

Για το επίθετο «Πανταζή»: Πλέον έχω συμβιβαστεί και μου αρέσει. Αλλά νομίζω το κατάφερα επειδή μπόρεσα να κάνω κάτι δικό μου. Σε μερικές δουλειές ήταν προκατειλημμένοι, νομίζω όμως πως πάντα αποδεικνύω πως δεν είμαι απλά η κόρη κάποιου και πως έχω κι εγώ κάτι να δώσω.

Για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή: Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωtικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid Χτες
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories Χτες
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα Χτες
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ