E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δασκάλα έδεσε στο σώμα της μαθητή με κινητικά προβλήματα για να χορέψει

Eχει γίνει παγκόσμιο viral

Δημοσίευση 23/6/2019 | 19:35

Δασκάλα έδεσε στο σώμα της μαθητή με κινητικά προβλήματα για να χορέψει

H απόφαση της δασκάλας να βοηθήσει έναν μαθητή της με κινητικά προβλήματα να συμμετάσχει σε εκδήλωση του σχολείο, έχει γίνει παγκόσμιο viral.

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία μίας νεαρής δασκάλας δημοτικού σχολείο στο Μεξικό, να δέσει πάνω στο σώμα της έναν από τους μαθητές της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ώστε να συμμετάσχει κι αυτός με τη σειρά του στις χορευτικές εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της πολιτείας της Σιναλόα, στις ακτές του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε κύμα επιδοκιμαστικών σχολίων για την ανθρωπιά και την ευαισθησία της νεαρής εκπαιδευτικού.

Η δασκάλα, η οποία την περασμένη σχολική χρονιά είχε αναλάβει την πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου Gabriela Mistral στην πόλη Tlaxcala εμφανίζεται στο οπτικό υλικό να έχει δέσει με ιμάντες τα πόδια του μικρού μαθητή στα δικά της πόδια και να χορεύει μαζί του, εν μέσω χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Τα στοιχεία της εκπαιδευτικού δεν έχουν γίνει γνωστά - πέρα από το ότι το μικρό της όνομα είναι Μελίσσα-, ενώ ο τοπικός κυβερνήτης σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο της δασκάλας για την σχέση αγάπης, αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης που ανέπτυξε με τους μαθητές της, επισημαίνοντας πως η βοήθεια των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας είναι η πυξίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.