E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Νίκος Παπαναστασίου ζει απομονωμένος, μετά την αυτοκτονία της κόρης του

Δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς από τους μόνιμους κατοίκους ότι ο Νίκος Παπαναστασίου έχει μετακομίσει εκεί

Δημοσίευση 14/4/2019 | 10:44

Ο Νίκος Παπαναστασίου ζει απομονωμένος, μετά την αυτοκτονία της κόρης του

Ο Νίκος Παπαναστασίου ζει απομονωμένος σε ορεινό χωριό, μετά την αυτοκτονία της κόρης του, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Μακρυά από όλους και όλα, απομονωμένος απόλυτα από κάθε τι, ο Νίκος Παπαναστασίου έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά του μετά τη μεγάλη απόφαση που πήρε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος έγινε πασίγνωστος τη δεκαετία του '80, εδώ και λίγο καιρό ζει εκτός Αθηνών και μάλιστα έχει απομονωθεί σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στον Επτάλοφο, τη γνωστή σε όλους μας Αγόριανη η οποία βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού.

Ο ηθοποιός μετά το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας όταν η κόρη του Εύα αυτοκτόνησε, βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος. Ποτέ δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα δεν ήταν κοντά του και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε, συνεχίζει να είναι απομονωμένος.


Μετά και την πρόσφατη απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, ο ηθοποιός ζει μία τελείως διαφορετική ζωή και έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν τα φώτα, τη δημοσιότητα, τη λάμψη του καλλιτεχνικού χώρου... τα πάντα!


Τώρα, εκείνο που του αρέσει να κάνει είναι να διαβάζει μπροστά από το αναμμένο τζάκι, να κάνει ποδήλατο, να πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε να κάνει και τζόκινγκ μιας και του αρέσει πολύ να αθλείται. Πέραν τούτου όμως, ελάχιστα βγαίνει από το πετρόχτιστο σπίτι του στο χωριό, προτιμώντας να ζει μία ήρεμη ζωή, μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία, σύμφωνα με την Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός