E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκληρή απάντηση της Έλλης Στάη στους Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο με τον Τσίπρα

Το βίντεο δείχνει αποσπάσματα off air από τη συνέντευξη στις 9 Ιανουαρίου

Δημοσίευση 12/2/2019 | 19:31

Σκληρή απάντηση της Έλλης Στάη στους Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο με τον Τσίπρα

Τη δική της απάντηση μετά το σάλο που προκάλεσε η διαρροή όσων ειπώθηκαν στο backstage μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Ελλης Στάη, έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Το βίντεο, το οποίο έδωσε χθες το βράδυ η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», δείχνει αποσπάσματα off air από τη συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα και της Ελλης Στάη, στο περιθώριο της συνέντευξης, που μεταδόθηκε στο Open, στις 9 Ιανουαρίου.

Σε κείμενό της, η Ελλη Στάη (toc.gr), τονίζει ότι διασκέδασε με το βίντεο. «Εχω χιούμορ, όπως και οι «Κανάκηδες», όπως και ο πρωθυπουργός» λέει. Ωστόσο, επικρίνει τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και τον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας πως «δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής («υποκλαπείσα διαρροή» όπως σημειώνει) της δουλειάς των άλλων».

«Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια» τονίζει η Ελλη Στάη.

Προσθέτει μάλιστα πως «αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα. Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!».

Σχολιάζοντας τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για την ίδια, η δημοσιογράφος σημειώνει με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού: «Πολύ μου άρεσε που με είπε ο πρωθυπουργός εκτυφλωτική (...λέτε να τον τύφλωσαν τα φώτα εκείνη την ώρα και να μην με έβλεπε καλά;)». Οσο για την πρόταση που του έκανε αστειευόμενη να πολιτευτεί, η Ελλη Στάη γράφει: «Λέτε να με πίστεψε και να μου κάνει πρόταση να πολιτευτώ;».

Τέλος, σπεύδει να προειδοποιήσει: «Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι τσακώνομαι με το Open. Δεν τσακώνομαι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας