E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

37χρονη καλλονή έστησε απάτη στο Airbnb αλλά την γλίτωσε...

Συνελήφθη, δεν μπήκε φυλακή και συνέχισε με την ίδια τακτική

Δημοσίευση 31/12/2018 | 08:42

37χρονη καλλονή έστησε απάτη στο Airbnb αλλά την γλίτωσε...

Το Airbnb από μία λύση για οικονομικές διακοπές έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για τους γείτονες και για όσους ψάχνουν σπίτι.

Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια, το Airbnb αποτελούσε μία εξαιρετική λύση προκειμένου να μην χρυσοπληρώνεις την διαμονή στα ταξίδια που κάνεις, προσφέροντας παράλληλα κάποια έξτρα χρήματα σε αυτούς που νοίκιαζαν το σπίτι.

Με την εξάπλωσή του όμως, περισσότερα είναι τα προβλήματα που δημιουργεί παρά οι λύσεις που προσφέρει... Και δεν μιλάμε μόνο για το εξωτερικό, αλλά και για την Ελλάδα. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις ανθίζουν παρανομίες από επιτήδειους με χαρακτηριστικό παράδειγμα μία περίπτωση που έγινε πρόσφατα γνωστή στην Αγγλία από έρευνα της DailyMail με πρωταγωνίστρια την Νάταλι Ρόζι.

Η 37χρονη καλλονή λοιπόν, νοίκιαζε 12 διαφορετικά ακίνητα από τους ιδιοκτήτες τους και μετά τα έβαζε στο Airbnb. Σε ένα από αυτά λοιπόν συμφωνήσει να δίνει 800 λίρες την εβδομάδα για ένα σπίτι αξίας 1,5 εκατομμυρίου στο Σόχο, το οποίο όμως το έβαζε στην πλατφόρμα για 600 λίρες την βραδιά.

Την τακτική της αυτή την χρησιμοποιούσε και στα υπόλοιπα σπίτια, καθώς έβρισκε πλούσιους άραβες που δεν είχαν πρόβλημα να δώσουν αυτά τα χρήματα κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Η υπόθεση της όμως ξεσκεπάστηκε όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν οτι τα πάρτι που γίνονταν σε κάποια από τα σπίτια, ήταν γεμάτα ναρκωτικά και προκαλούσαν αναστάτωση στην γειτονιά. Μάλιστα, ένας από τους γείτονες δεν άντεξε το πόσο συχνά γινόταν αυτό και αναγκάστηκε να μετακομίσει.

Τον Οκτώβριο λοιπόν συνελήφθη για απάτη, όμως δεν κατέληξε στην φυλακή, με αποτέλεσμα να συνεχίζει την ίδια τακτική και με άλλα ακίνητα.

Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά που υπάρχουν, καθώς σπίτια μετατρέπονται σε οίκους ανοχής, αφού τραβούν λιγότερη προσοχή από τα ξενοδοχεία, ενώ αρκετά συχνά γίνονται κέντρα παράνομων δραστηριοτήτων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid 01.12.2025
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Ο πρώτος AI Έλληνας τραγουδιστής, Αχιλλέας Δελφός, μιλά για το τραγούδι του

Media Χτες
Λίγες ημέρες πριν κυκλόφορήσει το τραγούδι του πρώτου ολοκληρωμένου AI Έλληνα τραγουδιστή, που φέρει το όνομα Αχιλλέας Δελφός, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»