E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δύσκολες ώρες για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: Υποβασταζόμενος, στο Γηροκομείο

«Δυστυχώς βρέθηκα στο δρόμο, τελείως μόνος, κανέναν δεν έχω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2018 | 17:14

Δύσκολες ώρες για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: Υποβασταζόμενος, στο Γηροκομείο

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται εδώ και περίπου ένα χρόνο ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδελφός του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη. Ο Γιάννης Ρώτας πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για τις οικονομικές του δυσκολίες λέγοντας πως του έκαναν έξωση από το σπίτι.

«Δυστυχώς βρέθηκα στο δρόμο, τελείως μόνος, κανέναν δεν έχω. Έχω την ανιψιά μου που είναι μακριά και την πρώτη μου νύφη που είναι επίσης μακριά. Δε περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Σε ξενοδοχείο ζω, που αλλού να πήγαινα; Θα έμενα στο δρόμο, ευτυχώς βρέθηκαν δυο άνθρωποι και με βοήθησαν. Τίποτα δεν παίρνω, ένα επίδομα 100 ευρώ και αλλά 100 από διατροφή. Πριν από 25 μέρες μου έκαναν έξωση. Μου ήρθε χαρτί, χρώσταγα 6-7000. Βεβαίως φοβήθηκα μην μείνω στο δρόμο, δεν ήξερα που να πάω να κοιμηθώ. Τελείωσε ο Στάθης δεν με άφησε ποτέ χωρίς λεφτά μου έδινε και 1 και 2 χιλιάρικα. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι. Έχω βάλει στόχο ότι είναι ένα μακρινό ταξίδι και θα επιστρέψει. Αν ήταν εδώ θα του έλεγα να με αγαπάει όπου και να είναι, όπως το αγαπώ και εγώ. Νιώθω πολύ μόνος. Να σου πω ότι έχω τρελάνει τα σάντουιτς και τις τυρόπιτες. Αποζητώ να μείνω σε ένα γηροκομείο, δεν είμαι καθόλου καλά. Κινδυνεύω να με διώξουν και από το ξενοδοχείο».

Χθες ο Γιάννης Ρώτας βρήκε στέγη στο Γηροκομείο Αθηνών με τη βοήθεια του ΤΑΣΕΗ. Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Κώστας Βενετσάνος τον συνόδευσαν στη νέα του κατοικία. Με δύο πλαστικές σακούλες που είναι και όλα του τα υπάρχοντα, ο Γιάννης Ρώτας πέρασε υποβασταζόμενος την είσοδο του Γηροκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας