LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari και προκάλεσε ζημιές 390.000 δολαρίων

Ο νεαρός έπαθε σοκ αφού δεν είχε να πληρώσει, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε

Δημοσίευση 19/12/2018 | 19:30

Έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari και προκάλεσε ζημιές 390.000 δολαρίων

Δούλευε όλη τη νύχτα, για να βοηθήσει τη μητέρα του. Κάποια στιγμή, έγινε το κακό. Τα μάτια του έκλεισαν, πάνω στο τιμόνι. Και όταν τα άνοιξε, έπαθε το σοκ της ζωής του.

Ο Λιν Τσιν-χσιανγκ έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκαλώντας ζημιές 390.000 δολαρίων στα πολυτελή αυτοκίνητα! Ο 20χρονος από την Ταϊβάν απορούσε πώς θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα. Ομως, η αντίδραση του κόσμου τον αιφνιδίασε, αφού άγνωστοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ο νεαρός φέτος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κολέγιο, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα του στο μικρό μαγαζί που έχει. Ο πατέρας του πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Ο 20χρονος κάνει νυχτερινές βάρδιες σε εστιατόριο και μόλις σχόλασε την Κυριακή στις 3 τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του άρρωστη. Αποφάσισε να κάνει εκείνος μια παράδοση που έπρεπε να γίνει από το μαγαζί τους. Λίγο πριν από τις 6 το πρωί, εξαντλημένος, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω στις τρεις Ferrari.

Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε. Αλλά όταν είδε τι είχε κάνει, ο 29χρονος τρελάθηκε. «Σκέφτηκα “Ωχ, όχι! Εμπλεξα”. Ανησυχούσα για το πώς θα πληρώσω τόσα χρήματα. Ηθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου, αλλά τα έκανα χειρότερα», είπε, μιλώντας στο ΒBC.

Ομως, τη συνέχεια δεν μπορούσε να φανταστεί. Στο άκουσα της είδησης, δεκάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να δώσουν χρήματα στον νεαρό προκειμένου να πληρώσει την επισκευή των πολυτελών αυτοκινήτων. Κάποιοι μάλιστα εμφανίστηκαν και στο μαγαζί της μητέρας του.

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό. Ηδη έχουν γίνει περισσότερες από 100 δωρεές, από 4 δολάρια έως και 6.500 δολάρια! Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια. Δεν ήταν το μοναδικό καλό νέο για τον 20χρονο, αφού το κολέγιο τον προσκάλεσε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Αρκετοί χρήστες των social media κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Ομως, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί.

Πάντως, ο Λιν δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του και μάλιστα του πρότειναν να πληρώσει τον λογαριασμό σε δόσεις. Το BBC υπολόγισε ότι με βάση τον μισθό του, ο νεαρός θα χρειαστεί 28 χρόνια για να τους εξοφλήσει. «Λυπάμαι πολύ που χτύπησα τα αυτοκίνητα. Παρότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό, έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω», είπε ο ίδιος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες