E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari και προκάλεσε ζημιές 390.000 δολαρίων

Ο νεαρός έπαθε σοκ αφού δεν είχε να πληρώσει, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε

Δημοσίευση 19/12/2018 | 19:30

Έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari και προκάλεσε ζημιές 390.000 δολαρίων

Δούλευε όλη τη νύχτα, για να βοηθήσει τη μητέρα του. Κάποια στιγμή, έγινε το κακό. Τα μάτια του έκλεισαν, πάνω στο τιμόνι. Και όταν τα άνοιξε, έπαθε το σοκ της ζωής του.

Ο Λιν Τσιν-χσιανγκ έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκαλώντας ζημιές 390.000 δολαρίων στα πολυτελή αυτοκίνητα! Ο 20χρονος από την Ταϊβάν απορούσε πώς θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα. Ομως, η αντίδραση του κόσμου τον αιφνιδίασε, αφού άγνωστοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ο νεαρός φέτος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κολέγιο, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα του στο μικρό μαγαζί που έχει. Ο πατέρας του πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Ο 20χρονος κάνει νυχτερινές βάρδιες σε εστιατόριο και μόλις σχόλασε την Κυριακή στις 3 τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του άρρωστη. Αποφάσισε να κάνει εκείνος μια παράδοση που έπρεπε να γίνει από το μαγαζί τους. Λίγο πριν από τις 6 το πρωί, εξαντλημένος, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω στις τρεις Ferrari.

Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε. Αλλά όταν είδε τι είχε κάνει, ο 29χρονος τρελάθηκε. «Σκέφτηκα “Ωχ, όχι! Εμπλεξα”. Ανησυχούσα για το πώς θα πληρώσω τόσα χρήματα. Ηθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου, αλλά τα έκανα χειρότερα», είπε, μιλώντας στο ΒBC.

Ομως, τη συνέχεια δεν μπορούσε να φανταστεί. Στο άκουσα της είδησης, δεκάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να δώσουν χρήματα στον νεαρό προκειμένου να πληρώσει την επισκευή των πολυτελών αυτοκινήτων. Κάποιοι μάλιστα εμφανίστηκαν και στο μαγαζί της μητέρας του.

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό. Ηδη έχουν γίνει περισσότερες από 100 δωρεές, από 4 δολάρια έως και 6.500 δολάρια! Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια. Δεν ήταν το μοναδικό καλό νέο για τον 20χρονο, αφού το κολέγιο τον προσκάλεσε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Αρκετοί χρήστες των social media κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Ομως, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί.

Πάντως, ο Λιν δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του και μάλιστα του πρότειναν να πληρώσει τον λογαριασμό σε δόσεις. Το BBC υπολόγισε ότι με βάση τον μισθό του, ο νεαρός θα χρειαστεί 28 χρόνια για να τους εξοφλήσει. «Λυπάμαι πολύ που χτύπησα τα αυτοκίνητα. Παρότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό, έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω», είπε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

Social Χτες
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο