E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αναπαράσταση για το Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Μάλλον τα έκανε λίγο χειρότερα...

Δημοσίευση 19/12/2018 | 08:54

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αναπαράσταση για το Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε σάλο με τη φωτογραφία που ανέβασε από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και αποφάσισε να δώσει την απάντησή της σε όσους την έκριναν αρνητικά Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην Ελεονώρα Μελέτη. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν τα όσα είπε βελτίωσαν την εικόνα της ή μήπως χειροτέρεψαν την κατάσταση… Η Ιωάννα Τούνη σηκώθηκε όρθια για να μας δείξει πώς ακριβώς πόζαρε, εξήγησε το σκεπτικό της για τη φωτογραφία, δήλωσε ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και… για όλα φταίμε εμείς οι δημοσιογράφοι.

«Πήγα στο Βερολίνο με την ξαδέρφη μου ένα τριήμερο και ξεκινώντας την περιήγηση μας την πρώτη μέρα, ξεκινήσαμε να επισκεπτόμαστε ένα ένα τα μνημεία και να βγάζουμε φωτογραφίες. Κάποιες ανέβασα, κάποιες δεν ανέβασα, κάποιες θα ανεβάσω και αυτή ήταν μία από αυτές.

Σιχαίνομαι τα μπεζ καλσόν, δεν φοράω με τίποτα. Μαύρο στα χιόνια βάζω, αλλά δεν φοράω καλσόν γενικά.

Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι το συγκεκριμένο μέρος. Σαφώς και γνώριζα την ιστορία αυτού του μέρους. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν μέσες άκρες τι έχει συμβεί στο παρελθόν που είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σύγχρονο μνημείο, το οποίο έχει χτιστεί το 2005. Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησα σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους.

Είναι ένα μνημείο που χτίστηκε το 2005 με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική που μοιάζει με λαβύρινθο. Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία… τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό.

Ήταν το ντύσιμό μου εκείνη την ημέρα. Αν ήταν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable. Εγώ δεν βλέπω κάτι στη συγκεκριμένη πόζα, έχω τα πόδια μου στην ανάταση. Αν δεν έβαζα την τοποθεσία, δεν θα ήξεραν που βρίσκομαι. Όσοι μίλησαν τόσο πολύ άσχημα δεν έχουν ιδέα τι είναι το σημείο.

Δεν με εκπλήσσει τόσο ο κόσμος που μπορεί να είναι απαίδευτος, μπορεί να έχει ξυπνήσει μια άσχημη μέρα, να μην έχει πιει καφέ και να θέλει να κράξει χωρίς αύριο. Με προβλημάτισε λίγο η στάση των δημοσιογράφων και ατόμων που πλαισιώνουν πλατό σε εκπομπές κλπ. Δεν γίνεται να βλέπει κάποιος μια φωτογραφία και να λέει «τι περιμένεις από μία κοπέλα που κυκλοφορεί ξεβράκωτη, δεν έχει ιδέα από ιστορία, φαίνεται ότι είναι αμόρφωτη». Άκουσα και τον χαρακτηρισμό ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω υπάρξει μοντέλο. Είμαι δασκάλα δημοτικού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ariana Grande έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση

E-Daily 3.Left 17.06.2026
H κοινωνία περνά μια περίοδο όπου η ακραία αδυναμία επιστρέφει ως πρότυπο ομορφιάς

Το πρώτο δωμάτιο που ψάχνουν οι κλέφτες μόλις μπουν σε ένα σπίτι

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι κλέφτες δεν κινούνται τυχαία: γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να τα βρουν.

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο