E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αναπαράσταση για το Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Μάλλον τα έκανε λίγο χειρότερα...

Δημοσίευση 19/12/2018 | 08:54

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αναπαράσταση για το Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε σάλο με τη φωτογραφία που ανέβασε από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και αποφάσισε να δώσει την απάντησή της σε όσους την έκριναν αρνητικά Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην Ελεονώρα Μελέτη. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν τα όσα είπε βελτίωσαν την εικόνα της ή μήπως χειροτέρεψαν την κατάσταση… Η Ιωάννα Τούνη σηκώθηκε όρθια για να μας δείξει πώς ακριβώς πόζαρε, εξήγησε το σκεπτικό της για τη φωτογραφία, δήλωσε ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και… για όλα φταίμε εμείς οι δημοσιογράφοι.

«Πήγα στο Βερολίνο με την ξαδέρφη μου ένα τριήμερο και ξεκινώντας την περιήγηση μας την πρώτη μέρα, ξεκινήσαμε να επισκεπτόμαστε ένα ένα τα μνημεία και να βγάζουμε φωτογραφίες. Κάποιες ανέβασα, κάποιες δεν ανέβασα, κάποιες θα ανεβάσω και αυτή ήταν μία από αυτές.

Σιχαίνομαι τα μπεζ καλσόν, δεν φοράω με τίποτα. Μαύρο στα χιόνια βάζω, αλλά δεν φοράω καλσόν γενικά.

Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι το συγκεκριμένο μέρος. Σαφώς και γνώριζα την ιστορία αυτού του μέρους. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν μέσες άκρες τι έχει συμβεί στο παρελθόν που είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σύγχρονο μνημείο, το οποίο έχει χτιστεί το 2005. Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησα σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους.

Είναι ένα μνημείο που χτίστηκε το 2005 με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική που μοιάζει με λαβύρινθο. Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία… τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό.

Ήταν το ντύσιμό μου εκείνη την ημέρα. Αν ήταν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable. Εγώ δεν βλέπω κάτι στη συγκεκριμένη πόζα, έχω τα πόδια μου στην ανάταση. Αν δεν έβαζα την τοποθεσία, δεν θα ήξεραν που βρίσκομαι. Όσοι μίλησαν τόσο πολύ άσχημα δεν έχουν ιδέα τι είναι το σημείο.

Δεν με εκπλήσσει τόσο ο κόσμος που μπορεί να είναι απαίδευτος, μπορεί να έχει ξυπνήσει μια άσχημη μέρα, να μην έχει πιει καφέ και να θέλει να κράξει χωρίς αύριο. Με προβλημάτισε λίγο η στάση των δημοσιογράφων και ατόμων που πλαισιώνουν πλατό σε εκπομπές κλπ. Δεν γίνεται να βλέπει κάποιος μια φωτογραφία και να λέει «τι περιμένεις από μία κοπέλα που κυκλοφορεί ξεβράκωτη, δεν έχει ιδέα από ιστορία, φαίνεται ότι είναι αμόρφωτη». Άκουσα και τον χαρακτηρισμό ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω υπάρξει μοντέλο. Είμαι δασκάλα δημοτικού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρια Καλύβα – Αλεξάνδρα Τσόλκα: Τσακώθηκαν στο Ραντεβού το ΣΚ

TV Buzz 07.03.2026
«Ο Λιάγκας μόνο όταν πίνει νερό αφήνει το πάνελ να μιλήσει»

«Ντροπή»: Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Tabloid 07.03.2026
«Fake news, ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη

TV Buzz 07.03.2026
Σκέφτηκα πώς θα τα κάνω όλα μόνη μου, εξήγησε η παρουσιάστρια

Σοφία Μητσοτάκη: «Η ξεφτίλα δυστυχώς δεν έχει όρια»

Tabloid 07.03.2026
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «δραπέτευσης» με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι

Ben Stiller: Ζητά από τον Λευκό Οίκο να αφαιρέσει κινηματογραφική σκηνή του από βίντεο προπαγάνδας

Tabloid 07.03.2026
«Ο πόλεμος δεν είναι ταινία», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες: Μια συναρπαστική δεκαετία ξεκινά, γράφει

Social 07.03.2026
Ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω συλλέξει, πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε

Θεσσαλονικιός έφτιαξε λαμπάδα... ChatGPT

Παράξενα 07.03.2026
Μεγάλη η ζήτηση, υπάρχει ακόμη και λίστα προκρατήσεων

Ιωάννα Τούνη: «Όταν φεύγει ο έρωτας και βλέπεις καθαρά αυτά που σου έλεγαν οι κολλητές σου για εκείνον»

Social 07.03.2026
Η Influencer έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της, καθώς μοιράζεται καθημερινά πτυχές της προσωπικής της ζωής, τους προβληματισμούς της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

Αφιέρωμα της Marca στη Μαριγκόνα: Η κοπέλα από το Κόσσοβο που έγινε γνωστή λόγω του Ολυμπιακού

Social 07.03.2026
Η 25χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού αύξησε τους ακολούθους της από 97 σε 23.000 μέσα σε λίγες ώρες

Καινούργιου: Φάνηκε να τρώει και… έγινε μπουρλότο ‑ «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου; Γιατί;»

TV Buzz Χτες
Ένα πλάνο ήταν αρκετό να εκνευρίσει την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου.