E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραϊάνα Ανανία: Επίθεση στα ΜΜΕ με φωτογραφία γυναικείου κόλπου

Καθένας με τον τρόπο του

Δημοσίευση 18/12/2018 | 08:55

Τραϊάνα Ανανία: Επίθεση στα ΜΜΕ με φωτογραφία γυναικείου κόλπου

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η Τραϊάνα Ανανία μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφασή της να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που της έστειλε ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός επιλέγει για φωτογραφία με ένα γυναικείο κόλπο για να επιτεθεί στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι πρόβαλαν την υπόθεση επειδη «αυτό θέλει να ακούσει η μάζα».

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης η ίδια επιμένει στην εκδοχή της αγένειας και του σεξισμού για την «καλημέρα» και τον ενικό που χρησιμοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάνοντας λόγο για ένα «"κοινωνικό σπυρί" το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ».

Κατά την ίδια ο σάλος που προκλήθηκε δεν έχει να κάνει με τις ενέργειές της ή τις λέξεις που χρησιμοποίησε αλλά «η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά (σ.σ. των ΜΜΕ) και μόνο».

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία έχει ως εξής:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα ,παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο!Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»!Το θέμα είναι τι επιλέγει...σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα...Οπότε καλή μου μάζα...Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη!Καλή εβδομάδα 🌹🎀💋 #απόμέσακαιόπουβγεί».

View this post on Instagram

Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα ,παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο!Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»!Το θέμα είναι τι επιλέγει...σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα...Οπότε καλή μου μάζα...Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη!Καλή εβδομάδα 🌹🎀💋 #απόμέσακαιόπουβγεί

A post shared by Chameleon (@traiana.anania) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην παιδική χαρά: Η Ανθή Βούλγαρη απειλήθηκε από γονιό

Tabloid 03.03.2026
Η παρουσιάστρια μοιράζεται τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον γιο και το σκυλάκι της στο Instagram

Mooné Rahimi: Η πανέμορφη Ιρανή που ξεσήκωσε το διαδίκτυο με τον «χορό του Τραμπ»

Tabloid 03.03.2026
Οι χορευτικές φιγούρες της πέρασαν μάλλον απαρατήρητες...

Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για τον θάνατο του Χαμενεΐ με τον «χορό Τραμπ», δείτε βίντεο

Social 03.03.2026
Στα βίντεο οι Ιρανοί αντιγράφουν τον χαρακτηριστικό χορό του Αμερικανού προέδρου στο τραγούδι «YMCA»

Ρία Ελληνίδου: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Social 03.03.2026
«Οι διακοπές τέλος!» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram

Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε στην Κολομβία με ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Tabloid 03.03.2026
Ο γιος του Τομ Χανκς επέλεξε να ταξιδέψει έχοντας μαζί του το ελληνικό του διαβατήριο, καθώς –όπως είπε– το αμερικανικό του διαβατήριο επρόκειτο να λήξει σύντομα.

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid Χτες
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha