E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

Απίστευτη παρεξήγηση

Δημοσίευση 13/12/2018 | 16:37

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη δημοσιότητα μία σύντομη συνομιλία που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως το εξέλαβε η ηθοποιός- ήταν αγενής μαζί της. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στο προφίλ της στο facebook:

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.


Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ενας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ@@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γα@@σ@ μωρή που@@να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.