E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους μήνες

Δημοσίευση 9/12/2018 | 17:45

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μια κοινή δηµόσια εµφάνισή τους σε επίσηµη θεατρική πρεµιέρα πριν από λίγες ηµέρες στάθηκε η αφορµή για να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους µήνες.

Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου και τον Στέλιο Νιάκαρη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «∆ιπλή ταρίφα», στο θέατρο «Αθηνά». Το γεγονός ότι κατέφθασαν µαζί στο θέατρο, αλλά και τα βλέµµατα όλο νόηµα που αντάλλασσαν και τα οποία πρόδιδαν την ερωτική ατµόσφαιρα που έχει αναπτυχθεί ανάµεσά τους εδώ και λίγο καιρό, ήταν αρκετά για να αποκαλύψουν το γλυκό µυστικό τους!

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Μελίνα στην επιτυχηµένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», και ο Ελληνας Αδωνις, ο οποίος έχει καταγράψει στο προσωπικό του κοντέρ εκατοντάδες χιλιόµετρα σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων µόδιστρων όπως οι Versace, Cavalli και Dolce & Gabbana, ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν από τον γνωστό και επιτυχηµένο σκηνοθέτη Βασίλη Θωµόπουλο για να παίξουν στη σειρά του Open Beyond «Ελεύθερη σχέση», µε πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και τη ∆ήµητρα Ματσούκα.

Οι ατέλειωτες ώρες στα γυρίσµατα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντά τους τους έφεραν ακόµα πιο κοντά και κάποια στιγµή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ. Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης και εκείνος µετά το τέλος της σχέσης του µε τη φοιτήτρια του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη, µε την οποία ήταν ζευγάρι περίπου δύο χρόνια, αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Πλέον, σύμφωνα με τη Realnews, είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά µαζί. Οσοι τους συναναστρέφονται µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο και ταιριαστό ζευγάρι. Πάντως, ακόµα και µετά τα πολύωρα γυρίσµατα για τη σειρά «Ελεύθερη σχέση», που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωµόπουλος και µε την οποία εκείνη έκανε τη δυναµική τηλεοπτική επιστροφή της, οι δυο τους επιζητούν να περνούν τονελεύθερο χρόνο τους µαζί, κάτι που αποδεικνύει στους φίλους τους το πόσο πολύ ταιριάζουν. Συνήθως καταλήγουν σε γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant στο Κολωνάκι, όπου ο Στέλιος Νιάκαρης εργάζεται στην υποδοχή και φυσικά έχει γίνει το στέκι της ηθοποιού, για να τον βλέπει περισσότερο και να περνούν µαζί τα βράδια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η ανακοίνωση του σταθμού