E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

Eκτός Όσκαρ ο Kevin Hart

Δημοσίευση 7/12/2018 | 11:21

Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

Ο ηθοποιός Kevin Hart ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει τη φετινή 91η τελετή των βραβείων ‘Οσκαρ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των ‘Οσκαρ … και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Hart σε μήνυμά του στο Twitter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα και μια νέα κρίση για τη δημόσια εικόνα της για την επιλογή να αναθέσει στον Hart την παρουσίαση της βραδιάς. Πόσο μάλλον που ξαναήρθαν στην επιφάνεια στο Διαδίκτυο ομοφοβικά σχόλια του ηθοποιού μέσω Twitter στα οποία ο Hart είχε εκφράσει συναισθήματα κατά των γκέι και είχε χρησιμοποιήσει ομοφοβική ορολογία και απαράδεκτες εκφράσεις πριν από μερικά χρόνια.

Σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του κινηματογράφου έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω ‘σταμάτα το αυτό γκέι'». Σε άλλο μήνυμα το 2010 ο Hart σχολιάζει τη φωτογραφία του προφίλ κάποιου γράφοντας ότι «μοιάζει με διαφημιστική αφίσα ενός γκέι για το AIDS».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής