E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

Eκτός Όσκαρ ο Kevin Hart

Δημοσίευση 7/12/2018 | 11:21

Δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων του

Ο ηθοποιός Kevin Hart ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει τη φετινή 91η τελετή των βραβείων ‘Οσκαρ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των ‘Οσκαρ … και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Hart σε μήνυμά του στο Twitter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα και μια νέα κρίση για τη δημόσια εικόνα της για την επιλογή να αναθέσει στον Hart την παρουσίαση της βραδιάς. Πόσο μάλλον που ξαναήρθαν στην επιφάνεια στο Διαδίκτυο ομοφοβικά σχόλια του ηθοποιού μέσω Twitter στα οποία ο Hart είχε εκφράσει συναισθήματα κατά των γκέι και είχε χρησιμοποιήσει ομοφοβική ορολογία και απαράδεκτες εκφράσεις πριν από μερικά χρόνια.

Σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του κινηματογράφου έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω ‘σταμάτα το αυτό γκέι'». Σε άλλο μήνυμα το 2010 ο Hart σχολιάζει τη φωτογραφία του προφίλ κάποιου γράφοντας ότι «μοιάζει με διαφημιστική αφίσα ενός γκέι για το AIDS».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρινέλλα – Η Μαίρη Αυγερινοπούλου αποκάλυψε όσα ακολούθησαν στο σπίτι μετά την ταφή: «Περίμενα να τη δω στη σκάλα»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, φιλοξενήθηκε στη Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!