E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόλαφος ο Παρτσαλάκης για Σεφερλή‑Παλλάς: Ήταν εγκληματική πράξη που ανακατεύτηκα σε αυτό

«Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες»

Δημοσίευση 6/12/2018 | 11:58

Κόλαφος ο Παρτσαλάκης για Σεφερλή‑Παλλάς: Ήταν εγκληματική πράξη που ανακατεύτηκα σε αυτό

Ο Μάρκος Σεφερλής στο Ζητείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς, τελικά, είναι κάτι που θα το θυμόμαστε μόνο μέσα από φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες αυτές είναι και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Happy Day της Πέμπτης και όταν τον ρώτησε σχετικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο ηθοποιός ξέσπασε.

«Ο Σαίξπηρ τα λέει όλα σε μια φράση στον Βασιλιά Ληρ: «Από το τίποτα, δεν βγαίνει τίποτα». Αυτή η ιδέα να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα! Και αποδείχτηκε εκ των υστέρων βέβαια, ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω και άλλα πολλά και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχω, για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Έκανα ένα λάθος. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Αυτό το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν το πιστεύω. Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν. Με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη ότι ήταν ένα τίποτα. Για μένα προσωπικά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Εγώ ανακατεύτηκα σε αυτό, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από μένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό για να το βάλω στο αρχείο μου», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκικό δικαστήριο δικαίωσε γυναίκα επειδή ο άνδρας της την είχε αποθηκεύσει στο κινητό ως «Χοντρούλα»

Παράξενα 24.10.2025
Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε έναν άνδρα να πληρώσει χρηματική και ηθική αποζημίωση στην πρώην σύζυγό του

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η τράπεζα πήρε 14 εκατομμύρια και ακόμα χρωστάω, έπαιξα και έχασα

Tabloid 24.10.2025
Δεν θέλω να με λυπηθεί κανένας, είπε μετά την κατάσχεση του σπιτιού του και την έξωση

Θεοφανία Παπαθωμά: «Περισσότερο ανταγωνισμό ένιωσα στην υποκριτική από άνδρες»

Celebrity Stories 24.10.2025
Η μητρότητα, ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Γωγώ Τσαμπά: Πήγε να τραγουδήσει σε σχολική γιορτή και κατέληξε στην Αστυνομία

Celebrity Stories 24.10.2025
Αναβλήθηκε η δίκη της για τον Νοέμβριο 2026

Η viral διαφήμιση εταιρείας ανυψωτικού μετά τη ληστεία στο Λούβρο: «Μεταφέρουμε τους θησαυρούς σας γρήγορα και αθόρυβα»

Social 24.10.2025
«Δώστε στην ομάδα μάρκετινγκ μια καλή αύξηση» ήταν ένα από τα δεκάδες σχόλια των χρηστών, κάτω από τη διαφήμιση του ανυψωτικού

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εύχομαι να δημιουργήσω ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, το έχω κάνει τάμα»

Tabloid 24.10.2025
«Όσα περισσότερα βγάζω, τόσα περισσότερα θα δίνω», είπε η γνωστή επιχειρηματίας

Eurovision 2026: Αυτοί είναι οι 10+1 καλλιτέχνες που «παίζουν» για την ελληνική εκπροσώπηση στη Βιέννη

Eurovision 24.10.2025
Από Marseaux και Good Job Nicky μέχρι Τάνια Μπρεάζου και Claydee

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Πουλάει 7 ρολόγια του για να «ρεφάρει» τη ζημιά από την ταινία «Megalopolis»

Tabloid 24.10.2025
Ο θρυλικός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα έβαλε σε δημοπρασία ρολόγια από την προσωπική του συλλογή, αφού η τελευταία του ταινία δεν είχε τα έσοδα που περίμενε