E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζένια Μπονάτσου: Δεν μιλάω στον παππού μου Αλέξανδρο Λυκουρέζο

«Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα»

Δημοσίευση 27/11/2018 | 13:00

Ζένια Μπονάτσου: Δεν μιλάω στον παππού μου Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν βρέθηκε η Ζένια Μπονάτσου.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πως είναι με τον παππού της απάντησε πως δεν μιλάνε.

«Με τον παππού μου δεν είμαστε. Δεν μιλάω μαζί του. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα ούτε εκείνη, ούτε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Στην πρεμιέρα της παράστασης ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συνοδευόμενος από την Νατάσα Καλογρίδη, ο οποίος θαύμασε από κοντά την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου. Για τη σχέση παππού-εγγονής έχουν γραφτεί αρκετά, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένειά της και για το πόσο της είχε συμπαρασταθεί ο παππούς της, κυρίως, μετά το θάνατο του πατέρα της, ωστόσο αίσθηση είχε προκαλέσει η ατάκα της ότι «όλα τα ωραία τελειώνουν. Αυτό δεν ισχύει πια», όταν εξηγούσε ότι στις μέρες μας είναι δύσκολο να είναι όλη η οικογένεια μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος