E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ζευγάρι που αναμεταδίδει τη σeξουαλική του ζωή online αποκαλύπτει

«Σε μια κοινωνία έτοιμη να μοιραστεί τα πάντα, γιατί το σeξ να παραμένει κρυφό;»

Δημοσίευση 26/11/2018 | 16:14

Το ζευγάρι που αναμεταδίδει τη σeξουαλική του ζωή online αποκαλύπτει

Υπάρχει ένα ζευγάρι από την Πόλη του Μεξικού που θέλει να φέρει τη «σεξουαλική επανάσταση στα κοινωνικά μέσα», επιτρέποντας στον πλανήτη να παίρνει μάτι τις πιο προσωπικές στιγμές του.

Η Fernanda Vasconcelos και ο σύντροφός της Walter Gutierrez ανεβάζουν τις σeξουαλικές τους περιπτύξεις στην ιστοσελίδα Make Love Not Porn, η οποία φιλοξενεί αποκλειστικά ερασιτεχνικό σεξ χρηστών.

«Είναι για να δείξουμε πώς κάνουν σeξ στην πραγματική ζωή οι πραγματικοί άνθρωποι και να διαλύσουμε τα στερεότυπα και τις παρανοήσεις που προέρχονται από το ποpνό», λέει ο Walter, ενώ η Fernanda προσθέτει: «είναι σαν μια σεξουαλική ουτοπία όπου οι άνθρωποι δεν έχουν ταμπού ή όρια ή τοίχους ανάμεσά τους. Είναι απλώς πραγματικοί άνθρωποι που απολαμβάνουν, είναι οι εαυτοί τους και αποκομίζουν τα περισσότερα που μπορούν».

Το ζευγάρι, που ηλεκτρονικά υπογράφουν ως «Efi και Walter», είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια και έχουν αποκαλύψει μάλιστα την online δραστηριότητά τους σε φίλους και συναδέλφους, αν και όχι στους θρησκευόμενους γονείς τους. Όχι ακόμα, τουλάχιστον. Και λένε πως το να αναμεταδίδουν το σeξ τους σε όλο τον κόσμο τους κάνει να νιώθουν δυνατοί, «επιτρέποντας στην Efi να έρθει σε επαφή με τη σeξουαλικότητά της».

Το ζευγάρι έμαθε για την πλατφόρμα ερασιτεχνικών πορνογραφικών βίντεο Make Love Not Ρorn το 2013, όταν η ιδιοκτήτρια Cindy Gallop μίλησε στην έκθεση TED Talk για την έμπνευσή της. «Όταν έμαθα για το Make Love Not Porn, σκέφτηκα πως θα μπορούσε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να ψάξουν και να βρουν τι ακριβώς είναι το σeξ», λέει χαρακτηριστικά η Fernanda.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας