E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Τι γίνεται πίσω από τις κάμερες

Δημοσίευση 22/11/2018 | 09:59

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Το Greece's Next Top Model είναι αναμφισβήτητα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Οι αποκαλύψεις κυρίως από τα κορίτσια που αποχωρούν είναι πολλές. Μια από αυτές η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς είχε πει στην Βίκυ Καγιά:

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό».

Πλέον, η ίδια επέστρεψε στην καθημερινότητα της και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο Youtube Channel του Gingerbread Bae και έκανε αποκαλύψεις για το GNTM.
«Η Βίκυ Καγιά, off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera ήταν λίγο πιο αυστηρή. (…) Πιο αυστηροί ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά. Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε ”τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.
Ενώ πρόσθεσε για τις συμπαίκτριες της: «Με τις τρέλες εκεί μέσα φοβόμουνα μην με σκοτώσουν, φοβόμουνα για την ζωή μου. (…) Η Ξανθή δεν κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς. (…) Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, που δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση” (…) Η Εβελίνα έκλαιγε συνέχεια για την κορούλα της».

Επιπρόσθετα η Γαρυφαλλιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες και πρόσθεσε: «Οff camera έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι off camera τα κορίτσια τσακωνόντουσαν πιο συχνά και με πιο πολύ υφάκι. Προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν για να μην φαίνεται ότι ξεχωρίζουν. Κάτι που δεν το δεχόμασταν, γιατί είχαμε καταλάβει το κόλπο τους. (…) Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Ξανθούλα, η Εύη, Μικαέλα, Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με την Ειρήνη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα. Άναβαν ένα κερί στο δωμάτιό τους και καλούσαν πνεύματα και καλά (…) Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος».
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο νεαρός YouTuber απευθυνόμενος στο μοντέλο, ρωτάει: «Η Αμανατίδου είναι όντως διπρόσωπη όπως έχει πει η Μέγκι χίλιες φορές;», και εκείνη απάντησε: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δε σταματούν τα reunion: μετά το «Σόι σου», επιστρέφουν δύο ακόμη θρυλικές σειρές

Tabloid 18.11.2025
Μετά το «Σόι σου» έρχονται δύο ακόμη θρυλικά reunion

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Tabloid 18.11.2025
Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid 18.11.2025
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου