E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η τραγική προσωπική ιστορία που συνοδεύει και την ίδια

Δημοσίευση 18/11/2018 | 12:48

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η Εμμανουέλα υπηρετεί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεγαρέων και είναι η γυναίκα που έπεισε τον Υπάτιο Πατμάνογλου να γίνει ξανά πατέρας και να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας , σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό, όταν έχασε μπροστά στα μάτια του γυναίκα και παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Real News, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι λένε ότι ξαναέφερε το χαμόγελο στα χείλη του Υπάτιου και απάλυνε τον πόνο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Εμμανουέλα ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα σύντομα θα φέρει τον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε. Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι ευγενική, καλοσυνάτη, και πρόθυμη και πρόθυμη να στηρίξει όποιον χρειάζεται βοήθεια. "Είναι ένα καλό παιδί. Χαρούμενη" λέει στη Real ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Η τραγική ιστορία της

Όμως, όπως ο μελλοντικός σύζυγός της έτσι και εκείνη έζησε πρόσφατα μια τραγωδία: "Είχε έναν δεσμό πολλών χρόνων. Δυστυχώς η σχέση είχε άσχημη κατάληξη. Ήταν ένα σοκ για την κοινωνία μας" περιγράφει σχετικά με την αυτοκτονία του συντρόφου της στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο 38χρονος άνδρας με τον οποίο ήταν συνεδεδεμένη έστρεψε ένα περίστροφο στην καρδιά του και αυτοκτόνησε, με πολλούς να αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για μια ερωτική απογοήτευση.

«Εκείνη του ζητούσε συνεχώς γάμο και ο αδελφός μου δεν το αποφάσιζε. Μετά από πολλούς καβγάδες, της είπε να χωρίσουν. Έπεσε σε θλίψη όταν έμαθε τη σχέση της με τον Υπάτιο Πατμάνογλου και ενώ για ενάμιση μήνα είχε εξαφανιστεί από τα Μέγαρα. Κανείς μας δεν ήξερε πού βρισκόταν. Όταν ο αδελφός μου την αναζητούσε, οι αδελφές της και η μητέρα της του είπαν ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι» δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα η αδερφή του πρώην συντρόφου της.

Σύντομα ο γάμος

«Ξέρω ότι ο γάμος τους θα γίνει πολύ σύντομα. Η Έμμυ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι πολύ καιρό με τον Υπάτιο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Μεγαρέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία