E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η τραγική προσωπική ιστορία που συνοδεύει και την ίδια

Δημοσίευση 18/11/2018 | 12:48

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η Εμμανουέλα υπηρετεί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεγαρέων και είναι η γυναίκα που έπεισε τον Υπάτιο Πατμάνογλου να γίνει ξανά πατέρας και να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας , σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό, όταν έχασε μπροστά στα μάτια του γυναίκα και παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Real News, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι λένε ότι ξαναέφερε το χαμόγελο στα χείλη του Υπάτιου και απάλυνε τον πόνο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Εμμανουέλα ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα σύντομα θα φέρει τον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε. Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι ευγενική, καλοσυνάτη, και πρόθυμη και πρόθυμη να στηρίξει όποιον χρειάζεται βοήθεια. "Είναι ένα καλό παιδί. Χαρούμενη" λέει στη Real ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Η τραγική ιστορία της

Όμως, όπως ο μελλοντικός σύζυγός της έτσι και εκείνη έζησε πρόσφατα μια τραγωδία: "Είχε έναν δεσμό πολλών χρόνων. Δυστυχώς η σχέση είχε άσχημη κατάληξη. Ήταν ένα σοκ για την κοινωνία μας" περιγράφει σχετικά με την αυτοκτονία του συντρόφου της στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο 38χρονος άνδρας με τον οποίο ήταν συνεδεδεμένη έστρεψε ένα περίστροφο στην καρδιά του και αυτοκτόνησε, με πολλούς να αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για μια ερωτική απογοήτευση.

«Εκείνη του ζητούσε συνεχώς γάμο και ο αδελφός μου δεν το αποφάσιζε. Μετά από πολλούς καβγάδες, της είπε να χωρίσουν. Έπεσε σε θλίψη όταν έμαθε τη σχέση της με τον Υπάτιο Πατμάνογλου και ενώ για ενάμιση μήνα είχε εξαφανιστεί από τα Μέγαρα. Κανείς μας δεν ήξερε πού βρισκόταν. Όταν ο αδελφός μου την αναζητούσε, οι αδελφές της και η μητέρα της του είπαν ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι» δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα η αδερφή του πρώην συντρόφου της.

Σύντομα ο γάμος

«Ξέρω ότι ο γάμος τους θα γίνει πολύ σύντομα. Η Έμμυ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι πολύ καιρό με τον Υπάτιο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Μεγαρέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέιτι Πράις: «Έχω παραμορφωθεί» – Δυσκολεύεται να μιλήσει μετά την τελευταία επέμβαση

Tabloid 09.04.2026
Η αισθητική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid Χτες
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο