E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η τραγική προσωπική ιστορία που συνοδεύει και την ίδια

Δημοσίευση 18/11/2018 | 12:48

Εμμανουέλα: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η Εμμανουέλα υπηρετεί ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεγαρέων και είναι η γυναίκα που έπεισε τον Υπάτιο Πατμάνογλου να γίνει ξανά πατέρας και να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας , σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό, όταν έχασε μπροστά στα μάτια του γυναίκα και παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Real News, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι λένε ότι ξαναέφερε το χαμόγελο στα χείλη του Υπάτιου και απάλυνε τον πόνο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Εμμανουέλα ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα σύντομα θα φέρει τον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε. Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι ευγενική, καλοσυνάτη, και πρόθυμη και πρόθυμη να στηρίξει όποιον χρειάζεται βοήθεια. "Είναι ένα καλό παιδί. Χαρούμενη" λέει στη Real ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Η τραγική ιστορία της

Όμως, όπως ο μελλοντικός σύζυγός της έτσι και εκείνη έζησε πρόσφατα μια τραγωδία: "Είχε έναν δεσμό πολλών χρόνων. Δυστυχώς η σχέση είχε άσχημη κατάληξη. Ήταν ένα σοκ για την κοινωνία μας" περιγράφει σχετικά με την αυτοκτονία του συντρόφου της στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο 38χρονος άνδρας με τον οποίο ήταν συνεδεδεμένη έστρεψε ένα περίστροφο στην καρδιά του και αυτοκτόνησε, με πολλούς να αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για μια ερωτική απογοήτευση.

«Εκείνη του ζητούσε συνεχώς γάμο και ο αδελφός μου δεν το αποφάσιζε. Μετά από πολλούς καβγάδες, της είπε να χωρίσουν. Έπεσε σε θλίψη όταν έμαθε τη σχέση της με τον Υπάτιο Πατμάνογλου και ενώ για ενάμιση μήνα είχε εξαφανιστεί από τα Μέγαρα. Κανείς μας δεν ήξερε πού βρισκόταν. Όταν ο αδελφός μου την αναζητούσε, οι αδελφές της και η μητέρα της του είπαν ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι» δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα η αδερφή του πρώην συντρόφου της.

Σύντομα ο γάμος

«Ξέρω ότι ο γάμος τους θα γίνει πολύ σύντομα. Η Έμμυ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι πολύ καιρό με τον Υπάτιο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Μεγαρέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ