E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Η Μέγκι Ndrio αποκάλυψε πρώτη φορά τι προηγούμενα έχει με την Αμανατίδου

«Στη Θεσσαλονίκη κάποτε…»

Δημοσίευση 15/11/2018 | 15:38

GNTM: Η Μέγκι Ndrio αποκάλυψε πρώτη φορά τι προηγούμενα έχει με την Αμανατίδου

Η Μέγκι Ndrio έχει συζητηθεί πολύ για τα σχόλια που έκανε για τις συμπαίκτριες της μέσα στο σπίτι του GNTM και όχι μόνο. Η ίδια ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα Στη Φωλιά των Κου Κου απαντώντας στα tweets με θάρρος και ανάβει καινούριες φωτιές…

Αναφορικά με τη στάση που κράτησαν οι συμπαίκτριες της κατά την αποχώρηση της από το GNTM, η ίδια λέει: «Δεν ήθελαν και δεν ήρθαν να με χαιρετίσουν. Είδατε κάποια να έρθει να με χαιρετίσει; Όλα αυτά τα κορίτσια έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό. Στην αποχώρηση μου βλέπετε επιτέλους ότι αυτές δεν με συμπαθούν. Η αντιπάθεια είναι αμοιβαία πλέον.»

Ενώ σχετικά με τις κολλητές της δηλώνει: «Ένιωθα πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι τη Μικαέλα. Η Εύη είναι πιο ανταγωνιστική, έχει άλλο χαρακτήρα και θέλει χρόνο να ανοιχτεί.»

Αλήθεια, αν στον τελικό έφταναν η Αμανατίδου και η Γαρυφαλλιά ποια θα ήθελε να κερδίσει;

«Θα ήθελα να κερδίσει η Γαρυφαλλιά. Τη θεωρώ πιο ειλικρινή. Θεωρώ ότι έχει πιο μοντελέ σώμα. Η Άννα είναι λίγο εγωκεντρική και διπρόσωπη με το πως διαχειρίζεται κάποια θέματα μέσα στο σπίτι. Έχουμε προηγούμενα με την Αμανατίδου από την πόλη μας που μένουμε μαζί και γνωριζόμαστε στις επιδείξεις. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ την είχα βοηθήσει με πάρα πολλές δουλειές και επίσης την είχα βοηθήσει να ωριμάσει λίγο στο χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό προς εμένα. Περίμενα σε κάτι προσωπικό που είχα πάθει μετά από χρόνια να σταθεί δίπλα μου, όπως εγώ στάθηκα δίπλα της τότε, αλλά αυτή δεν το έκανε, μάλλον δεν το ένιωσε», αποκαλύπτει πρώτη φορά η Μέγκι Ndrio σχετικά με τη γνωριμία που είχε εκτός σπιτιού με την Άννα Αμανατίδου και συνεχίζει: «Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι διπρόσωπη. Πάντα πίστευα ότι τα πράγματα άνω κάτω στο σπίτι τα έκανε η Άννα Αμανατίδου».

«Η Ερμίδου δεν είναι μοντέλο. Δεν είχε ζήσει ποτέ τίποτα όσον αφορά στο μόντελινγκ. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια. Και παίρνει τώρα μαθήματα για να γίνει μοντέλο. Δεν την νιώθω γυναίκα. Ακόμα και μετά το makeover της τη νιώθω ακόμα αγοράκι. Πρέπει να νιώσει λίγο παραπάνω τον εαυτό της, τα τσάκρα της, να νιώσει λίγο παραπάνω κορίτσι και να βγάλει τη θηλυκότητα. Για εμένα δεν έχει τρόπους. Βρίζει πάρα πολύ γιατί είναι αυτό το αγοροκόριτσο που της έρχονται όλα πολύ βαριά να τα λέει», αναφέρει σχετικά με την Ειρήνη Ερμίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της