E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Η Μέγκι Ndrio αποκάλυψε πρώτη φορά τι προηγούμενα έχει με την Αμανατίδου

«Στη Θεσσαλονίκη κάποτε…»

Δημοσίευση 15/11/2018 | 15:38

GNTM: Η Μέγκι Ndrio αποκάλυψε πρώτη φορά τι προηγούμενα έχει με την Αμανατίδου

Η Μέγκι Ndrio έχει συζητηθεί πολύ για τα σχόλια που έκανε για τις συμπαίκτριες της μέσα στο σπίτι του GNTM και όχι μόνο. Η ίδια ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα Στη Φωλιά των Κου Κου απαντώντας στα tweets με θάρρος και ανάβει καινούριες φωτιές…

Αναφορικά με τη στάση που κράτησαν οι συμπαίκτριες της κατά την αποχώρηση της από το GNTM, η ίδια λέει: «Δεν ήθελαν και δεν ήρθαν να με χαιρετίσουν. Είδατε κάποια να έρθει να με χαιρετίσει; Όλα αυτά τα κορίτσια έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό. Στην αποχώρηση μου βλέπετε επιτέλους ότι αυτές δεν με συμπαθούν. Η αντιπάθεια είναι αμοιβαία πλέον.»

Ενώ σχετικά με τις κολλητές της δηλώνει: «Ένιωθα πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι τη Μικαέλα. Η Εύη είναι πιο ανταγωνιστική, έχει άλλο χαρακτήρα και θέλει χρόνο να ανοιχτεί.»

Αλήθεια, αν στον τελικό έφταναν η Αμανατίδου και η Γαρυφαλλιά ποια θα ήθελε να κερδίσει;

«Θα ήθελα να κερδίσει η Γαρυφαλλιά. Τη θεωρώ πιο ειλικρινή. Θεωρώ ότι έχει πιο μοντελέ σώμα. Η Άννα είναι λίγο εγωκεντρική και διπρόσωπη με το πως διαχειρίζεται κάποια θέματα μέσα στο σπίτι. Έχουμε προηγούμενα με την Αμανατίδου από την πόλη μας που μένουμε μαζί και γνωριζόμαστε στις επιδείξεις. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ την είχα βοηθήσει με πάρα πολλές δουλειές και επίσης την είχα βοηθήσει να ωριμάσει λίγο στο χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό προς εμένα. Περίμενα σε κάτι προσωπικό που είχα πάθει μετά από χρόνια να σταθεί δίπλα μου, όπως εγώ στάθηκα δίπλα της τότε, αλλά αυτή δεν το έκανε, μάλλον δεν το ένιωσε», αποκαλύπτει πρώτη φορά η Μέγκι Ndrio σχετικά με τη γνωριμία που είχε εκτός σπιτιού με την Άννα Αμανατίδου και συνεχίζει: «Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι διπρόσωπη. Πάντα πίστευα ότι τα πράγματα άνω κάτω στο σπίτι τα έκανε η Άννα Αμανατίδου».

«Η Ερμίδου δεν είναι μοντέλο. Δεν είχε ζήσει ποτέ τίποτα όσον αφορά στο μόντελινγκ. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια. Και παίρνει τώρα μαθήματα για να γίνει μοντέλο. Δεν την νιώθω γυναίκα. Ακόμα και μετά το makeover της τη νιώθω ακόμα αγοράκι. Πρέπει να νιώσει λίγο παραπάνω τον εαυτό της, τα τσάκρα της, να νιώσει λίγο παραπάνω κορίτσι και να βγάλει τη θηλυκότητα. Για εμένα δεν έχει τρόπους. Βρίζει πάρα πολύ γιατί είναι αυτό το αγοροκόριτσο που της έρχονται όλα πολύ βαριά να τα λέει», αναφέρει σχετικά με την Ειρήνη Ερμίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό