E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ! Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα!»

«Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα!»

Δημοσίευση 12/11/2018 | 08:53

«Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ! Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα!»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Τατουάζ», Νίκος Πολυδερόπουλος περιγράφει τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν, εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Από όσες δουλειές έχεις κάνει, ποια ήταν η πιο δύσκολη; Η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ήταν στην οικοδομή, όταν εργάστηκα ως σιδεράς. Εκτός του ότι είχε πολύ κουβάλημα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να χτυπάω λαμαρίνες για να τους δίνω ένα συγκεκριμένο σχήμα. Γυρνούσα λοιπόν κάθε βράδυ σπίτι μου με πονοκέφαλο και έπαιρνα παυσίπονα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά ακόμη κι αυτή τη δουλειά την έβρισκα δημιουργική. Αυτή που δεν μου ταίριαζε καθόλου ήταν όταν δούλευα στα φορτηγά και έπρεπε να ξεφορτώνω τα εμπορεύματα. Εκεί ουσιαστικά το μόνο που κάνεις ήταν να καταπονείς τη μέση σου, για να βγει το μεροκάματο.

Θα μπορούσες να αφήσεις την υποκριτική και να γυρίσεις στην παλιά σου δουλειά; Αυτό που θα μπορούσα σίγουρα να κάνω είναι να πάω στη Γαύδο και να ζήσω με μία κατσαρόλα και ένα γκαζάκι. Μπορώ να ζήσω μόνος μου στη μέση του πουθενά. Μόνο όταν είσαι στη φύση καταλαβαίνεις ποια είναι η αξία της ζωής. Με τη φύση γειώνομαι. Έρχομαι πιο κοντά σε εμένα. Νιώθω ελεύθερος και όταν νιώθω ελεύθερος είμαι ευτυχισμένος.

Δεν σε απασχολούν τα υλικά αγαθά; Δεν γεμίζει με τα χρήματα η ψυχή σου! Δεν φοβάμαι να ζω με λίγα. Έχω δει πολλές φορές μέχρι τώρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό να γράφει… μηδέν! Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου. Δεν με ρίχνουν οι δυσκολίες. Ίσα- ίσα που με κάνουν και πιο δυνατό. Το μηδέν είναι για μένα κινητήριος δύναμη για να φτάσω πάλι στο δέκα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφτασες στο μηδέν; Πριν από τρία- τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!

Παρόλο που είχες κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα με την σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», αποφάσισες να αποσυρθείς. Πιστεύεις ότι έκανες λάθος; Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα. Διότι δούλεψα και δεν πληρώθηκα. Έχασα 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα! Διότι επένδυσα όλες τις οικονομίες μου για να φτιάξω το μαγαζί και ήλπιζα να πληρωθώ για να μπορώ να τακτοποιήσω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τελικά η εταιρία παραγωγής χρεοκόπησε και δεν πήρα τίποτα! Αυτό για εμένα ήταν πολύ σοβαρός λόγος, παρόλο που μου γίνονταν προτάσεις, να μη θέλω να κάνω τίποτα. Διότι με την οικονομική κρίση η τηλεόραση πέρασε μία φάση που περίμεναν από εσένα να δουλεύεις τσάμπα! Απογοητεύτηκα! Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά θέλω να αμείβομαι. Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz 02.02.2026
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα 02.02.2026
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid 02.02.2026
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid 02.02.2026
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid 02.02.2026
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ 02.02.2026
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid 02.02.2026
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media 02.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media 02.02.2026
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού