E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ! Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα!»

«Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα!»

Δημοσίευση 12/11/2018 | 08:53

«Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ! Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα!»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Τατουάζ», Νίκος Πολυδερόπουλος περιγράφει τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν, εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Από όσες δουλειές έχεις κάνει, ποια ήταν η πιο δύσκολη; Η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ήταν στην οικοδομή, όταν εργάστηκα ως σιδεράς. Εκτός του ότι είχε πολύ κουβάλημα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να χτυπάω λαμαρίνες για να τους δίνω ένα συγκεκριμένο σχήμα. Γυρνούσα λοιπόν κάθε βράδυ σπίτι μου με πονοκέφαλο και έπαιρνα παυσίπονα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά ακόμη κι αυτή τη δουλειά την έβρισκα δημιουργική. Αυτή που δεν μου ταίριαζε καθόλου ήταν όταν δούλευα στα φορτηγά και έπρεπε να ξεφορτώνω τα εμπορεύματα. Εκεί ουσιαστικά το μόνο που κάνεις ήταν να καταπονείς τη μέση σου, για να βγει το μεροκάματο.

Θα μπορούσες να αφήσεις την υποκριτική και να γυρίσεις στην παλιά σου δουλειά; Αυτό που θα μπορούσα σίγουρα να κάνω είναι να πάω στη Γαύδο και να ζήσω με μία κατσαρόλα και ένα γκαζάκι. Μπορώ να ζήσω μόνος μου στη μέση του πουθενά. Μόνο όταν είσαι στη φύση καταλαβαίνεις ποια είναι η αξία της ζωής. Με τη φύση γειώνομαι. Έρχομαι πιο κοντά σε εμένα. Νιώθω ελεύθερος και όταν νιώθω ελεύθερος είμαι ευτυχισμένος.

Δεν σε απασχολούν τα υλικά αγαθά; Δεν γεμίζει με τα χρήματα η ψυχή σου! Δεν φοβάμαι να ζω με λίγα. Έχω δει πολλές φορές μέχρι τώρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό να γράφει… μηδέν! Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου. Δεν με ρίχνουν οι δυσκολίες. Ίσα- ίσα που με κάνουν και πιο δυνατό. Το μηδέν είναι για μένα κινητήριος δύναμη για να φτάσω πάλι στο δέκα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφτασες στο μηδέν; Πριν από τρία- τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!

Παρόλο που είχες κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα με την σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», αποφάσισες να αποσυρθείς. Πιστεύεις ότι έκανες λάθος; Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα. Διότι δούλεψα και δεν πληρώθηκα. Έχασα 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα! Διότι επένδυσα όλες τις οικονομίες μου για να φτιάξω το μαγαζί και ήλπιζα να πληρωθώ για να μπορώ να τακτοποιήσω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τελικά η εταιρία παραγωγής χρεοκόπησε και δεν πήρα τίποτα! Αυτό για εμένα ήταν πολύ σοβαρός λόγος, παρόλο που μου γίνονταν προτάσεις, να μη θέλω να κάνω τίποτα. Διότι με την οικονομική κρίση η τηλεόραση πέρασε μία φάση που περίμεναν από εσένα να δουλεύεις τσάμπα! Απογοητεύτηκα! Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά θέλω να αμείβομαι. Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Έπαιξε σε αγώνα μπάσκετ με την Κιάρα Φεράνι και τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 16.11.2025
Στο Μιλάνο ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή τη φορά όμως, μαζί της ταξίδεψαν και τα παιδιά της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Tabloid 16.11.2025
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη

Tabloid 16.11.2025
Γυρίστηκε πριν από 34 χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα άγνωστη

Ο Εντ Σίραν εξηγεί το μυστικό μεταθανάτιο project του: «Είναι γραμμένο στη διαθήκη»

Tabloid 16.11.2025
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του, έχει συμφωνήσει με τη σύζυγό του, Τσέρι Σιμπόρν, για το πώς θα επιλεγεί και θα παρουσιαστεί το υλικό

The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»

TV Buzz 16.11.2025
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να με βλέπει και να με θαυμάζει γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θαυμάζει και τον εαυτό της»

«Sex, ναρκωτικά και… δάκρυα»: Η ταραχώδης σχέση της Paris Hilton που κράτησε μόλις λίγους μήνες

Celebrity Stories 16.11.2025
Fake όργιο, τσακωμοί και άφθονο ξενύχτι: η wild πλευρά του Χόλιγουντ πίσω στο 2003

Από συμπρωταγωνιστές σε «open relationship» και τώρα κολλητοί: η ιστορία πίσω από την πιο cool σχέση του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.11.2025
Το ρομάντζο που έγραψε ιστορία στα ’90s: Από παθιασμένο ζευγάρι σε κολλητοί φίλοι

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω φιλοδοξία να ασχοληθώ με τα κοινά για να ντρέπομαι να βγω από το σπίτι»

Media Χτες
Ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε ότι θα έπαιρνε την απόφαση να μπει σε αυτόν τον «κυκεώνα» μόνο αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο που θα τον ενέπνεε

Δημητρακόπουλος για Τούνη: Στο βίντεο ο σύντροφός της γελάει γυρνά και γελάει σε αυτόν που τραβάει

Tabloid Χτες
Η Τούνη δεν είχε συναινέσει στη βιντεοσκόπηση, είχε πιει ένα ποτό και τα έβλεπε όλα θολά, δήλωσε ο δικηγόρος της

Απρόοπτο στο Open με δημοσιογράφο να παίζει... μπάσκετ σε ζωντανή σύνδεση

Παράξενα Χτες
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την ώρα του κεντρικού δελτίου ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ