E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 82χρονη που αντέχει το σeξ με τον 39χρονο σύντροφό της

Τι λένε οι ίδιοι για την ιδιαίτερη σχέση τους

Δημοσίευση 7/11/2018 | 16:45

Η 82χρονη που αντέχει το σeξ με τον 39χρονο σύντροφό της

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό ισχύει στην περίπτωση μιας 82χρονης που εδώ και λίγα χρόνια έχει συνάψει σχέση με έναν 39χρονο.

Η Hattie, μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, δε δίστασε να μιλήσει στην εκπομπή «Age Gap Love» του Channel 5 για τους λόγους που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες όπως επίσης και την ιδιαίτερη γυμναστική που κάνει καθημερινά ώστε να μπορέσει να αντέξει το σeξ με τον νεότερο σύντροφό της.

Η ζωή της Hattie άλλαξε όταν σε ηλικία 48 χρόνων πήρε διαζύγιο. Αποφάσισε τότε πως δεν θα ξαναπαντρευτεί και πως θα βγαίνει μόνο με νεότερους. Με τον νέο της έρωτα, τον John, γνωρίστηκαν μέσω social media και όταν αποφάσισαν πως θα είναι μαζί άρχισε να τον επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του στη Φλόριντα.

«Επικοινωνούσαμε για έναν χρόνο στα social media. Δεν είχαμε συναντηθεί, αλλά ήμουν γοητευμένος με αυτή τη γυναίκα που έβλεπα. Την πήρα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για μια ώρα. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα για εμάς», λέει ο John στην κάμερα της εκπομπής.

«Είναι άνδρας που λέει ότι βγαίνει ραντεβού με μεγαλύτερες γυναίκες, οπότε αισθάνεσαι άνετα. Από την πρώτη ματιά αισθάνθηκα κάτι. Είναι πραγματικά πολύ γλυκός. Μου μίλησε σαν να ήμουν η πιο εντυπωσιακή, όμορφη, συναρπαστική γυναίκα στον κόσμο», δηλώνει κατενθουσιασμένη η Hattie για να εισπράξει το κομπλιμέντο από τον 39χρονο: «Είσαι μια από τις πιο συναρπαστικές γυναίκες έχω γνωρίσει».

Κάπου εκεί της θέτουν το ερώτημα που περνά από το μυαλό όλων. Γιατί άραγε της αρέσουν οι νεότεροι άνδρες; «Ο κόσμος υποθέτει διαρκώς πως είναι λόγω του σκληρού τους πeους ή κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι αυτό. Ένας μεγαλύτερος άνδρας έπαιζε κάποτε ράγκμπι, ήταν κάποτε κορυφαίος παίκτης. Είχε κάποτε όνειρα, μου αρέσουν όλα αυτά, αλλά αποτελούν παρελθόν. Ένας νέος άνδρας είναι κατενθουσιασμένος γι' αυτά που του επιφυλάσσει το μέλλον και εγώ μπορώ να κρατήσω τη φλόγα που αισθάνεται μέσα του, αναμμένη».

Ο John από την πλευρά του τόνισε πως του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί είναι πιο αισθησιακές.

Μου αρέσει η γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση και αυτεπίγνωση. Με τις μεγαλύτερες γυναίκες που βγαίνω υπάρχει πάντα περισσότερος αισθησιασμός και περισσότερη ευγένεια. Είναι πολύ δεκτικές στο είδος εραστή που είμαι».

Για να μπορέσει η Hattie να διατηρηθεί σε φόρμα και να ανταποκριθεί στις ορέξεις του 39χρονου παρτενέρ της ακολουθεί σε καθημερινή βάση ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής χρησιμοποιώντας την βάρους 5 κιλών ιατρική της μπάλα. Την σηκώνει στον αέρα, την τρίβει στην κοιλιακή της χώρα και εν συνεχεία την χτυπά στο στήθος της.

«Η ιατρική μου μπάλα είναι ο πιο στενός φίλος μου εδώ και 35 χρόνια. Προετοιμάζει το σώμα μου για σύγκρουση. Είναι εξαιρετική για το σeξ καθώς προετοιμάζει το σώμα ώστε να μπορεί να αντέξει οτιδήποτε», λέει χαρακτηριστικά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουτίδου για Τσιμτσιλή: «Είναι ντροπή να μη διαχωρίζεις τη θέση σου όταν ξεφτιλίζουν μια γυναίκα δίπλα σου»

TV Buzz 03.02.2026
Φωτιά άναψαν στον τηλεοπτικό αέρα οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Ελένη Φουρέιρα: «Πέρασα δύσκολα μετά τη γέννα ‑ Στους 3,5 μήνες έκανα συναυλία στην Αθήνα»

Tabloid 03.02.2026
Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό vidcast του ρυθμού 9.49 που παρουσιάζει η Γιώτα Τσιμπρικίδου

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz Χτες
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα Χτες
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid Χτες
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid Χτες
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ Χτες
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»