E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tραγουδίστρια έμαθε από την τηλεόραση ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Μαραντίνη!

Το έμαθε από την εκπομπή του Μουτσινά

Δημοσίευση 30/10/2018 | 13:51

Tραγουδίστρια έμαθε από την τηλεόραση ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Μαραντίνη!

Γνωστή τραγουδίστρια είδε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ότι η ίδια δεν θα πάρει τελικά μέρος σε μουσικό σχήμα του Θοδωρή Μαραντίνη το οποίο την ενδιέφερε. Ποιος έκανε την αποκάλυψη αυτή στον αέρα και την άφησε… παγωτό.

Το έμαθε από την εκπομπή του Μουτσινά
Η Λίτσα Γιαγκούση, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο μουσικό σχήμα που ετοιμάζει ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ήξερα από καιρό ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θα έκανε φέτος κάτι πολύ διαφορετικό και θα είχε μαζί του τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Λίτσα Γιαγκούση για ένα αφιέρωμα στα 90s. Πριν από ένα μήνα, μάλιστα, σε συνέντευξη που μου έδωσε μου ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία και ότι επιστρέφει στις μεγάλες πίστες.
Ποιος πήρε τη θέση της στο σχήμα

Ξαφνικά, βλέπω τον Θοδωρή Μαραντίνη στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά να μιλά για το συγκεκριμένο σχήμα αλλά έλειπε η Λίτσα Γιαγκούση. Στη θέση της υπήρχε ο Γιώργος Τσαλίκης. Από ό,τι μαθαίνω, λοιπόν, και η Λίτσα Γιαγκούση το έμαθε από τον Νίκο Μουτσινά.

Μαθαίνω ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν ποτέ. Φαίνεται ότι θέλησαν να κάνουν το μαγαζί πιο after με πιο αντρικό σχήμα. Το θέμα είναι ότι η Λίτσα είχε απορρίψει άλλα πράγματα για να είναι σε αυτή τη συνεργασία. Δεν θα έπρεπε κάποιος να της το είχε πει»;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories 01.01.2026
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»