E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολέτα Ράλλη: Έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 ‑«Είναι μισογύνης»

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως παραλίγο να χάσει τη δουλειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/10/2018 | 21:27

Νικολέτα Ράλλη: Έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 ‑«Είναι μισογύνης»

Αποκαλύψεις έκανε η Νικολέττα Ράλλη, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, καθώς μίλησε για όσα συνέβησαν πριν το Late Night με το Γιώργο Λιάγκα. Το περιστατικό συνέβη όταν άφησε την εκπομπή της στο Μακεδονία ΤV για να κατέβει στην Αθήνα και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του Late Night.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο Late Night και είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη δουλειά της, υπήρχε συγκεκριμένο πρόσωπο που «έκανε πλύση εγκεφάλου στον Γιώργο Λιάγκα», προκειμένου να μην την πάρει στην εκπομπή του, γιατί «είναι μισογύνης ξεκάθαρα», όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα η Νικολέττα Ράλλη είπε:

«Όταν ήταν να πάω τότε στον Λιάγκα, που έφυγα από το Μακεδονία TV, γιατί δεν υπήρχε λόγος να αφήσω την εκπομπή μου αν δεν είχα κάτι άλλο. Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα, που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν το περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν του έχω κάνει κάτι. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα "τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις". Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.