E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν πρόλαβε να νομιμοποιηθεί η κάνναβη και τα μαγαζιά έμειναν από εμπόρευμα

Ουρές στα μαγαζιά

Δημοσίευση 18/10/2018 | 18:11

Δεν πρόλαβε να νομιμοποιηθεί η κάνναβη και τα μαγαζιά έμειναν από εμπόρευμα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει ένα 24ωρο από τη νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά και πολλά μαγαζιά «ξέμειναν» από εμπόρευμα.

Ο Καναδάς έγινε η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Ουρουγουάη, που νομιμοποιεί την κατοχή και χρήση μαριχουάνας για διασκέδαση.

Η εθνική αγορά κάνναβης άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης, εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία, τον νόμο και τη δημόσια ασφάλεια.

Παρ' όλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε πολλούς Καναδούς να δημιουργήσουν ουρές ατελειώτες έξω από τα μαγαζιά όπου υπήρχε κάνναβη προς πώληση.

«Τα νέα για μένα είναι πολύ κακά, άνοιξα στις 12 τα μεσάνυχτα το μαγαζί και στις 4:20 είχα ήδη ξεμείνει από κάνναβη, είτε το πιστεύετε είτε όχι», δήλωσε ένας από τους νόμιμους πωλητές κάνναβης στους CBC News, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την τεράστια απήχηση του ναρκωτικού αυτού στους πολίτες.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένος που ξέμεινα τόσο γρήγορα, αλλά και πολύ αναστατωμένος που δεν έχω προϊόν για όλους. Έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι εφόσον πλήρωνα για το προϊόν από την αρχή θα το είχα και διαθέσιμο προς πώληση».

Και ο συγκεκριμένος πωλητής δεν ήταν ο μόνος που δεν είχε προβλέψει την τεράστια επιτυχία της κάνναβης, καθώς πολλά μαγαζιά έβγαλαν ανακοίνωση στην πόρτα τους ότι «ξέμειναν από κάνναβη», μέσα σε λίγες ώρες.

Η Ουρουγάη ήταν η πρώτη χώρα που νομιμοποίησε τη χρήση μαριχουάνας για διασκέδαση, αν και η Πορτογαλία και η Ολλανδία την έχουν επίσης αποποινικοποιήσει.

Οι επαρχίες και οι δήμοι του Καναδά ετοιμάζονταν εδώ και μήνες για το τέλος της απαγόρευσης. Σημειώνεται πως η αυτοδιοίκηση είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τις λεπτομέρειες ως προς την αγορά, πώληση και χρήση κάνναβης εντός των δικαιοδοσιών επαρχιών, δήμων κ.α. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα «ψηφιδωτό» κανονισμών ανά τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

41χρονος χούλιγκαν ζει από τα λεφτά που κέρδισε στο Euromillions

Παράξενα 17.11.2025
Συμφωνεί ότι δεν τα αξίζει, αλλά «η ζωή δεν είναι δίκαιη»

Γιατί τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον δεν έλαβαν ποτέ την κληρονομιά των 85 εκατ. δολαρίων

Tabloid 17.11.2025
Η Πάρις Τζάκσον υφίσταται νομικό πλήγμα στη μάχη για την περιουσία του πατέρα της

Επική ατάκα της Ντακότα Τζόνσον προς Λάνθιμο: «Ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί πέρα από την Έμα Στόουν»

Celebrity Stories 17.11.2025
Η ηθοποιός πρότεινε με έναν ιδιαίτερα «παιχνιδιάρικο» τρόπο να ενταχθεί στο καστ του επόμενου πρότζεκτ του Έλληνα σκηνοθέτη

O Yungblud σταματά την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας: «Αυτή τη φορά πρέπει να το πάρω στα σοβαρά»

Tabloid 17.11.2025
Κάποιες εξετάσεις που έκανε έδειξαν ανησυχητικά σημάδια

Δάφνη Μπόκοτα για Πολυτεχνείο: «Θυμάμαι χέρια που έβγαιναν από τα παράθυρα για να πάρουν τρόφιμα»

Tabloid 17.11.2025
Με αφορμή την 52ο επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, η Δάφνη Μπόκοτα εξιστόρησε τη δική της εμπειρία από εκείνη τη μέρα, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα κατηγόρησαν την Κατερίνα Καινούργιου για ψέματα

Media 17.11.2025
Οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν ότι είπε ψέματα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της επαγγελματικής τους συνεργασίας

The Voice – Η Αρετή Κετιμέ αιφνιδίασε τους coaches και ο Πάνος Μουζουράκης της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

TV Buzz 17.11.2025
«Ξέρω ότι έχουμε ξαναβρεθεί και την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα, αλλά νομίζω ότι αυτή η συγγνώμη άξιζε και μια δημόσια εμφάνιση», πρόσθεσε

Καμερουνέζος διεθνής άσος πιάστηκε στα πράσα με την ερωμένη του από τη Ρωσίδα σύντροφό του

Tabloid 17.11.2025
Η Ρωσίδα influencer Νίκι Σίι κατέγραψε σε βίντεο και δημοσίευσε τη στιγμή που εντόπισε τον σύντροφό της, διεθνή μέσο Μουμί Ενγκαμαλέ, με άλλη γυναίκα

Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένη που ο άλλος σε εκμεταλλεύεται τόσο;»

TV Buzz 17.11.2025
«Συνήθως για να ζητήσεις τόσο υψηλό ποσό έχεις προσδιορίσει την ζημία»