E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν πρόλαβε να νομιμοποιηθεί η κάνναβη και τα μαγαζιά έμειναν από εμπόρευμα

Ουρές στα μαγαζιά

Δημοσίευση 18/10/2018 | 18:11

Δεν πρόλαβε να νομιμοποιηθεί η κάνναβη και τα μαγαζιά έμειναν από εμπόρευμα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει ένα 24ωρο από τη νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά και πολλά μαγαζιά «ξέμειναν» από εμπόρευμα.

Ο Καναδάς έγινε η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Ουρουγουάη, που νομιμοποιεί την κατοχή και χρήση μαριχουάνας για διασκέδαση.

Η εθνική αγορά κάνναβης άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης, εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία, τον νόμο και τη δημόσια ασφάλεια.

Παρ' όλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε πολλούς Καναδούς να δημιουργήσουν ουρές ατελειώτες έξω από τα μαγαζιά όπου υπήρχε κάνναβη προς πώληση.

«Τα νέα για μένα είναι πολύ κακά, άνοιξα στις 12 τα μεσάνυχτα το μαγαζί και στις 4:20 είχα ήδη ξεμείνει από κάνναβη, είτε το πιστεύετε είτε όχι», δήλωσε ένας από τους νόμιμους πωλητές κάνναβης στους CBC News, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την τεράστια απήχηση του ναρκωτικού αυτού στους πολίτες.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένος που ξέμεινα τόσο γρήγορα, αλλά και πολύ αναστατωμένος που δεν έχω προϊόν για όλους. Έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι εφόσον πλήρωνα για το προϊόν από την αρχή θα το είχα και διαθέσιμο προς πώληση».

Και ο συγκεκριμένος πωλητής δεν ήταν ο μόνος που δεν είχε προβλέψει την τεράστια επιτυχία της κάνναβης, καθώς πολλά μαγαζιά έβγαλαν ανακοίνωση στην πόρτα τους ότι «ξέμειναν από κάνναβη», μέσα σε λίγες ώρες.

Η Ουρουγάη ήταν η πρώτη χώρα που νομιμοποίησε τη χρήση μαριχουάνας για διασκέδαση, αν και η Πορτογαλία και η Ολλανδία την έχουν επίσης αποποινικοποιήσει.

Οι επαρχίες και οι δήμοι του Καναδά ετοιμάζονταν εδώ και μήνες για το τέλος της απαγόρευσης. Σημειώνεται πως η αυτοδιοίκηση είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τις λεπτομέρειες ως προς την αγορά, πώληση και χρήση κάνναβης εντός των δικαιοδοσιών επαρχιών, δήμων κ.α. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα «ψηφιδωτό» κανονισμών ανά τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο

Tabloid 24.11.2025
Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Κατερίνα Καινούργιου: Κινείται νομικά εναντίον Γκουντάρα – Κάκκαβα

Tabloid 24.11.2025
«Δεν θα επιτρέψω σε οποιουδήποτε την εμμονή να με στεναχωρήσει στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»

Η Τζένιφερ Ανιστον ονειρεύεται ελληνικό γάμο ‑ όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Tabloid 24.11.2025
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Tabloid Χτες
Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της «λιώνει» στην αγκαλιά της – «Το ασφαλές του μέρος»

Tabloid Χτες
Μαμά και γιος σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο!

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ