E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Δείτε ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 10:00

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Το prewedding πάρτι που χθες βράδυ στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Κέβιν Αντεργκάρο είχε σίγουρα Ελληνικό χρώμα.

Αρχικά το ζευγάρι ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου και στη συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο του, μαζί με τους κουμπάρους τους, τον Λέοντα Πατίτσα, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Σωτήρη Κυρανάκο και τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σροίτερ.

Ο χορός και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το prewedding πάρτι. Όπως θα δείτε παρακάτω η νύφη και οι καλεσμένοι της, χορεύουν χασαποσέρβικο και μερακλώνουν με τα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα, το κέφι άναψε όταν η Μενούνος χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, ενώ οι γύρω της της πετούσαν χαρτοπετσέτες.

Ο θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας με κουμπάρους το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Σωτήρη Κυρανάκο. Επιθυµία της Μαρίας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Στην αυλή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι όλα θα γίνουν παραδοσιακά, με κυρίαρχο το ελληνικό χρώμα.

View this post on Instagram

#akovos #mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη, παρά την κούραση του ταξιδιού από Αμερική, έχοντας στον πλευρό της τον κολλητό, κουμπάρο και προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο και όχι τον γαμπρό η Μαρία Μενούνος, πήγε για την πρόβα του νυφικού της.

Στις πρώτες δηλώσεις της από την Ελλάδα όπου έφτασε για τη γαμήλια τελετή, η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Είμαστε τρελοί, έχουμε τόσα να κάνουμε και δεν έχουμε πολλή ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός