E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Δείτε ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 10:00

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Το prewedding πάρτι που χθες βράδυ στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Κέβιν Αντεργκάρο είχε σίγουρα Ελληνικό χρώμα.

Αρχικά το ζευγάρι ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου και στη συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο του, μαζί με τους κουμπάρους τους, τον Λέοντα Πατίτσα, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Σωτήρη Κυρανάκο και τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σροίτερ.

Ο χορός και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το prewedding πάρτι. Όπως θα δείτε παρακάτω η νύφη και οι καλεσμένοι της, χορεύουν χασαποσέρβικο και μερακλώνουν με τα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα, το κέφι άναψε όταν η Μενούνος χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, ενώ οι γύρω της της πετούσαν χαρτοπετσέτες.

Ο θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας με κουμπάρους το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Σωτήρη Κυρανάκο. Επιθυµία της Μαρίας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Στην αυλή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι όλα θα γίνουν παραδοσιακά, με κυρίαρχο το ελληνικό χρώμα.

View this post on Instagram

#akovos #mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη, παρά την κούραση του ταξιδιού από Αμερική, έχοντας στον πλευρό της τον κολλητό, κουμπάρο και προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο και όχι τον γαμπρό η Μαρία Μενούνος, πήγε για την πρόβα του νυφικού της.

Στις πρώτες δηλώσεις της από την Ελλάδα όπου έφτασε για τη γαμήλια τελετή, η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Είμαστε τρελοί, έχουμε τόσα να κάνουμε και δεν έχουμε πολλή ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 15.11.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 15.11.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz Χτες
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social Χτες
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media Χτες
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid Χτες
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέθεσε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά της Έλενας Χριστοπούλου

Tabloid Χτες
Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδος της

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»