E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύπτει τα πάντα: Όργια, ομαδικοί αuνανισμοί και η παρθενιά του Χάρισον

Μίλησε για τα πάντα...

Δημοσίευση 12/9/2018 | 08:40

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύπτει τα πάντα: Όργια, ομαδικοί αuνανισμοί και η παρθενιά του Χάρισον

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τους θρυλικούς Beatles. Σήμερα ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Με αφορμή την προώθηση του νέου του δίσκου «Egypt Station» ο 76χρονος μουσικός μιλά για τις θρυλικές ιστορίες, για το συγκρότημα, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Τζον Λένον. Θυμάται, ότι ήταν πολύ πιο τολμηρός από τον ίδιο και ήταν έτοιμος να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Για παράδειγμα, ο ΜακΚάρτνεί ήταν πολύ περισσότερο προσεκτικός σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Ναι. Είχα ακούσει ότι σε αλλάζει και ότι δεν θα είσαι ποτέ ίδιος ξανά. Σκέφτηκα: Λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε μέσ ασε ένα τρελάδικο και "συγγνώμη Πολ, δεν ήθελα να σου δώσω τόσο ή ήταν λάθος δόση ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ πρακτικός και ο πατέρας μου ήταν πολύ ευαίσθητος και με μεγάλωσε ώστε να είμα σαν ευαίσθητο γατί», τόνισε

«Όμως δεν ήταν τόσο κακό όσο φανταζόμουν, δεν ήταν κάτι το τρομακτικό. Αλλά σίγουρα δεν είσαι ο ίδιος ξανά. Έχεις ενοράσεις για το το πώς μπορεί να είναι η ζωή. Αυτό ήταν κάτι θετικό για τον Τζον, όχι όμως για μένα και είπα όχι. Και με ήξερε αρκετά καλά, ότι αν έλεγα όχι, εννοούσα όχι», συνέχισε.

Σeξ, όργια και τρίο

Εκτός από τη χρήση ναρκωτικών, ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρθηκε στις πιο σκανδαλιστικές φήμες που περικύκλωναν τους Beatles, και οι οποίες έκαναν λόγο για όργια. Εκείνος τόνισε ότι δεν ήταν φαν των οργίων, ωστόσο αποκάλυψε ότι μία φορά είχε συμμετάσχει σε τρίο.

«Δεν ήταν πραγματικά όργια, κατα τη γνώμη μου. Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ηταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει», εξομολογήθηκε.

Ο ομαδικός αυνανισμός και η «παρθενιά» του Χάρισον

Ο Μακ Κάρτνεϊ δεν δίστασε επίσης να μιλήσει και για ένα περιστατικό ομαδικού αυνανισμού, ανάμεσα στον Λένον και τριών φίλων του.

«Αυτό έγινε στο σπίτι του Λένον και ήμασταν μαζεμένοι εκεί. Και αντί να κάνουμε πάρτι και να πίνουμε, ήμασταν όλοι σε αυτές τις καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι», περιέγραψε ο 70χρονος. Κατά τη διάρκεια της... διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για «έμπνευση». «Φωνάζαμε “Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Ουίστον Τσόρτσιλ”», θυμάται.

Το «Σκαθάρι» αναφέρθηκε και σε μία ακόμη φήμη που αφορούσε τον Τζορτζ Χάρισον, ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο έχασε την παρθενιά του στα 17 σε ένα δωμάτι όπου βρίσκονταν όλοι μαζί και στο τέλος τον χειροκρότησαν.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ιστορίες, ιδιαιτέρως για τους Beatles, τείνουν να γίνονται θρύλοι και πρέπει να το τσεκάρω . Μισό λεπτό. Γνωρίζω ότι είχαμε ένα κρεβάτι, δύο σετ κουκέτες και αν ένα από τα παιδιά ήθελε να φέρει κάποια κοπέλα, θα μπορούσε να ρίξει μία κουβέρτα πάνω του και κανείς δεν έπαιρνε μυρωδιά τίποτα παρά μόνον μία πολύ μικρή κίνηση. Δεν ξέρω αν έτσι έχασε την παρθενιά του ο Τζορτζ, μπορεί. Θέλω να πω, ότι αυτό ήταν και η δύναμη των Beatles, αυτή η εγγύτητητα που θύμιζε στρατιώτες στο ίδιο στρατόπεδο», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ΜακΚάρτνεϊ σχολίασε την αλλόκοτη συμπεριφρά του Λένον, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ποτέ ότι ήταν ο Ιησούς.

«Δεν τον θυμάμαι αυτό. Νομίζω θα το θυμόμουν. Ήταν ένας τύπος που θα μπορούσε να το κάνει. Όμως, δεν θυμάμαι να το έκανε», τόνισε.

Παράλληλα, θυμήθηκε και ένα περιστατικό σε κλαμπ, όπου ο Τζον Λένον γνώρισε ένα ζευγάρι και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. «Αυτό συνέβη και ο Τζον ανακάλυψε ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε. Ηταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Την σύζυγο κάποιου άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος», δήλωσε.

Το δράμα πίσω από τη διάλυσή τους

«Μία από τις πιο στενάχωρες στιγμές για μένα ήταν η διάλυση των Beatles, ο μόνος τρόπος για να σώσω την επιχειρηματική πλευρά τους ήταν να κάνω μήνυση στους Beatles, όμως αυτό θα ήταν σαν άλλη μία συντριβή. Και το κατάλοιπο αυτού ήταν ότι έφταιγα. Ήμουν αυτός που έσπασε τους Beatles. Και πέρασα λίγο καιρό λέγοντας: όχι, δεν το έκανα. Ο Τζον ήθελε τη Γιόκο και μας είπε ότι αφήνει τους Beatles (...) η ψυχή μου έλεγε «όχι, όχι όχι, όχι δεν ήσουν, ήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι μπόρεσε να διορθώσει κάποια πράγματα με τον Λένον πριν τη δολοφονία του από τον Μαρκ Τσάπμαν, στις 8 Δεκεμβρίου 1980.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid 10.04.2026
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid 10.04.2026
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid 10.04.2026
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid 10.04.2026
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social 10.04.2026
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social Χτες
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social Χτες
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα