E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

Αν σε θέλει...

Δημοσίευση 7/9/2018 | 09:27

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

Μια πλάκα είπε να κάνει στην οικογένειά της πως κέρδισε 250.000 λίρες στο Λόττο, μόνο και μόνο για να κερδίσει τελικά 1 εκατ. λίρες!

Αλήθεια αυτή τη φορά, μόνο που κανείς δεν την πίστευε πια. Αυτό συνέβη στην υπερτυχερή Charlotte Peart, που κατάφερε να ξεγελάσει τον άντρα της πριν από μερικές εβδομάδες και έσκασε μετά στα γέλια με το πάθημά του.

Όταν ωστόσο του τηλεφώνησε περιχαρής 3 βδομάδες αργότερα για να του πει πως κέρδισε 1 εκατ. λίρες (1,11 εκατ. ευρώ) στο Euromillions, ο Daniel δεν θα την πατούσε φυσικά και δεύτερη φορά. Την αγνόησε και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του, καθώς είχε κουραστεί από τα καμώματά της.

«Δεν την πίστεψα καθόλου, γιατί μας αρέσει να κάνουμε πλάκες ο ένας στον άλλο», είπε ο σύζυγος στην «Daily Mirror». Και έπρεπε να του στείλει εκείνη μια φωτογραφία από το νικητήριο μήνυμα που πήρε από την εταιρία για να πιστέψει πως ήταν εκατομμυριούχοι!

Η 28χρονη Charlotte από τη Βρετανία προσθέτει: «Δεν με πίστεψε. Μου είπε στην πραγματικότητα ‘‘δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα αγάπη’’ και κατέληξε να δώσει την κλήση στον αδερφό του. Ήταν μια τρελή και όχι μια φυσιολογική μέρα».

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά και θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο σπίτι, όπως λέει ο 27χρονος μαραγκός Daniel.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το Γυμνάσιο και παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια, ζώντας για πολύ καιρό στο πατρικό της Charlotte. Όσο για το τυχερό δελτίο, της κόστισε μόλις 1,5 λίρα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία