E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πλήρωσαν 43 ευρώ για δυο καφέδες και δυο νερά

Η δικαιολογία του καταστήματος ήταν απίστευτη

Δημοσίευση 7/8/2018 | 18:10

Πλήρωσαν 43 ευρώ για δυο καφέδες και δυο νερά

Πόσο κοστολογούνται δύο καφέδες και δύο μεταλλικά νερά; Φαίνεται ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κόσμου το κόστος για αυτά τα ροφήματα προκαλεί εγκεφαλικά!

Τόσο ήταν το ποσό που κλήθηκαν να πληρώσουν δύο τουρίστες σε γνωστό καφέ της πλατείας του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, και προφανώς η εξωφρενική τιμή τους εξαγρίωσε.

Μάλιστα, ανέβασαν την απόδειξη στο Instagram τους και τα σχόλια ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικά για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί το κατάστημα.

Ωστόσο, το σούσουρο έφτασε και στα αυτιά των ιδιοκτητών του καφέ, οι οποίοι αποφάσισαν να απαντήσουν στους τουρίστες και η απάντηση ήταν εξίσου εξωφρενική.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του καφέ δήλωσε ότι οι δύο τουρίστες πλήρωσαν υψηλή τιμή επειδή... κάθησαν στην πλατεία για να απολαύσουν το εσπρεσάκι τους.

«Οι πελάτες εκνευρίζονται όταν έρχεται ο λογαριασμός, διότι δεν μας ακούν όταν τους δίνουμε τον κατάλογο, παρότι αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι τιμές στην πλατεία είναι υψηλότερες», ανέφερε.

Προσέθεσε, δε, ότι «αν απλώς θέλουν έναν καφέ, μπορούν να τον πιουν στο μπαρ και να πληρώσουν 1,25 ευρώ. Αν όμως θέλουν να καθήσουν στην πλατεία και να ακούν την μουσική από την ορχήστρα και να βλέπουν το Καμπανίλε και τη βασιλική του Αγίου Μάρκου, τότε πληρώνουν για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία». Ίση με 11,5 ευρώ ανά εσπρέσο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής