E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η travel blogger που εξαπάτησε 190 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Στα social media τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Δημοσίευση 24/3/2018 | 00:10

Η travel blogger που εξαπάτησε 190 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων, όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Η 32χρονη Carolyn Stritch, ταξιδιωτική blogger από το Ηνωμένο Βασίλειο, εξέπληξε τους 190.000 οπαδούς της αποκαλύπτοντας ότι τους εξαπάτησε προκειμένου να αποδείξει κάτι. "Ήθελα η φανταστική μου αφήγηση να αμφισβητήσει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζω τον εαυτό μου online και τα αποτελέσματα αυτής της παρουσίας", γράφει η Carolyn στο post της.

"Έφτιαξα μια ιστορία: ο επεξεργασμένος τέλειος εαυτός μου, που είναι δέκα χρόνια νεότερος από μένα, πετάει στη Disneyland για μια μέρα μέρα και με κάποιον τρόπο καταφέρνει να φωτογραφηθεί μόνη της μπροστά από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης."

Έτσι χρησιμοποίησε δύο εικόνες, τους μίλησε με μια φανταστική αφήγηση και τους την παρουσίασε ως πραγματική ζωή. Μοιράστηκε μια ειδυλλιακή φωτεινή εικόνα του εαυτού της στο κρεβάτι αναγγέλλοντας το ταξίδι και την επόμενη μέρα ανέβασε μια φωτογραφία στην Disneyland. Και οι άνθρωποι το πίστευαν.

Η blogger εξήγησε ότι το Instagram είναι ένα μέρος για να ξεφύγει κανείς από την πραγματικότητα και να δείξει τον "τέλειο εαυτό" του. "Κανείς δεν θέλει να με δει στην πυτζάμα μου, με τις εκρηκτικές μου πρωινές τρίχες, καρφωμένες πάνω από τον φορητό υπολογιστή μου στον καναπέ. Έτσι περνάω τις περισσότερες μέρες μου. Θέλετε να δείτε τα βιβλία μου, τα παράθυρά μου, τη φωτογραφία ταξιδιού μου, όπως θέλω να δω τα καλύτερα κομμάτια της καθημερινής σας ζωής. "

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου