E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου

Δημοσίευση 15/2/2021 | 10:56

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Για τη δική του εμπειρία σeξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο ηθοποιός βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βγήκαν να καταγγείλλουν όσα τους έχουν συμβεί.

Μιλώντας για τη δική του εμπειρία όταν ήταν 22 ετών λέει: «Έδωσα τις πτυχιακές μου εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην επιτροπή υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Ζήτησε το τηλέφωνό μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του, εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το ρόλο για το έργο και εν συνεχεία άρχισε η κουβέντα να στρέφεται αλλού. Άρχισε να μου λέει για άλλους ηθοποιούς που ήταν hot ονόματα και να μου λέει ότι ήταν μαζί του και κάποια στιγμή εκεί άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού το πάει. Έκανε μία κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου κάτω από το πατζάκι της βερμούδας μου. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα χαζογέλασα. Έμεινα ακόμα μισή ώρα σε αυτό το σπίτι, γιατί πάγωσα. Δεν συνειδητοποίησα τι έγινε.

Μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα για να καταλάβω τι είχε συμβεί. Φυσικά και δεν πήγα σε αυτή την παράσταση. Ήθελα να καταθέσω αυτή τη μαρτυρία και να πω ότι επειδή ρωτάνε πολλοί "γιατί τώρα" γιατί τώρα μπορούν να μας ακούσουν γιατί τώρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστεί αυτά και βγαίνουν μπροστά.

Ήταν πολύ βίαιο και αυτό που λένε γιατί "δεν έφυγε" το θύμα, το λένε οι ψυχολόγοι πολύ καλύτερα από μένα. Το θύμα μπορεί να παγώσει, όπως παγώνει ο λαγός στο φως του κυνηγού. Ούτε θα δώσουμε εμείς χρονοδιάγραμμα πότε θα βγει να μιλήσει το θύμα. Οπότε είναι έτοιμο θα βγει να μιλήσει στο θύμα.

Οι φερόμενοι ως θύτες να πάνε στην δικαιοσύνη και να κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο χώρος μας αποτελείται από φωτεινούς φωτισμένους ανθρώπους και αυτό που βλέπει το κοινό είναι μία μειοψηφία γιατί αυτή η μειοψηφία είχε θέσεις εξουσίας. Αν κάποιος δεν μπορεί να λογοδοτήσει στη συνείδησή του θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος να λογοδοτούν όλοι.

Ο άνθρωπος αυτός έχει αποσυρθεί αλλά έχει κάνει περίπου τα ίδια και σε άλλους, το ξέρω από συναδέλφους. Ήμουν 22 ετών και εκείνος τότε ήταν 65. Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος, με πολύ μεγάλη καριέρα και σε κρατικά θέατρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ωραιόκαστρο: Η παραγγελία που έγινε viral ‑ «Χτύπα μία φορά εκτός αν... πεινάς»

Παράξενα 16.01.2026
Μια απλή παραγγελία στο Ωραιόκαστρο μετατράπηκε σε viral στιγμιότυπo

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter