E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου

Δημοσίευση 15/2/2021 | 10:56

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Για τη δική του εμπειρία σeξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο ηθοποιός βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βγήκαν να καταγγείλλουν όσα τους έχουν συμβεί.

Μιλώντας για τη δική του εμπειρία όταν ήταν 22 ετών λέει: «Έδωσα τις πτυχιακές μου εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην επιτροπή υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Ζήτησε το τηλέφωνό μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του, εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το ρόλο για το έργο και εν συνεχεία άρχισε η κουβέντα να στρέφεται αλλού. Άρχισε να μου λέει για άλλους ηθοποιούς που ήταν hot ονόματα και να μου λέει ότι ήταν μαζί του και κάποια στιγμή εκεί άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού το πάει. Έκανε μία κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου κάτω από το πατζάκι της βερμούδας μου. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα χαζογέλασα. Έμεινα ακόμα μισή ώρα σε αυτό το σπίτι, γιατί πάγωσα. Δεν συνειδητοποίησα τι έγινε.

Μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα για να καταλάβω τι είχε συμβεί. Φυσικά και δεν πήγα σε αυτή την παράσταση. Ήθελα να καταθέσω αυτή τη μαρτυρία και να πω ότι επειδή ρωτάνε πολλοί "γιατί τώρα" γιατί τώρα μπορούν να μας ακούσουν γιατί τώρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστεί αυτά και βγαίνουν μπροστά.

Ήταν πολύ βίαιο και αυτό που λένε γιατί "δεν έφυγε" το θύμα, το λένε οι ψυχολόγοι πολύ καλύτερα από μένα. Το θύμα μπορεί να παγώσει, όπως παγώνει ο λαγός στο φως του κυνηγού. Ούτε θα δώσουμε εμείς χρονοδιάγραμμα πότε θα βγει να μιλήσει το θύμα. Οπότε είναι έτοιμο θα βγει να μιλήσει στο θύμα.

Οι φερόμενοι ως θύτες να πάνε στην δικαιοσύνη και να κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο χώρος μας αποτελείται από φωτεινούς φωτισμένους ανθρώπους και αυτό που βλέπει το κοινό είναι μία μειοψηφία γιατί αυτή η μειοψηφία είχε θέσεις εξουσίας. Αν κάποιος δεν μπορεί να λογοδοτήσει στη συνείδησή του θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος να λογοδοτούν όλοι.

Ο άνθρωπος αυτός έχει αποσυρθεί αλλά έχει κάνει περίπου τα ίδια και σε άλλους, το ξέρω από συναδέλφους. Ήμουν 22 ετών και εκείνος τότε ήταν 65. Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος, με πολύ μεγάλη καριέρα και σε κρατικά θέατρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα εκθαμβωτική σύντροφος του Κιλιάν Εμπαμπέ

Tabloid 10.03.2026
Το νέο καυτό ζευγάρι της σόουμπιζ

Σμαράγδα Καρύδη: Οι φωτογραφίες με μπικίνι και τα βίντεο από τον Ινδικό Ωκεανό

Social 10.03.2026
«Μ` αρέσει που γιορτάζουμε πολλοί παρέα. Χρόνια πολλά σε όλους μας λοιπόν. Και στους υπόλοιπους 39» έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στην ανάρτησή της

Kim Kardashian: Η απίστευτα λεπτή μέση της τράβηξε όλα τα βλέμματα – «Τι γυμναστική κάνεις;»

Tabloid 10.03.2026
Σύμφωνα με τη Daily Mail η μέση της έχει διάμετρο 60 εκατοστά με τα ρούχα να την τονίζουν ακόμα περισσότερο

Η Ντακότα Τζόνσον έκανε σέξι φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα για διαφημιστική καμπάνια

Tabloid 10.03.2026
Τα πιο σέξι ρούχα είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά με το σώμα σου, ανέφερε η ηθοποιός

Κανείς δεν το περίμενε: Η καλλονή Έστερ Εξπόζιτο σε τρυφερά τετ α τετ με σούπερ σταρ της μπάλας

Tabloid Χτες
Παπαράτσι τους «τσάκωσαν» μαζί: Το νέο καυτό ζευγάρι που συζητά όλος ο πλανήτης

Καινούργιου για Χριστοπούλου: «Έπαθα σοκ με αυτό που είπε, πόσο βαθιά μισογυνιστικό σχόλιο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Έλενα Χριστοπούλου και το σχόλιό της στο Real View

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να παντρευτώ μέσα στο 2026 γιατί περνάνε τα χρόνια»

Tabloid Χτες
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο