E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου

Δημοσίευση 15/2/2021 | 10:56

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Για τη δική του εμπειρία σeξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο ηθοποιός βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βγήκαν να καταγγείλλουν όσα τους έχουν συμβεί.

Μιλώντας για τη δική του εμπειρία όταν ήταν 22 ετών λέει: «Έδωσα τις πτυχιακές μου εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην επιτροπή υπήρχε αυτός ο άνθρωπος. Ζήτησε το τηλέφωνό μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του, εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το ρόλο για το έργο και εν συνεχεία άρχισε η κουβέντα να στρέφεται αλλού. Άρχισε να μου λέει για άλλους ηθοποιούς που ήταν hot ονόματα και να μου λέει ότι ήταν μαζί του και κάποια στιγμή εκεί άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού το πάει. Έκανε μία κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου κάτω από το πατζάκι της βερμούδας μου. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα χαζογέλασα. Έμεινα ακόμα μισή ώρα σε αυτό το σπίτι, γιατί πάγωσα. Δεν συνειδητοποίησα τι έγινε.

Μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα για να καταλάβω τι είχε συμβεί. Φυσικά και δεν πήγα σε αυτή την παράσταση. Ήθελα να καταθέσω αυτή τη μαρτυρία και να πω ότι επειδή ρωτάνε πολλοί "γιατί τώρα" γιατί τώρα μπορούν να μας ακούσουν γιατί τώρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστεί αυτά και βγαίνουν μπροστά.

Ήταν πολύ βίαιο και αυτό που λένε γιατί "δεν έφυγε" το θύμα, το λένε οι ψυχολόγοι πολύ καλύτερα από μένα. Το θύμα μπορεί να παγώσει, όπως παγώνει ο λαγός στο φως του κυνηγού. Ούτε θα δώσουμε εμείς χρονοδιάγραμμα πότε θα βγει να μιλήσει το θύμα. Οπότε είναι έτοιμο θα βγει να μιλήσει στο θύμα.

Οι φερόμενοι ως θύτες να πάνε στην δικαιοσύνη και να κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο χώρος μας αποτελείται από φωτεινούς φωτισμένους ανθρώπους και αυτό που βλέπει το κοινό είναι μία μειοψηφία γιατί αυτή η μειοψηφία είχε θέσεις εξουσίας. Αν κάποιος δεν μπορεί να λογοδοτήσει στη συνείδησή του θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος να λογοδοτούν όλοι.

Ο άνθρωπος αυτός έχει αποσυρθεί αλλά έχει κάνει περίπου τα ίδια και σε άλλους, το ξέρω από συναδέλφους. Ήμουν 22 ετών και εκείνος τότε ήταν 65. Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος, με πολύ μεγάλη καριέρα και σε κρατικά θέατρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid 05.03.2026
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης