E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου μαμά;», ρωτά κόρη ποδοσφαιριστή της Τσαπεκοένσε

Συγκλονίζει η 4χρονη μικρή

Δημοσίευση 5/12/2016 | 15:57

«Έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου μαμά;», ρωτά κόρη ποδοσφαιριστή της Τσαπεκοένσε

Μόλις τεσσάρων ετών, η Gabriella είναι η πρωτότοκη κόρη του ποδοσφαιριστή José Gildeixon Clemente de Paiva, που χάθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα, όταν το αεροσκάφος που μετέφερε την ομάδα του συνετρίβη στην Κολομβία

Το πόσο δύσκολο είναι να εξηγήσει στις δύο κόρες της ότι ο πατέρας τους έχει φύγει από την ζωή περιγράφει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική Daily Mail, η 25χρονη Valdecia Paiva, σύζυγος του 29χρονου ποδοσφαιριστή της Τσαπεκοένσε, José Gildeixon Clemente de Paiva, περισσότερο γνωστού ως Gil, ο οποίος έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα της περασμένης Δευτέρας, όταν το αεροσκάφος που μετέφερε την ομάδα της Βραζιλίας συνετρίβη στην Κολομβία.

Ο Gil άφησε πίσω του δύο κόρες, την Gabriella τεσσάρων ετών και την Livia δύο ετών. Το ευτυχισμένο ζευγάρι την περασμένη Τρίτη είχε σχεδιάσει να μετακομίσει σε καινούριο σπίτι και την περασμένη Παρασκευή θα γιόρταζε την έβδομη επέτειο του γάμου του.

Από την πόλη Τσαπέκο, στη νότια Βραζιλία, η 25χρονη γυναίκα αναφέρει: «Ήμουν σοκαρισμένη και εγώ η ίδια, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το πω στην Γκάμπι (Γκαμπριέλα) το συντομότερο. Ζήτησα βοήθεια από τον ψυχολόγο της ομάδας και καθίσαμε μαζί της να συζητήσουμε. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Είχα δύο ανησυχίες, πρώτον θα "τραυματιζόταν" για πάντα σε σχέση με το να πετάξει με αεροπλάνο και δεύτερον, ότι θα μισούσε τον θεό που πήρε μακριά τον μπαμπά της. Αρχίσαμε να της μιλάμε για τον μπαμπά της και με ποιους φίλους του πήγε ταξίδι. Είπε τα ονόματα όλων.

Της είπα ότι ο μπαμπάς της είχε ένα ατύχημα και χτύπησε, έδωσα έμφαση στο πόσο τραυματισμένος ήταν για να καταλάβει... Της είπα ότι ο Πατέρας στον ουρανό τον φρόντιζε και δεν πονούσε πια και ήταν ευτυχισμένος, αλλά δεν μπορούσε να γυρίσει. Άρχισε να κλαίει, έκλαψε, έκλαψε, έκλαψε και με ρώτησε: "Έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου μαμά;". Έκλαψα μαζί της και της είπα: "Αγάπη μου και η μαμά υποφέρει, είναι πολύ δύσκολο και για μένα, Τώρα είμαστε μαζί εμείς οι τρεις και πρέπει να είμαστε δυνατές να το ξεπεράσουμε».

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Τσαπεκοένσε ανέφερε, επίσης, ότι ο Helio Neto, ένας από τους ποδοσφαιριστές που επέζησαν, την νύχτα πριν την μοιραία αεροπορική τραγωδία είχε δει στον ύπνο του έναν τρομερό εφιάλτη. Ο ποδοσφαιριστής ονειρεύτηκε ότι βρέθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, γεγονός που έκανε την σύζυγό του εξαιρετικά ανήσυχη, όπως δηλώνει η σύζυγος του Paiva.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

E-Daily 3.Left Χτες
Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems

Bonnie Tyler: Σε τεχνητό κώμα η παγκόσμια σταρ

E-Daily 3.Left Χτες
Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 74χρονη τραγουδίστρια

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο‑μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού

Τέλος εποχής: Πέφτει η αυλαία της συνεργασίας FIFA ‑ Panini για τα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA έκανε γνωστό την Πέμπτη πως η μακροχρόνια πορεία συνεργασίας της με την ιταλική εταιρεία θα ολοκληρωθεί οριστικά με το τουρνουά του 2030