E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουκρανία: Όποιος βαφτιστεί iPhone 7... κερδίζει συσκευή!

Ο παράξενος διαγωνισμός που ανακοίνωσε μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Δημοσίευση 6/11/2016 | 00:18

Ουκρανία: Όποιος βαφτιστεί iPhone 7... κερδίζει συσκευή!

Το καινούργιο iPhone 7 κοστίζει περίπου τέσσερις φορές ο μέσος μισθός εργασίας στην Ουκρανία, όμως μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας φαίνεται ότι προσφέρει την ευκαιρία στους λάτρεις της Apple εκεί να αποκτήσουν μια τέτοια συσκευή εντελώς δωρεάν αρκεί να αλλάξουν τα ονόματα τους σε... iPhone Seven.

Η Allo.ua που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της στη συγκεκριμένη χώρα αυτό το διάστημα τρέχει αυτόν τον παράξενο διαγωνισμό, ζητώντας από τον κόσμο να αλλάξει το μικρό του όνομα σε iPhone και το επίθετο του σε Seven, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τελευταίο μοντέλο iPhone. Ο ι συμμετέχοντες πρέπει να επισκεφθούν το ληξιαρχείο που είναι εγγεγραμμένοι και να κάνουν επίσημα την αλλαγή του ονοματεπώνυμου τους. Μόλις η καινούργια ταυτότητα τους εκδοθεί, πρέπει να βγάλουν μια selfie μαζί της και να στείλουν την φωτογραφία τους στην ιστοσελίδα της Allo.ua, για να επιβεβαιωθεί η αλλαγή.

Αν οι φωτογραφίες τους βρεθούν μέσα στις πέντε πρώτες, τότε θα κερδίσουν από ένα 32GB iPhone 7, το οποίο θα παραλάβουν από κατάστημα της Allo όπου θα επιδείξουν την αυθεντική τους ταυτότητα.

Και για να είναι όλα σωστά στον διαγωνισμό, η Allo έκανε έρευνα ώστε να είναι βέβαια ότι δεν υπάρχει κάποιος Ουκρανός πολίτης με το όνομα iPhone Seven, όμως λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο δημοφιλές είναι το iPhone και το πόσο φθηνό είναι το να αλλάξει κάποιος το όνομα του στην Ουκρανία (μόλις 4 δολάρια), μάλλον αυτή η κατάσταση θα ανατραπεί σύντομα. Η ανακοίνωση του διαγωνισμού έγινε στις 17 Οκτωβρίου και η διάρκεια του θα είναι μέχρι και τη 1 Μαρτίου του 2017.

Η μεγάλη περίοδος εγγραφών είναι λίγο περίεργη βέβαια, αλλά σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα μόνο οι πέντε πρώτοι που άλλαξαν το όνομα τους θα λάβουν την πολυπόθητη συσκευή και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Allo.

Το να αλλάξει κανείς το όνομα του σε iPhone Seven είναι λίγο τρελό, όμως σίγουρα δεν είναι και το πιο τρελό που έχει κάνει άνθρωπος για να αποκτήσει μια τέτοια συσκευή. Πριν από πέντε χρόνια μια κοπέλα πρόσφερε την παρθενιά της με αντάλλαγμα ένα iPhone 4 και τρία χρόνια αργότερα, ένας νεαρός "νοίκιαζε" την κοπέλα του για να μαζέψει λεφτά και να πάρει ένα iPhone 6.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ιατρικό μυστήριο μιας γειτονιάς με εξωφρενικό ποσοστό καρκινοπαθών στον ίδιο δρόμο

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κληρονομιά της «Αγριας Δύσης» των αποβλήτων

2 δολάρια το λεπτό για «θεϊκή» καθοδήγηση; Όταν το ιερό συναντά το gaming και την τεχνητή νοημοσύνη

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Δύο διαφορετικά projects φέρνουν τη θρησκεία στο επίκεντρο της τεχνολογίας

Έγκλημα ή σύμπτωση; Η αμφιλεγόμενη υπόθεση της Μεγάλης Πλημμύρας του 1993

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Έσπασε το ανάχωμα για να κρατήσει τη γυναίκα του σπίτι; Η υπόθεση που δίχασε την Αμερική

Ό,τι πιο θλιβερό είδαμε για την τεχνητή νοημοσύνη είναι αυτή η εικόνα ‑ μάθε γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν εκπαιδεύεις το ΑΙ για να σου φάει τη δουλειά

Το «κρεμασμένο ψωμί» που συγκινεί την Ευρώπη – Η απλή πράξη που αλλάζει ζωές χωρίς να το μάθεις ποτέ

E-Daily 3.Left Χτες
Μια σιωπηλή αλυσίδα αλληλεγγύης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και επαναπροσδιορίζει την έννοια της κοινωνικής προσφοράς

Η πανέμορφη νοσηλεύτρια που τελικά ήταν απάτη: H ιστορία που ξεγέλασε το internet

E-Daily 3.Left Χτες
Ανδρας στην Ινδία έβγαλε περιουσία από μοναχικούς άνδρες online