E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Pamela Anderson στο τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy

To seχ symbol γίνεται το τελευταίο κουνελάκι στην ιστορία του περιοδικού

Δημοσίευση 4/12/2015 | 12:49

Η Pamela Anderson στο τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy

Η Pamela Anderson θα είναι το τελευταίο κουνελάκι που θα ποζάρει γuμνό στις σελίδες του ιστορικού περιοδικού Playboy.

Η ηθοποιός που εκτόξευσε στα 90s τις μετοχές της μέσω του δημοφιλούς περιοδικού, κλήθηκε να κουβαλήσει αυτό το ιστορικό βάρος στις πλάτες της, αφού το Playboy αλλάζει ύφος και πλέον τα κουνελάκια που θα φιλοξενεί στις σελίδες του δεν θα φωτογραφίζονται γuμνά, αλλά φορώντας ένα φύλλο συκής στα επίμαχα σημεία.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 θα είναι το τελευταίο σκληρό του περιοδικού, μετά την απόφαση του εκδότη του, Hugh Hefner, να γυρίσει σελίδα και έπειτα από 60 χρόνια δημοσίευσης γuμνών φωτογραφιών να προσφέρει... κάλυψη στις κοπέλες που ποζάρουν γι' αυτό.

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Twitter έκανε την είδηση της επανεμφάνισής της γνωστή, λέγοντας ότι πριν δώσει τη συγκατάθεσή της, ρώτησε τους γιους της, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για την έκθεσή της στα περιοδικά.

«Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο δικηγόρος του Hugh Hefner. «Δεν θέλουμε καμία άλλη. Δεν υπάρχει καμία άλλη για εμάς. Θες να κάνεις το τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy;» μου είπε», δήλωσε η πληθωρική ηθοποιός στο δίκτυο ET.

Αν και αρχικά ήταν διστακτική εξαιτίας των παιδιών της, τελικά αυτά την ενθάρρυναν να προχωρήσει στη φωτογράφηση:

«Τους είπα: «Μόλις με πήρε ο Hef και μου πρότεινε να κάνω το τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του περιοδικού». Αμέσως μου απάντησαν ότι πρέπει να το κάνω». «Πλέον είμαστε μεγάλοι και δεν ντρεπόμαστε για εσένα. Το ξέρεις ότι πιστεύουμε ότι είσαι τέλεια», δήλωσε ότι της είπαν οι γιοι της.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που περιέχει το 12σέλιδο pictorial της Pamela θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid 25.05.2026
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε