E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Pamela Anderson στο τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy

To seχ symbol γίνεται το τελευταίο κουνελάκι στην ιστορία του περιοδικού

Δημοσίευση 4/12/2015 | 12:49

Η Pamela Anderson στο τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy

Η Pamela Anderson θα είναι το τελευταίο κουνελάκι που θα ποζάρει γuμνό στις σελίδες του ιστορικού περιοδικού Playboy.

Η ηθοποιός που εκτόξευσε στα 90s τις μετοχές της μέσω του δημοφιλούς περιοδικού, κλήθηκε να κουβαλήσει αυτό το ιστορικό βάρος στις πλάτες της, αφού το Playboy αλλάζει ύφος και πλέον τα κουνελάκια που θα φιλοξενεί στις σελίδες του δεν θα φωτογραφίζονται γuμνά, αλλά φορώντας ένα φύλλο συκής στα επίμαχα σημεία.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 θα είναι το τελευταίο σκληρό του περιοδικού, μετά την απόφαση του εκδότη του, Hugh Hefner, να γυρίσει σελίδα και έπειτα από 60 χρόνια δημοσίευσης γuμνών φωτογραφιών να προσφέρει... κάλυψη στις κοπέλες που ποζάρουν γι' αυτό.

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Twitter έκανε την είδηση της επανεμφάνισής της γνωστή, λέγοντας ότι πριν δώσει τη συγκατάθεσή της, ρώτησε τους γιους της, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για την έκθεσή της στα περιοδικά.

«Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο δικηγόρος του Hugh Hefner. «Δεν θέλουμε καμία άλλη. Δεν υπάρχει καμία άλλη για εμάς. Θες να κάνεις το τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του Playboy;» μου είπε», δήλωσε η πληθωρική ηθοποιός στο δίκτυο ET.

Αν και αρχικά ήταν διστακτική εξαιτίας των παιδιών της, τελικά αυτά την ενθάρρυναν να προχωρήσει στη φωτογράφηση:

«Τους είπα: «Μόλις με πήρε ο Hef και μου πρότεινε να κάνω το τελευταίο γuμνό εξώφυλλο του περιοδικού». Αμέσως μου απάντησαν ότι πρέπει να το κάνω». «Πλέον είμαστε μεγάλοι και δεν ντρεπόμαστε για εσένα. Το ξέρεις ότι πιστεύουμε ότι είσαι τέλεια», δήλωσε ότι της είπαν οι γιοι της.

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που περιέχει το 12σέλιδο pictorial της Pamela θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ