E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Lea T: Το τρανσeξουαλ μοντέλο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας

«Έπρεπε να παλέψω με όλο τον κόσμο», έχει πει

Δημοσίευση 29/3/2015 | 00:00

Lea T: Το τρανσeξουαλ μοντέλο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας

Η Lea T ή αλλιώς, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Lea Cerezo, γεννήθηκε το 1981 ως Leandro Medeiros Cerezo. Η καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Ιταλία. 

Πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες διάσημων σχεδιαστών και ήταν η μούσα του Riccardo Tisci του Givenchy.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο, επειδή πρέπει να παλέψεις με όλο τον κόσμο. Πρέπει να παλαίψεις με την οικογένειά σου και με τον εαυτό σου. Πρέπει να αλλάξεις τα πάντα», είχε πει, ξεσπώντας σε κλάματα.

Πατέρας της είναι ένας από τους πιο διάσημους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, ο Toninho Cerezo, και η μητέρα της είναι καθολική. Παραδέχθηκε ότι από παιδί, μεγαλώνοντας στην Ιταλία, αισθανόταν πάντα διαφορετική και ήλπιζε να ήταν απλώς γκέι, γιατί έτσι θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

Ήταν αποφασισμένη να τα καταφέρει και τα κατάφερε.

Η Lea μεγάλωσε στην Ιταλία ως αγόρι, όμως το 2012 έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου στην Ταϊλάνδη. Πάντως, όπως λέει, έλκεται και από τα δύο φύλα.

Ανακαλύφθηκε από τον Riccardo Tisci και έγινε το πρόσωπο του Givenchy το 2010. Έπειτα περπάτησε στο Fashion Week του Σάο Πάολο το 2011. Μετά άρχισαν τα εξώφυλλα και τα editorials σε πολύ μεγάλα περιοδικά όπως τα Vogue Paris, Hercules Magazine, Interview Magazine, Cover Magazine, αλλά και το εκκεντρικό Love Magazine. Στο Love, μάλιστα, φωτογραφήθηκε να φιλά την Κate Moss.

To 2013 πήρε μέρος στο ιταλικό «Dancing With The Stars» του RAI Uno και το 2014 επιλέχθηκε από το Forbes ως μια απο τις 12 γυναίκες που άλλαξαν την ιταλική μόδα ανάμεσα σε ονόματα όπως αυτά των Miuccia Prada και Anna Dello Russo. Είναι το πρόσωπο της Redken για φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία