E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Από τα τέλη του 2020 μέχρι σήμερα

Δημοσίευση 2/9/2022 | 19:16

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια σε μερίσματα έχει εισπράξει από τα τέλη του 2020 έως σήμερα ο Leonid Radvinsky, ιδιοκτήτης της συνδρομητικής υπηρεσίας social media OnlyFans, η οποία είναι γνωστή για το πορνογραφικό περιεχόμενό της.

Το 2021 η εταιρεία εμφάνισε προ-φόρων κέρδη της τάξης των 433 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό επτά φορές μεγαλύτερο σε σχέση με το 2020. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Radvinsky -ως ο μοναδικός μέτοχος- εισέπραξε 284 εκατ. σε μερίσματα, ενώ ακόμη 233 εκατ. έλαβε για το πρώτο οκτάμηνο του 2022. Σύνολο 517 εκατ. δολάρια.

Έχοντας ιδρυθεί το 2016, η λονδρέζικη εταιρεία αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο (βίντεο), για το οποίο πληρώνονται ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τις θεάσεις.

Παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενο ποικίλλει και διαφοροποιείται σε πολλαπλές κατηγορίες, η υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την πορνογραφία, καθώς αρκετοί χρήστες επιλέγουν αυτό του είδους τα βίντεο, προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες και να βγάλουν χρήματα.

Μέσα στο 2021, δηλαδή κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημικής κρίσης, το OnlyFans κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών, ενώ αύξησε τον αριθμό των δημιουργών κατά τουλάχιστον 1/3.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή διαθέτει 2 εκατ. δημιουργούς περιεχομένου και 130 εκατ. χρήστες, ενώ μέσα στα επόμενα σχέδια του Radvinsky συμπεριλαμβάνεται το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας video streaming «OFTV».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι θησαυρούς έκρυβε η άγνωστη βιβλιοθήκη της Marilyn Monroe

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η προσωπική της βιβλιοθήκη ανέτρεπε την εικόνα που είχε κατασκευάσει για εκείνη η βιομηχανία του θεάματος

Πώς η ρωσική GRU χακάρει κάμερες σπιτιών σε 13 χώρες ‑ ανάμεσά τους και η Ελλάδα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Κοινότυπα passwords και παλιό λογισμικό ανοίγουν «κερκόπορτες» στους Ρώσους χάκερ, ενώ η συμμορία ransomware Κόντι γνώριζε ακόμα και το χρώμα εσωρούχων διάσημων προσωπικοτήτων.

«Olo»: Το νέο χρώμα που ανακάλυψαν επιστήμονες και μόνο 5 άνθρωποι έχουν δει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας κατάφεραν να διεγείρουν επιλεκτικά κωνία του αμφιβληστροειδούς με λέιζερ, δημιουργώντας μια οπτική εμπειρία που δεν υπάρχει στη φύση.

Η πρώτη δήμαρχος στην Ιαπωνία που πήρε άδεια μητρότητας αναγκάστηκε να γράψει η ίδια τον κανονισμό

E-Daily 1.Hero 21.07.2026
Η Σόκο Καβάτα, η νεότερη γυναίκα δήμαρχος στην ιστορία της Ιαπωνίας, αποκάλυψε ένα θεσμικό κενό που αντικατοπτρίζει τη βαθιά ανισορροπία των φύλων στην ιαπωνική πολιτική.

Αφγανιστάν: Νύφες στα 13, μητέρες τεσσάρων παιδιών στα 18 – Η δραματική επιστροφή των παιδικών γάμων επί Ταλιμπάν

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκλονιστικές μαρτυρίες αποκαλύπτουν την έκταση των παιδικών γάμων υπό τους Ταλιμπάν – Ανήλικες μητέρες και κορίτσια που «υπόσχονται» ως νύφες από τη βρεφική ηλικία

Μάριο Ροτζέρο: Ποιος είναι ο 72χρονος κοσμηματοπώλης που καταδικάστηκε για την δολοφονία των ληστών

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μελόνι πήρε ανοιχτά το μέρος του 72χρονου και παραδέχθηκε ότι έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει διαδικασία απονομής χάριτος.

Ξεκίνησε να ταξιδεύει μόνη στα 13 και τώρα έχει γυρίσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Επτά χρόνια αργότερα, η 20χρονη ταξιδιώτισσα έχει επισκεφθεί 186 χώρες

Για ποιο λόγο μια δικαστική υπόθεση δύο χρυσόψαρων έγινε απόφαση‑σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Ζούσαν σε γυάλινη βιτρίνα και τώρα θεωρούνται όντα με δικαιώματα

Γύρισε και τις 195 χώρες του κόσμου: Αυτοί είναι οι προορισμοί που λέει να αποφύγεις ‑ Τι είπε για την Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 23χρονος ταξιδιώτης που κατάφερε να επισκεφθεί κάθε χώρα του πλανήτη μοιράστηκε τη λίστα με τους πιο υπερεκτιμημένους προορισμούς.

Η ιστορία πίσω από την ανταλλαγή φανέλας στο ποδόσφαιρο: Από το 1931 έως τα 9,3 εκατ. δολάρια του Μαραντόνα

E-Daily 3.Left Χτες
Μια από τις πιο εμβληματικές παραδόσεις του ποδοσφαίρου γεννήθηκε το 1931 σε ένα φιλικό Γαλλίας-Αγγλίας και εξελίχθηκε σε πράξη με ιστορική και οικονομική αξία.

Funflation: Πώς η ψυχαγωγία στο σπίτι έγινε πολυτέλεια – Streaming, games και ρεύμα αδειάζουν τα πορτοφόλια

E-Daily 3.Left Προχτές
Αυξήσεις έως 53% σε συνδρομές και κονσόλες μεταφέρουν το φαινόμενο της «funflation» από τις συναυλίες κατευθείαν στον καναπέ μας.