E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Από τα τέλη του 2020 μέχρι σήμερα

Δημοσίευση 2/9/2022 | 19:16

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια σε μερίσματα έχει εισπράξει από τα τέλη του 2020 έως σήμερα ο Leonid Radvinsky, ιδιοκτήτης της συνδρομητικής υπηρεσίας social media OnlyFans, η οποία είναι γνωστή για το πορνογραφικό περιεχόμενό της.

Το 2021 η εταιρεία εμφάνισε προ-φόρων κέρδη της τάξης των 433 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό επτά φορές μεγαλύτερο σε σχέση με το 2020. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Radvinsky -ως ο μοναδικός μέτοχος- εισέπραξε 284 εκατ. σε μερίσματα, ενώ ακόμη 233 εκατ. έλαβε για το πρώτο οκτάμηνο του 2022. Σύνολο 517 εκατ. δολάρια.

Έχοντας ιδρυθεί το 2016, η λονδρέζικη εταιρεία αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο (βίντεο), για το οποίο πληρώνονται ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τις θεάσεις.

Παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενο ποικίλλει και διαφοροποιείται σε πολλαπλές κατηγορίες, η υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την πορνογραφία, καθώς αρκετοί χρήστες επιλέγουν αυτό του είδους τα βίντεο, προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες και να βγάλουν χρήματα.

Μέσα στο 2021, δηλαδή κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημικής κρίσης, το OnlyFans κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών, ενώ αύξησε τον αριθμό των δημιουργών κατά τουλάχιστον 1/3.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή διαθέτει 2 εκατ. δημιουργούς περιεχομένου και 130 εκατ. χρήστες, ενώ μέσα στα επόμενα σχέδια του Radvinsky συμπεριλαμβάνεται το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας video streaming «OFTV».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι είναι ο... πυρετός της μπλε κουκίδας που τρομοκρατεί τη μουσική βιομηχανία

E-Daily 1.Hero 17.06.2026
Γιατί ακυρώνονται τόσες συναυλίες; Η κρυφή κρίση που χτυπά τη μουσική βιομηχανία

Πόσες ακόμη; Η Ελλάδα μετρά ήδη 7 γυναικοκτονίες μέσα στο 2026 και ο εφιάλτης συνεχίζεται

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Από τις 19 γυναικοκτονίες του 2025 στις 7 που έχουν ήδη καταγραφεί φέτος. Κάπου ανάμεσα στους αριθμούς, υπάρχουν γυναίκες που δεν πρόλαβαν να ζήσουν.

Πως προέκυψε ο όρος σκυλάδικα για τα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα;

E-Daily 1.Hero 17.06.2026
Οι εκδοχές για το πως βγήκε ο όρος

Explainer: Γιατί δεν γεννιούνται πια παιδιά σε εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σιωπή στα μαιευτήρια της επαρχίας τρομάζει περισσότερο από τα στατιστικά

Η Keke Palmer έχει το τέλειο σπίτι που θα πρωταγωνιστούσε σε δική του σειρά

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ξεναγεί το κοινό σε έναν χώρο όπου κάθε αντικείμενο κρύβει μια ξεχωριστή ιστορία

Οι πιο στιλάτοι ποδοσφαιριστές του κόσμου έρχονται από το Κονγκό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι «Λεοπαρδάλεις» του Κονγκό τίμησαν την ιστορία τους

Η ποιήτρια που σόκαρε την Ιαπωνία: Η γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει για τον έρωτα όταν όλες έπρεπε να σιωπούν

E-Daily 3.Left Προχτές
Την αποκάλεσαν ανήθικη, την κατηγόρησαν ότι «διαφθείρει τα ήθη», όμως η Yosano Akiko άλλαξε για πάντα τον τρόπο που οι γυναίκες μιλούν για τον εαυτό τους, τον έρωτα και την ελευθερία.

Εφημερίδες «βάφτηκαν» με αίμα για να μιλήσουν για τη φτώχεια της περιόδου στη Νότια Αφρική

E-Daily 3.Left Προχτές
Η καμπάνια που σόκαρε τους αναγνώστες και έφερε στο προσκήνιο τη φτώχεια της περιόδου