E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Από τα τέλη του 2020 μέχρι σήμερα

Δημοσίευση 2/9/2022 | 19:16

Πώς τα βίντεο ποpνό «χάρισαν» $517 εκατ. στον ιδιοκτήτη του OnlyFans

Περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια σε μερίσματα έχει εισπράξει από τα τέλη του 2020 έως σήμερα ο Leonid Radvinsky, ιδιοκτήτης της συνδρομητικής υπηρεσίας social media OnlyFans, η οποία είναι γνωστή για το πορνογραφικό περιεχόμενό της.

Το 2021 η εταιρεία εμφάνισε προ-φόρων κέρδη της τάξης των 433 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό επτά φορές μεγαλύτερο σε σχέση με το 2020. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Radvinsky -ως ο μοναδικός μέτοχος- εισέπραξε 284 εκατ. σε μερίσματα, ενώ ακόμη 233 εκατ. έλαβε για το πρώτο οκτάμηνο του 2022. Σύνολο 517 εκατ. δολάρια.

Έχοντας ιδρυθεί το 2016, η λονδρέζικη εταιρεία αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο (βίντεο), για το οποίο πληρώνονται ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τις θεάσεις.

Παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενο ποικίλλει και διαφοροποιείται σε πολλαπλές κατηγορίες, η υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την πορνογραφία, καθώς αρκετοί χρήστες επιλέγουν αυτό του είδους τα βίντεο, προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες και να βγάλουν χρήματα.

Μέσα στο 2021, δηλαδή κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημικής κρίσης, το OnlyFans κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών, ενώ αύξησε τον αριθμό των δημιουργών κατά τουλάχιστον 1/3.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή διαθέτει 2 εκατ. δημιουργούς περιεχομένου και 130 εκατ. χρήστες, ενώ μέσα στα επόμενα σχέδια του Radvinsky συμπεριλαμβάνεται το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας video streaming «OFTV».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι προορισμοί πνίγονται από τουρίστες ‑ και ποιες ελληνικές πόλεις βρίσκονται στη λίστα

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Δύο ελληνικές πόλεις κατατάσσονται στους δέκα πιο υπερφορτωμένους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τι συνέβη στην Καλιφόρνια: Η αύξηση μισθού που γύρισε μπούμερανγκ

E-Daily 1.Hero 13.07.2026
Ο στόχος των 30 δολαρίων την ώρα

Ποια ελληνική πόλη έχει τον πιο μολυσμένο αέρα ‑ δείτε την κατάταξη

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 67η θέση παγκοσμίως σε ρύπανση, με μέση συγκέντρωση PM2.5 σχεδόν τριπλάσια από το όριο ασφαλείας του ΠΟΥ.

Όταν 20 άνθρωποι συνεργάστηκαν για 96 λεπτά και έσωσαν μια ζωή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ανθρώπινη αλυσίδα ενάντια στον χρόνο

Ποιο «κράτος» κρυβόταν για 700 χρόνια ανάμεσα σε Ισπανία και Πορτογαλία ‑ και πώς εξαφανίστηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Το Couto Mixto, ένα μικρό αυτόνομο πολιτικό μόρφωμα στα ισπανο-πορτογαλικά σύνορα, έζησε επτά αιώνες με καθεστώς ανεξαρτησίας πριν διαγραφεί οριστικά από τον χάρτη το 1864

Ποιοι celebrities οχυρώνονται απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη ‑ και τι γίνεται με τους υπόλοιπους;

E-Daily 3.Left Χτες
Διάσημοι όπως η Taylor Swift αξιοποιούν εμπορικά σήματα και νομικά εργαλεία για να προστατευτούν από τις AI-εκδοχές του εαυτού τους, αλλά οι ίδιες προστασίες δεν φαίνεται να ισχύουν για τον μέσο χρήστη.

Το Google Maps καταγράφει κάθε σου διαδρομή – Δες πώς θα το σταματήσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Το κινητό σου ίσως καταγράφει πού πηγαίνεις, πόση ώρα μένεις και ποια διαδρομή ακολουθείς. Δες πώς μπορείς να προστατεύσεις την ιδιωτικότητά σου

Ποια ελληνική λέξη χρησιμοποιείται σχεδόν ίδια σε 13 χώρες;

E-Daily 3.Left Χτες
Μια έκφραση οικεία σε κάθε ελληνικό σπίτι αποδεικνύεται να είναι κοινή σε δεκάδες γλώσσες - με ρίζες που φτάνουν στην αρχαιότητα

Explainer: Για ποιον λόγο η Google θέλει να γεμίσει την Αμερική... με κουνούπια;

E-Daily 3.Left Χτες
Στόχος η αντιμετώπιση επικίνδυνων ασθενειών

Φινλανδία: Γιατί oι κάτοικοι της πιο ευτυχισμένης χώρας... δε χαμογελούν τόσο συχνά;

E-Daily 3.Left Χτες
Το μυστικό των Φινλανδών που ίσως δεν σκέφτηκες ποτέ