E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως ένα λεμόνι σημάδεψε το ντέρμπι Μίλαν ‑ Ίντερ

Άλλη μια απίστευτη ιστορία από τα ιταλικά γήπεδα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 10/11/2021 | 00:19

Πως ένα λεμόνι σημάδεψε το ντέρμπι Μίλαν ‑ Ίντερ

Τα ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ φημίζονται για το πάθος τους, για την άγρια ομορφιά τους και έχουν χαρίσει μερικές από τις ωραίοτερες ποδοσφαιρκές στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαιρου. Όμως η παρακάτω ιστορία έχει κάτι ξεχωριστό.

Πίσω στο 1957 οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν το πρωτάθλημα αφού Γιουβέντους και Νάπολι έχουν πολύ καλύτερα σύνολα. Όμως κανείς από τους δύο δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι.

Το ματς ξεκίνησε και ο διαιτητής πολύ προσεκτικός απέφευγε τα σφυρίγματα καθώς ήξερε ότι οι οπαδοί περιμένουν το παραμικρό λάθος για να βάλουν φωτιά στις κερκίδες.

Όλα κυλούν ήρεμα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ κερδίζει ένα καθαρό πέναλντι και ανοίγει το σκορ. Το ματς παίρνει άγρια τροπή με τα σκληρά μαρκαρίσματα να αυξάνονται κ την Μίλαν να κερδίζει και αυτή με τη σειρά της ένα πέναλντι.

Και εκεί γράφτηκε μια από τις πιο περίεργες ιστορίες στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Την ώρα που όλοι οι παίκτες διαμαρτύρονταν στον διαιτητή, και οι παίκτες της Μίλαν μάλωναν με τους αντιπάλους, ο Μπενίτο Λορέντζι, παίκτης της Ίντερ παίρνει ένα λεμόνι από το πάγκο και το βάζει κάτω από τη στημένη μπάλα που βρισκόταν στη βούλα του πέναλντι.

Οι οπαδοί της Μίλαν, έχουν δει τι συμβαίνει και αρχίζουν και φωνάζουν "λεμόνι λεμόνι", όμως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο επιθετικός της Μίλαν παίρνει φόρα και εκτελεί με τη μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ, περίπου 6 μέτρα μακριά από την εστία.

Με τη λήξη του αγώνα ο Λορέντζι έτρεξε στα αποδυτήρια και κλειδώθηκε αφού οπαδοί της Μίλαν προσπάθησαν να τον λιντσάρουν για το κόλπο που στέρησε στην ομάδα τους την ισοφάριση.

Απίστευτοι Ιταλοί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρρωσταίνεις και… πληρώνεσαι για 2 χρόνια χωρίς να δουλεύεις; Σε αυτή τη χώρα γίνεται!

Νέα Εποχή 17.11.2025
Η χώρα όπου η αρρώστια δε σε ρίχνει οικονομικά: το εργασιακό σύστημα που μοιάζει… απίστευτο

Ο πάστορας των εκατομμυρίων: TikToker ξεμπροστιάζει τις αμερικανικές εκκλησίες

Stories 17.11.2025
Εκατομμύρια σε βίλες και αμάξια, καμία βοήθεια για ένα μωρό που πεινούσε

Σλοβακία: Ο νόμος που εξόργισε ποδηλάτες, μαμάδες και το ίντερνετ

Stories 17.11.2025
Γιατί απαγορεύουν να κινείσαι πιο γρήγορα από… περπάτημα

Η τραγουδίστρια που έκρυψε τους φοιτητές στο σπίτι της όταν τα τανκς μπήκαν στο Πολυτεχνείο

Ιστορικά 17.11.2025
Παρακολούθησε τα γεγονότα από το μπαλκόνι της

Μπορεί η ιστορία του Φρανκεστάιν να γίνει πραγματικότητα;

Σινεμά Χτες
Με αφορμή την πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα επηρεάσει τα dating apps

Νέα Εποχή Χτες
Η τεχνολογία του έρωτα αναζητά καινοτομίες

Ο θρύλος της ιερής ελιάς που βρίσκεται στην Ακρόπολη

Ιστορικά Χτες
Μια ρομαντική ιστορία που όλοι θέλουμε να πιστέψουμε

Αερόφυτα: τα φυτά που δεν ζουν στο χώμα!

Περιβάλλον Χτες
Κι όμως υπάρχουν!