E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πιο «ελιτ» κλαμπ παικτών του ΝΒΑ

Μόνο τρεις συνολικά παίκτες ανήκουν σε αυτό

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 22/7/2021 | 11:54

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πιο «ελιτ» κλαμπ παικτών του ΝΒΑ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Bucks ήταν κάτι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε υποσχεθεί, πρώτα στον εαυτό του και μετά σε εμάς. Και απ’ ότι έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που κρατά τις υποσχέσεις του.

Ταυτόχρονα μπήκε στο πιο «ελιτ» κλαμπ παικτών του NBA που θα μπορούσε να μπει. Και έγινε το τρίτο μόλις μέλος του. Γιατί μόλις 3 είναι οι παίκτες που έχουν κερδίσει πρωτάθλημα, MVP κανονικής περιόδους, Βραβείο αμυντικού της χρονιάς και MVP των τελικών. Ο Γιάννης το έκανε νωρίτερα από τους άλλους δυο.

@sportscroll.com

Ο πρώτος που το κατάφερε ήταν ο μεγάλος Michael Jordan. Κέρδισε 5 φορές το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, μια εκείνο του αμυντικού της χρονιάς, 6 βραβεία MVP των τελικών και 6 πρωταθλήματα. Το καρέ των τίτλων το ολοκλήρωσε το 1991, όταν είχε γίνει 28 ετών.

@nba.com

Ο άλλος που ανήκει στο ίδιο κλαμπ είναι ο άνθρωπος που ήταν στο No.1 του draft, όταν ο Jordan επιλέχθηκε στο No.3. Κι αυτός ήταν ο επίσης μεγάλος Hakeem Olajuwon. O σέντερ των Houston Rockets, κέρδισε δυο πρωταθλήματα, δυο βραβεία αμυντικού της χρονιά, δυο βραβεία MVP τελικών και ένα MVP κανονικής περιόδου. Ο Hakeem the Dream, το κατάφερε σε ακόμα μεγαλύτερη ηλικία, αφού ολοκλήρωσε το καρέ των τίτλων στα 31 του.

Ο Γιάννης τα έκανε όλα αυτά πριν κλείσει τα 27. Έχει κερδίσει δυο φορές το βραβείο MVP κανονικής περιόδου και από μια όλα τα υπόλοιπα. Και μάλλον τα νούμερα του θα ανέβουν.

@skysports.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mandela Effect: Το φαινόμενο που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να θυμούνται πράγματα που δε συνέβησαν ποτέ

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Από τον Νέλσον Μαντέλα μέχρι τον Monopoly Man, οι ψεύτικες αναμνήσεις που μοιράζονται εκατομμύρια άνθρωποι προκαλούν απορία και συζήτηση

Η «χρυσή» αγορά των 2,5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα που εκτοξεύεται χρόνο με τον χρόνο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Οχι μόνο προορισμός διακοπών, αλλά τόπος όπου ξεκινούν νέες ιστορίες ζωής.

Εxplainer: Γιατί τα ρούχα γίνονται πιο ακριβά; Η απάντηση είναι… γεωπολιτική

E-Daily 1.Hero 04.05.2026
Ο πόλεμος Ιράν - ΗΠΑ δίνει... κλωτσιά στη μόδα: Tι σημαίνει αυτό για τις αγορές

Καιάδας: Το μυθικό βάραθρο της Σπάρτης υπάρχει στ’ αλήθεια και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πόλη

E-Daily 3.Left Χτες
Το σημείο που πέρασε στην ιστορία ως τόπος τιμωρίας και θρύλων συνεχίζει να προκαλεί δέος στη Λακωνία

Η χώρα που μετρά τους περισσότερους αιωνόβιους παγκοσμίως

E-Daily 3.Left Χτες
Περπάτημα, καλλιγραφία και 114 χρόνια ζωής

Το απίστευτο κόλπο Αμερικανού για να ταξιδεύει αεροπορικώς δωρεάν

E-Daily 3.Left Χτες
Εξυπνάκιας πέταξε δωρεάν για 6 χρόνια – Τον έπιασαν μόλις τώρα

Το ελληνικό ποτό που ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι του Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Από τη συνοικία του Πειραιά στα σαλόνια της Κούβας και τα μπαρ της Νέας Υόρκης

Τα σπίτια που στέκονται στο χείλος του γκρεμού, καταρρέουν μέρα με τη μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Αν και τα συγκεκριμένα σπίτια στέκουν για χρόνια κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, οι πρόσφατες βροχοπτώσεις και οι κλιματικές αλλαγές έχουν επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση.