E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί ο Σινάτρα πίστευε πως η Μέριλιν Μονρόε είχε δολοφονηθεί;

Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο

Δημοσίευση 3/6/2021 | 13:34

Γιατί ο Σινάτρα πίστευε πως η Μέριλιν Μονρόε είχε δολοφονηθεί;
@pinterest.com

Στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Φρανκ Σινάτρα συχνά ανακαλούσε τους έρωτες, τις απώλειες και τους αγαπημένους φίλους της ζωής του, μεταξύ αυτών και τη Μέριλιν Μονρόε.

Παρότι το τι ακριβώς προηγήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1962 όταν η μεγάλη σταρ βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση, παραμένει μυστήριο, ο Σινάτρα «ποτέ δεν πίστεψε πως ήταν ατύχημα, πίστευε πως δολοφονήθηκε και ποτέ δεν το ξεπέρασε».

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Sinatra and Me: In The Wee Small Hours» ο έμπιστος και πρώην μάνατζερ του Σινάτρα, Τόνι Οπεντισάνο.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Σινάτρα και η Μονρόε ήταν στενοί φίλοι, αλλά όχι εραστές. Κι αυτό γιατί, παρότι ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός τη θεωρούσε πανέμορφη και αστεία, «ένιωθε πως ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και εύθραυστη για να κοιμηθεί μαζί της και μετά να φύγει».

Η ηθοποιός είχε περάσει το Σαββατοκύριακο πριν τον θάνατό της στο θρυλικό Cal Neva Lodge, ιδιοκτήσια κατά ένα μέρος και του Σινάτρα.

Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος, αποκαλύπτει ο συγγραφές, ήταν πως ήταν εκεί βρισκόταν εκεί για να περάσει χρόνο με τον πρώην σύζυγό της, Τζο ΝτιΜάτζιο που έμενε κοντά και πως είχε αποφασίσει να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα πως τα ξαναβρήκαν μεταξύ τους.

Τα νέα για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου πυροδότησαν μια παραφιλολογία πως η Μονρόε επρόκειτο να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της με τον Τζον Κένεντι και τον αδερφό του, Ρόμπερτ.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Οπεντισάνο «ο Φρανκ έλεγε πως ποτέ δεν θα διέρρεε κάτι για τους Κένεντι καθώς ακόμη έτρεφε αισθήματα (για τον JFK)».

«Ο Φρανκ πίστευε πως αν δεν είχε ανακοινωθεί εκείνη η συνέντευξη Τύπου, η Μέριλιν θα είχε ζήσει πολύ περισσότερο» συνεχίζει ο ίδιος.

Μέρες μετά το θάνατο της Μονρόε, γράφει ο Οπεντισάνο, ο δικηγόρος του Σινάτρα, Μίκι Ρούντιν που συνεργαζόταν και με τη Μονρόε, τού είπε πως η ηθοποιός είχε δολοφονηθεί. Επρόκειτο για φήμη που κυκλοφορούσε ευρέως μεταξύ των ανδρών του γκάνκστερ Σαμ Τζιανκάνα, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα υποστήριζαν εμπλοκή στη «δολοφονία».

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, ο Σινάτρα είχε διαφορετικές πηγές που του έλεγαν το ίδιο πράγμα: «Δολοφονήθηκε με βαρβιτουρικά (Nembutal) με την εμπλοκή του Ρόμπερτ Κένεντι ή του Τζιανκάνα».

Πάνω από πέντε δεκαετίες μετά, η αλήθεια για το θάνατο της θρυλικής ξανθιάς του Χόλιγουντ παραμένει μυστήριο.

«Οι θεωρίες συνωμοσίας αφθονούν και εγώ δεν μπορώ να τις αφήσω να πεθάνουν» λέει ο συγγραφέας, παραδεχόμενος πως αυτό που ξέρει είναι πως ο θάνατος της Μονρόε στοίχειωσε για πάντα τον Σινάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον αγροτοσυνδικαλιστή, η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης

Ελλάδα Χτες
Η σπουδή ενοχοποίησης του Κώστα Ανεστίδη για δύο κακουργήματα, ενώ η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης μάλλον δικαιώνει όσους μιλούν για προφανή σκοπιμότητα ανάδειξης του θέματος, εις βάρος των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Τέμπη: «Δεν τρομοκρατούμαστε, δε σταματάμε»: Ανακοίνωση‑καταπέλτης από τον Σύλλογο Συγγενών για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ

Ελλάδα Χτες
«Η σημειολογία της συγκυρίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι απέναντί μας έχουμε ένα εχθρικό κράτος».

Ανοιξαν οι αγρότες τις σήραγγες στα Τέμπη, η Τροχαία εκτρέπει τα ΙΧ – Οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα Χτες
«Δεν απαντάνε στα αιτήματά μας και γι` αυτό αναμένουμε όπως βλέπετε μαχητικά, δυναμικά και συνεχίζουμε τον αγώνα».

Ανεστίδης: Δεν έχουν δεσμευτεί τα χρήματά μου – Έδειξε on κάμερα αποδεικτικά ανάληψης από τράπεζα

Ελλάδα Χτες
Ο Κώστας Ανεστίδης καταγγέλλει επίσης ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μαξίμου ώστε να βρεθεί μία δίαυλος επικοινωνίας για να υποχωρήσουν τα μπλόκα

Λαμία: Ανδρας κλειδώθηκε στο σπίτι του και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Ελλάδα Χτες
Εκκενώθηκαν τα κοντινά διαμερίσματα, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Απολύθηκε ο Στέφανος Παπαδόπουλος, που έκανε μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη, από το νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν

Ελλάδα Χτες
«Νομίζω ότι κάποιοι τον βάλανε να τα πει, πήγε να κάνει κακό στο μαγαζί» υποστηρίζει ο επιχειρηματίας που τον απέλυσε

Από την τραγωδία στις σαμπάνιες: Χωριό στην Ισπανία που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές κέρδισε 468 εκατ. ευρώ στο λαχείο

Κόσμος Χτες
Το χριστουγεννιάτικο λαχείο El Gordo μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια – Πιστεύουν ότι αν το αγοράσει τόπος που υπέστη συμφορά θα είναι κερδοφόρο, γιατί την ατυχία ακολουθεί η καλή τύχη

«Παιδί μου, σου είπα ψέματα»: Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού για τα παιδιά που θα περάσουν τα Χριστούγεννα μόνα τους στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
«Θυμάμαι μόνο που σου έκανα παρατήρηση γιατί χοροπηδούσες λάθος στην πρόβα. «Χοροπηδούσες λάθος» τι οξύμωρο!»

Πέθανε ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» Chris Rea

Κόσμος Χτες
Η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και το παίξιμό του στην κιθάρα έχουν μείνει αξέχαστα σε τραγούδια

Δεκάδες σκελετοί ανακαλύφθηκαν σε μεσαιωνικό νεκροταφείο εκτελεσμένων εγκληματιών της Αγγλίας

Κόσμος Χτες
Αρκετοί σκελετοί βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη

Κινδυνεύουν οι τάρανδοι του Αγιου Βασίλη;

Κόσμος Χτες
Οι λύκοι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους ταράνδους της Φινλανδίας και πλήττουν τα κοπάδια των ντόπιων

Παναθηναϊκός: Το βίντεο από την εγκατάσταση της πρώτης κερκίδας του γηπέδου στον Βοτανικό

Αθλητικά Νέα Χτες
Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αρχίζει να παίρνει σιγά, σιγά σάρκα και οστά