E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί ο Σινάτρα πίστευε πως η Μέριλιν Μονρόε είχε δολοφονηθεί;

Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο

Δημοσίευση 3/6/2021 | 13:34

Γιατί ο Σινάτρα πίστευε πως η Μέριλιν Μονρόε είχε δολοφονηθεί;
@pinterest.com

Στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Φρανκ Σινάτρα συχνά ανακαλούσε τους έρωτες, τις απώλειες και τους αγαπημένους φίλους της ζωής του, μεταξύ αυτών και τη Μέριλιν Μονρόε.

Παρότι το τι ακριβώς προηγήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1962 όταν η μεγάλη σταρ βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση, παραμένει μυστήριο, ο Σινάτρα «ποτέ δεν πίστεψε πως ήταν ατύχημα, πίστευε πως δολοφονήθηκε και ποτέ δεν το ξεπέρασε».

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Sinatra and Me: In The Wee Small Hours» ο έμπιστος και πρώην μάνατζερ του Σινάτρα, Τόνι Οπεντισάνο.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Σινάτρα και η Μονρόε ήταν στενοί φίλοι, αλλά όχι εραστές. Κι αυτό γιατί, παρότι ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός τη θεωρούσε πανέμορφη και αστεία, «ένιωθε πως ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και εύθραυστη για να κοιμηθεί μαζί της και μετά να φύγει».

Η ηθοποιός είχε περάσει το Σαββατοκύριακο πριν τον θάνατό της στο θρυλικό Cal Neva Lodge, ιδιοκτήσια κατά ένα μέρος και του Σινάτρα.

Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος, αποκαλύπτει ο συγγραφές, ήταν πως ήταν εκεί βρισκόταν εκεί για να περάσει χρόνο με τον πρώην σύζυγό της, Τζο ΝτιΜάτζιο που έμενε κοντά και πως είχε αποφασίσει να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα πως τα ξαναβρήκαν μεταξύ τους.

Τα νέα για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου πυροδότησαν μια παραφιλολογία πως η Μονρόε επρόκειτο να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της με τον Τζον Κένεντι και τον αδερφό του, Ρόμπερτ.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Οπεντισάνο «ο Φρανκ έλεγε πως ποτέ δεν θα διέρρεε κάτι για τους Κένεντι καθώς ακόμη έτρεφε αισθήματα (για τον JFK)».

«Ο Φρανκ πίστευε πως αν δεν είχε ανακοινωθεί εκείνη η συνέντευξη Τύπου, η Μέριλιν θα είχε ζήσει πολύ περισσότερο» συνεχίζει ο ίδιος.

Μέρες μετά το θάνατο της Μονρόε, γράφει ο Οπεντισάνο, ο δικηγόρος του Σινάτρα, Μίκι Ρούντιν που συνεργαζόταν και με τη Μονρόε, τού είπε πως η ηθοποιός είχε δολοφονηθεί. Επρόκειτο για φήμη που κυκλοφορούσε ευρέως μεταξύ των ανδρών του γκάνκστερ Σαμ Τζιανκάνα, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα υποστήριζαν εμπλοκή στη «δολοφονία».

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, ο Σινάτρα είχε διαφορετικές πηγές που του έλεγαν το ίδιο πράγμα: «Δολοφονήθηκε με βαρβιτουρικά (Nembutal) με την εμπλοκή του Ρόμπερτ Κένεντι ή του Τζιανκάνα».

Πάνω από πέντε δεκαετίες μετά, η αλήθεια για το θάνατο της θρυλικής ξανθιάς του Χόλιγουντ παραμένει μυστήριο.

«Οι θεωρίες συνωμοσίας αφθονούν και εγώ δεν μπορώ να τις αφήσω να πεθάνουν» λέει ο συγγραφέας, παραδεχόμενος πως αυτό που ξέρει είναι πως ο θάνατος της Μονρόε στοίχειωσε για πάντα τον Σινάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού

Ηράκλειο: 17,5 χρόνια κάθειρξη στον διευθυντή Γυμνασίου για σeξουαλική κακοποίηση μαθήτριας ‑ Αναγκάστηκε να ομολογήσει

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τρεις από τις τέσσερις αποδιδόμενες πράξεις, δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικό και δεν έδωσε ανασταλτικό στην έφεση

Σεισμοί Βενεζουέλα: Συγκλονιστικό βίντεο από διάσωση τριών παιδιών από συντρίμμια κτηρίου

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Οι εικόνες της διάσωσης έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα ελπίδας και αλληλεγγύης

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο – Καίγονται τρία σπίτια – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή

Ελλάδα 25.06.2026
Ο μαύρος καπνός που βγαίνει από το εργοστάσιο είναι ορατός από πολλές περιοχές του Ηρακλείου

Θλίψη για τον θάνατο 27χρονης από την Κρήτη που έδινε μάχη με τη νόσο ALS

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Την απώλεια της νεαρής γυναίκας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ελληνικός Σύλλογος Ατόμων με Νόσους του Κινητικού Νευρώνα

Υπόθεση αιμομιξίας στις ΗΠΑ: Τι ποινή πήρε ο πατέρας που οδήγησε την 18χρονη κόρη του στην αυτοκτονία

Κόσμος 25.06.2026
Η καταδίκη του 41χρονου Στίβεν Τσάβεζ σε μόλις ένα χρόνο φυλάκιση κομητείας προκάλεσε οργή στην Καλιφόρνια, καθώς η εισαγγελία είχε ζητήσει την επιβολή της μέγιστης ποινής.

Θάνατος 30χρονου επιβάτη σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού

Ελλάδα 25.06.2026
Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας είχε συμπεριφερθεί επιθετικά, διαταράσσοντας την τάξη κατά τη διάρκεια της πτήσης, και ότι ο πιλότος είχε ζητήσει προτεραιότητα προσγείωσης