E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι κάνει σήμερα ο παίκτης που έβαλε 138 πόντους σε ένα ματς

Είχε τη καριέρα που φανταζόμασταν;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 3/12/2020 | 00:06

Τι κάνει σήμερα ο παίκτης που έβαλε 138 πόντους σε ένα ματς

Στις 20/11/2012 όλοι μιλούσαν για έναν αγώνα μπάσκετ του NCAA όπου ο Τζακ Τέιλορ σκόραρε 139 πόντους και έγραψε ιστορία σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 108 πόντων.

Τα ποσοστά του ήταν εκληκτικά. 25/37 δίποντα (67,5%), 27/71 τρίποντα (38%) και συνολικά 52/108 σουτ (48,1%), μαζί με 7/10 βολές (70%), 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 6 λάθη και 0 ασίστ. Σε 36 λεπτά σούταρε 108 φορές, δηλαδή έπαιρνε 3 σουτ ανά λεπτό παρουσίας του στο παρκέ, όντας υπεύθυνος για το 69% των κατοχών της ομάδας του.

Η ομάδα του έβαλε 179 πόντους, δηλ η υπόλοιπη ομάδα έβαλε μόλις 41 πόντους. Την εμφάνιση του αποθέωσαν όλες οι αθλητικές εκπομπές στις ΗΠΑ, ακόμη και ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κόμπι Μπράιαν.

Η καριέρα του όμως δεν είχε την συνέχεια που φανταζόταν. Ο Τζακ προερχόταν από μία ιδιαιτέρως θρησκόληπτη οικογένεια, και ο ίδιος ο Τζακ περνούσε αρκετές ώρες στην εκκλησία.

Ένας τραυματισμός και η μη αναμενόμενη σωματική ανάπτυξη καθυστέρησαν την εξέλιξη του και εμπόδισαν τις ομάδες του NBA να ασχοληθούν μαζί του.

Όταν επέστρεψε στα παρκέ είχε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με όνομα 100 χρόνια Ιησους, και ασχολήθηκε ενεργά με αυτήν. Άρχισε να κάνει κάποιες περίεργες δηλώσεις όπως αυτή που ανάρτησε στη προσωπική του σελίδα.

”Είχα όσα ονειρευόμουν μικρός και ξαφνικά κατάλαβα ότι και λόγω των media, η ψυχή μου και η καρδιά μου ήθελαν κι άλλο. Πίστευα ότι θα νιώθω γεμάτος και χαρούμενος, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν με ολοκλήρωνε όπως η πίστη μου.Το μπάσκετ με απογοήτευσε”.

Το 2015 προσπάθησε να μπει στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε. Εγκατέλειψε το μπάσκετ και ασχολείται με την παραγωγή βίντεο και τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν ανάγκη στη κοινότητα που μεγάλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ελληνική πόλη έχει τον πιο μολυσμένο αέρα ‑ δείτε την κατάταξη

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 67η θέση παγκοσμίως σε ρύπανση, με μέση συγκέντρωση PM2.5 σχεδόν τριπλάσια από το όριο ασφαλείας του ΠΟΥ.

Ποιοι celebrities οχυρώνονται απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη ‑ και τι γίνεται με τους υπόλοιπους;

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Διάσημοι όπως η Taylor Swift αξιοποιούν εμπορικά σήματα και νομικά εργαλεία για να προστατευτούν από τις AI-εκδοχές του εαυτού τους, αλλά οι ίδιες προστασίες δεν φαίνεται να ισχύουν για τον μέσο χρήστη.

Το Google Maps καταγράφει κάθε σου διαδρομή – Δες πώς θα το σταματήσεις

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Το κινητό σου ίσως καταγράφει πού πηγαίνεις, πόση ώρα μένεις και ποια διαδρομή ακολουθείς. Δες πώς μπορείς να προστατεύσεις την ιδιωτικότητά σου

Ποια ελληνική λέξη χρησιμοποιείται σχεδόν ίδια σε 13 χώρες;

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Μια έκφραση οικεία σε κάθε ελληνικό σπίτι αποδεικνύεται να είναι κοινή σε δεκάδες γλώσσες - με ρίζες που φτάνουν στην αρχαιότητα

Explainer: Για ποιον λόγο η Google θέλει να γεμίσει την Αμερική... με κουνούπια;

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Στόχος η αντιμετώπιση επικίνδυνων ασθενειών

Φινλανδία: Γιατί oι κάτοικοι της πιο ευτυχισμένης χώρας... δε χαμογελούν τόσο συχνά;

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Το μυστικό των Φινλανδών που ίσως δεν σκέφτηκες ποτέ

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο βγάζεις λεφτά από το ΑΤΜ στο Ντουμπάι

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η ιδέα είναι απλή, αλλά η εκτέλεση εντυπωσιακή

Ένα χωριό με λεβάντες και... νεύρα! Γιατί οι κάτοικοι θέλουν τους τουρίστες μόνο τις καθημερινές

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η ισπανική πόλη που δεν θέλει τουρίστες τα Σαββατοκύριακα