E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς ο Michael Jackson «έβγαλε» 2 δισεκατομμύρια δολ. μετά θάνατον

Το brandname του βασιλιά της ποπ συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό!

Δημοσίευση 16/11/2020 | 15:50

Πώς ο Michael Jackson «έβγαλε» 2 δισεκατομμύρια δολ. μετά θάνατον

Όταν ο Michael Jackson πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, είχε χρεοκοπήσει. Τώρα, 11 χρόνια μετά τον θάνατο του, το brandname του βασιλιά της ποπ έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα κέρδη προέρχονται από την ταινία «This is it», το «The Immortal world Tour» από το Cirque de Soleil και από τις πωλήσεις των δίσκων του. Επίσης, προέρχονται από τα δικαιώματα των τραγουδιών του, αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια και την εμπορική εκμετάλλευση του συγκροτήτηματος, Beatles, τα οποία είχε αγοράσει όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας του. Σύμφωνα με τα οικνομικά στοιχεία, όταν πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, τα άλμπουμ του «Off The Wall», «Thriller» και «Bad» έγιναν ανάρπαστα.

Έντεκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Michael Jackson βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, είναι στο νούμερο ένα στη λίστα του Forbes ως η πιο υψηλότερα αμειβόμενη προσωπικότητα μετά θάνατον.

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητα τα έγγραφα που δείχνουν αναλυτικά τα κέρδη του Michael Jackson μετά θάνατον που είναι λίγο περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.