E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα ανδρικά μανικετόκουμπα για κάθε περίσταση

Τα μανικετόκουμπα αποπνέουν εκλεπτυσμένο αέρα και διαχρονική πολυτέλεια

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 26/12/2019 | 00:20

Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα ανδρικά μανικετόκουμπα για κάθε περίσταση
Photo by Rene Asmussen from Pexels

Τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν στυλ ακόμα και στην πιο off-the-record εμφάνιση. Τα μανικετόκουμπα είναι ένα τέτοιο αξεσουάρ που μπορεί να αυξήσει το συνολικό look ενός άνδρα και να σας δώσει μια ευκαιρία για να παρουσιάσετε την προσωπικότητά σας με διακριτικό κομψό τρόπο. Ποια είναι όμως τα κατάλληλα μανικετόκουμπα; Η αλήθεια είναι ότι τα μανικετόκουμπα έρχονται σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών μαζί με μια σειρά διαφορετικών μοτίβων.

Οι περισσότεροι ειδικοί μόδας τονίζουν ότι τα μανικετόκουμπα πρέπει να ταιριάζουν με το μοτίβο και τις αποχρώσεις της γραβάτας σας. Αυτός ο συνδυασμός αναδεικνύει όσο πρέπει τις λεπτομέρειες της εμφάνισή σας και προσθέτει γοητεία στην προσωπικότητά σας.

Αν πάλι φοράτε θέλετε μανικετόκουμπα για κάθε μέρα, τότε επιλέξτε απλά σχέδια με δίσκους χαραγμένους με οτιδήποτε σας καθορίζει. Αυτά τα εξατομικευμένα μανικετόκουμπα μπορούν να σας βοηθήσουν να προβάλλετε τον χαρακτήρα και το προσωπικό σας στυλ με τη μοναδικότητά τους στον καθημερινό σας «αγώνα» στη δουλειά και όχι μόνο.

Ένας άλλος βασικός κανόνας αναφέρει ότι όλα τα μεταλλικά αξεσουάρ στο ντύσιμό σας θα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται. Για παράδειγμα, το ρολόι, το πέτο, οι καρφίτσες και τα μανικετόκουμπα πρέπει να έχουν κοινό στυλ και χρώμα. Μπορούν να είναι χρυσά, χάλκινα ή ασημένια. Η ανάμειξη αυτών των αποχρώσεων μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας πιο ισορροπημένη.

Αν πάλι πρόκειται να παρευρεθείτε σε official περιστάσεις φορώντας μαύρη γραβάτα, τα μανικετόκουμπα αποτελούν ζωτικό μέρος της ενδυμασίας σας. Για τέτοιες καταστάσεις, επιλέξτε luxury σχέδια όπως τα κλασικά σχέδια χρυσού ή αργύρου που διαθέτουν διαχρονικό look.

Αντίθετα, η επιλογή ενός μινιμαλιστικού και κομψού σχεδίου μανικετόκουμπων προσθέτει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην εμφάνισή σας, χωρίς να αφαιρεί την προσοχή από την ενδυμασία σας. Η ισορροπημένη ισορροπία μεταξύ κομψότητας και συγκρατημένης σιγουριάς είναι το «κλειδί» για να εντυπωσιάσετε.

Όσον αφορά τις ειδικές περιπτώσεις όπως είναι οι γάμοι, τα μανικετόκουμπα πρέπει να είναι εκλεκτά. Το τυπικό ζευγάρι μανικετόκουμπα με καρφίτσα με μαργαριτάρι ή με ημιπολύτιμες πέτρες είναι κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις. Αυτά τα μανικετόκουμπα αποπνέουν εκλεπτυσμένο αέρα και διαχρονική πολυτέλεια.

Μην ξεχνάμε φυσικά τα business look! Σε ένα επίσημο περιβάλλον εργασίας, μπορείτε να βάλετε τη σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα και να «ζωντανέψετε» ένα κλασικό βαρετό look γραφείου με μοναδικά και -μερικές φορές- ιδιόρρυθμα μανικετόκουμπα που ορίζουν την προσωπικότητά σας χωρίς να παραβιάσετε το αντίστοιχο dress code.

Τα κορυφαία, πιο λαμπερά και ποικίλα μανικετόκουμπα για κάθε τύπο άνδρα και περίσταση βρίσκονται αποκλειστικά στη συλλογή του Kosmima24! Μοντέρνα μανικετόκουμπα ή πιο κλασικά σχέδια μέσα από μια τεράστια γκάμα σε επιλογές που ταιριάζουν για όλες τις απαιτήσεις, περιμένουν να συνοδέψουν τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σα, χαρίζοντας ιδιαίτερο, προσωπικό στυλ και αυθεντική, αρρενωπή γοητεία. Αποκτήστε online τα επώνυμα μανικετόκουμπα από top brands του kosmima24.gr και παραλάβετέ τα σε πολυτελή συσκευασία με δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις