E-Daily

FKK hotels: Τα καταφύγια του έpωτα που σαρώνουν στην Ευρώπη

Κλείνουν σπίτια στην Ευρώπη...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

2/1/2019 | 15:20

Με την αύξηση των διαζυγίων και των χωρισμών στη Κεντρική Ευρώπη, να είναι γεγονός, πολλοί είναι αυτοί που έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην ανακούφιση από την μοναξιά.

Οι ανθρώπινες σχέσεις μειώνονται ανησυχητικά και κάποιοι είδαν μια ευκαιρία για να πλουτίσουν. Έτσι ακριβώς σκέφτηκαν και οι ιδρυτές των FKK hotels, που είναι η σύχρονη εκδοχή των οίκων ανοχής.

Σε αυτά τα ''ξενοδοχεία'' συγκεντώνονται καθημερινά άνδρες που μπορούν να πιούνε τον καφέ τους, το ποτό τους, να φάνε και γενικά να ξοδέψουν τον ελεύθερό τους χρόνο, υπό τη παρουσία πολλών καuτών γυναικών.

Πληρώνοντας το αντίτιμο για να μπούνε, μπορούν να δούνε τα κορίτσια που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους, να συνομιλήσουν μαζί τους, να χαλαρώσουν, και αν επιλέξουν να προχωρήσουν σε πιο ιδιωτικές στιγμές, τότε πληρώνουν φυσικά ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Η ιδιαιτερότητά αυτών των χώρων, είναι ότι δεν έχουν χρονικό όριο, δεν συμφωνείς τίποτα με τους υπεύθυνους του χώρου, αλλά διαπραγματεύεσαι απευθείας με τα κορίτσια και προσπαθείς να τα πείσεις.

Υπάρχουν προγράμματα που απλά πληρώνεις για συντροφιά, χωρίς να εμπεριέχεται μέσα στη τιμή η ερωτική συνέυρεση, ενώ όπως λένε οι ιδιοκτήτες, πολλοί κοιμούνται σε αυτά τα hotels, με κάποια από τις κοπέλες για να μη νιώθουν μόνοι στο σπίτι τους.

Η μόδα εξαπλώθηκε από τη Γερμανία και σε γειτονικές χώρες, με την Τσεχία και τη Κροατία να έχουν να επιδείξουν ένα σημαντικό αριθμό FKK hotels.