H ιστορία της γυναίκας που γελούσε σκοτώνοντας με οξύ τον σύντροφό της
Η Berlinah Wallace ήξερε πολύ καλά τι έκανε
Δημοσίευση 23/5/2018 | 13:58

Η Berlinah Wallace έχει καταδικαστεί σε ισόβια. Την ώρα που της ανακοινώνουν την ποινή γελάει. Όπως γέλασε όταν έριξε οξύ στο σώμα του συντρόφου της. "Αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμιά" του είχε πει.
Η Berlinah Wallace, 48 ετών, αγόρασε ένα μπουκάλι θειικού οξέος και μελέτησε όχι μία, ούτε δύο, ούτε δέκα, αλλά συμβουλεύτηκε 82 ιστοσελίδες για το πώς να επιτεθεί στο σύντροφό της, όταν εκείνος, ο Mark van Dongen, δήλωσε ότι η σχέση τους τελείωσε.
H Wallace περίμενε να κοιμηθεί ο Mark, και μπήκε στο διαμέρισμά του στο Μπρίστολ τον Σεπτέμβριο του 2015 και γελώντας, την ώρα που τον έλουζε με οξύ, φώναξε: "Αν δεν μπορώ να σε έχω, κανένας άλλος δεν μπορεί".
Ο 29χρονος έμεινε σε κώμα για τέσσερις μήνες, καθώς υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του, έμεινε τυφλός στο ένα μάτι, παρέλυσε από το λαιμό και κάτω και έπρεπε να ακρωτηριαστεί το αριστερό του πόδι. Η κατάστασή του ήταν τόσο τραγική που οι δικοί του αποφάσισαν ευθανασία, στο Βέλγιο στις 2 Ιανουαρίου του 2017.
Η δικαστής Justice Nicola Davies, που ζήτησε την κάθειρξη δώδεκα ετών της Wallace είπε: "Η πρόθεσή σας ήταν να κάψετε, να παραμορφώσετε και να καταστρέψετε τον Mark van Dongen έτσι ώστε να μην είναι ελκυστικός για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ήταν απλώς καθαρό μίσος. Μια πράξη κακίας"- και καταδίκασε την Wallace σε ισόβια κάθειρξη - και συγκεκριμένα για τουλάχιστον 12 χρόνια μέχρι να της δοθεί το δικαίωμα να διεκδικήσει ίσως την ελευθερία της.
(Αν αντέχετε) ακούστε το φωνητικό ντοκουμέντο του Mark που καλεί για βοήθεια στο 911.
Τo AI‑Scam του 2026: Η φωνή που σε παγιδεύει
Η πλατφόρμα φαγητού που έκλεψε τους μισθούς των εργαζομένων
Πως ο Τραμπ κατάφερε να δώσει προβάδισμα 55 τρισ. δολαρίων στην Κίνα
Ένας «αληθινός» βρικόλακας που τον αποκεφάλισαν για να μην… επιστρέψει
Το διάσημο ιταλικό νησί που βάζει αυστηρότατους κανόνες στους τουρίστες το επόμενο καλοκαίρι
Ο λόγος που ο βρετανικός στρατός έφτιαξε ένα ψεύτικο χωριό στην Αγγλία
Ο άνθρωπος που πούλησε τον Πύργο του Αιφελ – Και το έκανε δύο φορές
Η Δούκισσα της Πλακεντίας επιστρέφει! Η αληθινή ιστορία πίσω από την παράσταση που θα συζητηθεί φέτος
Αυτή είναι η χώρα της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα αδέσποτων – Και η Ελλάδα στη «μαύρη» λίστα
Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






